Corel VideoStudio Pro 2022 Nederlands Frans Engels Duits Windows Download.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Corel VideoStudio Pro 2022 Nederlands Frans Engels Duits Windows Download., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Corel VideoStudio Pro 2022 Nederlands Frans Engels Duits Windows Download.

Merk

Corel

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

nl

EAN nummer

735163163810

Systeemeisen

Omschrijving van de Corel VideoStudio Pro 2022 Nederlands Frans Engels Duits Windows Download.

Met de NIEUWE Corel VideoStudio Pro 2022 krijgt u een krachtig videobewerkingsprogramma met een overvloed aan creatieve mogelijkheden. Pas honderden effecten, graphics, titels en overgangen toe zoals nieuwe camerabewegingen met bewegingsvervaging. Maak verbluffende montages met stijlvolle sjablonen en overlays. Of gebruik de geheel nieuwe gezichtseffecten, waarmee u iedereen er op zijn of haar best uit laat zien. Voeg AR-stickers toe om gezichten te transformeren of gezichten te maskeren, maak eenvoudig GIF's en zet spraak om in ondertitels. Met de intuïtieve tools kunt u snelle correcties toepassen, kleur transformeren, opnamen van meerdere camera's bewerken en meer. De nieuwe non-lineaire keyframing maakt het ook mogelijk de snelheid van uw video nauwkeurig aan te passen. Ontdek met Corel VideoStudio Pro 2022 een plezierige ervaring van videobewerking. Maak films, delen online of bewerk opnamen van meerdere camera's. Experimenteer met de vele functies en stijlvolle sjablonen en overlays en geniet van het leven. Deze versie is beschikbaar in Nederlands, Frans, Engels en Duits, en is compatibel met Windows. Download hem vandaag nog en begin met het bewerken van video's!

Veelgestelde vragen over de Corel VideoStudio Pro 2022 Nederlands Frans Engels Duits Windows Download.

De Corel VideoStudio Pro 2022 Nederlands Frans Engels Duits Windows Download. heeft de volgende systeemeisen: .

De Corel VideoStudio Pro 2022 Nederlands Frans Engels Duits Windows Download. is geschikt voor apparaten. 

De Corel VideoStudio Pro 2022 Nederlands Frans Engels Duits Windows Download. is beschikbaar in het nl.

De Corel VideoStudio Pro 2022 Nederlands Frans Engels Duits Windows Download. heeft het volgende EAN nummer: 735163163810.

De Corel VideoStudio Pro 2022 Nederlands Frans Engels Duits Windows Download. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's