Columbia Plateau™ Wp Stedelijke Schoenen EU 37 Vrouw.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Columbia Plateau™ Wp Stedelijke Schoenen EU 37 Vrouw., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Columbia Plateau™ Wp Stedelijke Schoenen EU 37 Vrouw.

Schoenmaat

37

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Light Cloud / Snowcap

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Columbia Plateau™ Wp Stedelijke Schoenen EU 37 Vrouw.

De Columbia Plateau™ WP Stedelijke Schoenen voor vrouwen is een geweldige schoen voor dagelijks gebruik. De schoen is gemaakt van ademend textiel met synthetische overlays voor extra bescherming en een OrthoLite® Eco-binnenzool die is aangetast door 17% van de totale eco. De Omni Grip ™ niet-markerende tractierubber zorgt ervoor dat je altijd op je voeten blijft staan, waar je ook bent. De schoen is ook uitgerust met een Techlite™ lichtgewicht tussenzool voor comfort dat de hele dag aanhoudt. Deze schoen is perfect voor lange wandelingen en trails, waar je zelfs in de meest uitdagende omstandigheden stevig op je voeten staat. De Columbia Plateau™ WP Stedelijke Schoenen EU 37 Vrouw zijn de perfecte schoenen om je in comfortabel te verplaatsen.

Veelgestelde vragen over de Columbia Plateau™ Wp Stedelijke Schoenen EU 37 Vrouw.

De Columbia Plateau™ Wp Stedelijke Schoenen EU 37 Vrouw. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Columbia Plateau™ Wp Stedelijke Schoenen EU 37 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Light Cloud / Snowcap. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Columbia Plateau™ Wp Stedelijke Schoenen EU 37 Vrouw. hebben een pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Columbia Plateau™ Wp Stedelijke Schoenen EU 37 Vrouw. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Columbia Plateau™ Wp Stedelijke Schoenen EU 37 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen