Corel Roxio Creator NXT 9 Windows Download.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Corel Roxio Creator NXT 9 Windows Download., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Corel Roxio Creator NXT 9 Windows Download.

Merk

Roxio

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

en

EAN nummer

735163163407

Systeemeisen

- Internetverbinding vereist voor productinstallatie, registratie, productupdates en sommige functies. - Microsoft Windows 11, Microsoft Windows 10, 64-bits vereist voor sommige functies. - Harde schijf met ten minste 4 GB vrije ruimte voor installatie.

Omschrijving van de Corel Roxio Creator NXT 9 Windows Download.

Roxio Creator NXT 9 is een gebruiksvriendelijke suite die is ontworpen om u te helpen bij het bewerken, vastleggen en branden van al uw digitale media. Met de toonaangevende brandtools kunt u met gemak media bewerken, converteren en op schijf branden. Daarnaast biedt de NIEUWE sjabloonontwerper de mogelijkheid om de menu's, hoofdstukken en hun uiterlijk volledig aan te passen. Met behulp van de ingebouwde tools kunt u eenvoudig back-ups van privégegevens maken en uw computerscherm opnemen of video van meerdere apparaten vastleggen. De NIEUWE en gebruiksvriendelijke bestandsconversie maakt het eenvoudig om mediabestanden te converteeren naar populaire indelingen en deze te delen via sociale media, veelgebruikte apparaten of op schijf te branden. Daarnaast biedt de verbeterde Help-documentatie online handige informatie over alle aspecten van de suite, met een zoekfunctie die de volledige set omvat. Met Roxio Creator NXT 9 kunt u al uw creatieve behoeften kwijt, met intuïtieve tools waarmee u al uw digitale media kunt bewerken en branden.

Veelgestelde vragen over de Corel Roxio Creator NXT 9 Windows Download.

De Corel Roxio Creator NXT 9 Windows Download. heeft de volgende systeemeisen: - Internetverbinding vereist voor productinstallatie, registratie, productupdates en sommige functies. - Microsoft Windows 11, Microsoft Windows 10, 64-bits vereist voor sommige functies. - Harde schijf met ten minste 4 GB vrije ruimte voor installatie..

De Corel Roxio Creator NXT 9 Windows Download. is geschikt voor apparaten. 

De Corel Roxio Creator NXT 9 Windows Download. is beschikbaar in het en.

De Corel Roxio Creator NXT 9 Windows Download. heeft het volgende EAN nummer: 735163163407.

De Corel Roxio Creator NXT 9 Windows Download. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's