Columbia Youth Trailstorm Schoenen Jongens en Meisjes Wandelschoenen Ademend - Maat 36

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Columbia Youth Trailstorm Schoenen Jongens en Meisjes Wandelschoenen Ademend - Maat 36, misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Columbia Youth Trailstorm Schoenen Jongens en Meisjes Wandelschoenen Ademend - Maat 36

Schoenmaat

36

Geslacht

Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes

Kleur

Zwart

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Mesh | Rubber | Suède

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Columbia Youth Trailstorm Schoenen Jongens en Meisjes Wandelschoenen Ademend - Maat 36

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de Columbia Youth Trailstorm Schoenen Jongens en Meisjes Wandelschoenen Ademend - Maat 36

De Columbia Youth Trailstorm Schoenen Jongens en Meisjes Wandelschoenen Ademend - Maat 36 zijn geschikt voor Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes en voor de doelgroep Kinderen. 

De Columbia Youth Trailstorm Schoenen Jongens en Meisjes Wandelschoenen Ademend - Maat 36 zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Columbia Youth Trailstorm Schoenen Jongens en Meisjes Wandelschoenen Ademend - Maat 36 hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Columbia Youth Trailstorm Schoenen Jongens en Meisjes Wandelschoenen Ademend - Maat 36 heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Columbia Youth Trailstorm Schoenen Jongens en Meisjes Wandelschoenen Ademend - Maat 36 zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen