CyberLink PowerDVD 21 Ultra Windows Download.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze CyberLink PowerDVD 21 Ultra Windows Download., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties CyberLink PowerDVD 21 Ultra Windows Download.

Merk

Cyberlink

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

en

EAN nummer

655887480959

Systeemeisen

Microsoft Windows 10, 8.1, 7 (64 bit OS)

Omschrijving van de CyberLink PowerDVD 21 Ultra Windows Download.

Met CyberLink PowerDVD 21 Ultra Windows Download krijgt u een geavanceerde media-ervaring die ongeëvenaard is. Het biedt een ongelooflijk verfijnde kijkervaring met ondersteuning voor verschillende media-formaten en een stroom geavanceerde functies. PowerDVD maakt het gemakkelijk om uw media te beheren en te delen. U kunt eenvoudig uw foto's, video's, muziek, Blu-ray- en DVD-films beheren in een intuïtieve app. Met behulp van de aanpassingsinstellingen kunt u de kijkervaring verbeteren door HDR-ondersteuning, Dolby Atmos-audio en meer. U kunt ook media delen op sociale media en uw streamingdiensten zoals YouTube en Netflix integreren. PowerDVD heeft ook een aantal aanpasbare opties, waaronder het veranderen van de achtergrond, het toevoegen van achtergrondmuziek en het toevoegen van speciale effecten. U kunt ook uw eigen afspeellijsten maken en deze opslaan voor later gebruik. Met PowerDVD krijgt u een volledig geïntegreerde, intuïtieve mediaspeler met een stroom geavanceerde functies. Probeer het vandaag nog uit en geniet van de ultieme mediaspeler-ervaring.

Veelgestelde vragen over de CyberLink PowerDVD 21 Ultra Windows Download.

De CyberLink PowerDVD 21 Ultra Windows Download. heeft de volgende systeemeisen: Microsoft Windows 10, 8.1, 7 (64 bit OS).

De CyberLink PowerDVD 21 Ultra Windows Download. is geschikt voor apparaten. 

De CyberLink PowerDVD 21 Ultra Windows Download. is beschikbaar in het en.

De CyberLink PowerDVD 21 Ultra Windows Download. heeft het volgende EAN nummer: 655887480959.

De CyberLink PowerDVD 21 Ultra Windows Download. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's