CMP Rigel Low WP 3Q13244J Wandelschoenen Blue Ink Yellow Kinderen EU 41.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze CMP Rigel Low WP 3Q13244J Wandelschoenen Blue Ink Yellow Kinderen EU 41., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties CMP Rigel Low WP 3Q13244J Wandelschoenen Blue Ink Yellow Kinderen EU 41.

Schoenmaat

41

Geslacht

Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes

Kleur

Blauw

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de CMP Rigel Low WP 3Q13244J Wandelschoenen Blue Ink Yellow Kinderen EU 41.

De CMP Rigel Low WP 3Q13244J Wandelschoenen Blue Ink Yellow Kinderen EU 41 zijn ontworpen voor buitenliefhebbers, vooral diegenen die van het avontuur houden. Deze schoenen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van outdooractiviteiten, waardoor ze zowel comfortabel als stevig zijn. De schoenen zijn gemaakt van polyester en synthetisch materiaal, waardoor ze licht zijn en toch stevig genoeg om het gewicht van de voeten te dragen. Bovendien zijn de schoenen voorzien van een rubberen zool met een antislip-laag, wat betekent dat ze perfect zijn voor het wandelen over verschillende oppervlakken. Daarnaast hebben de schoenen ook een waterdicht membraan, wat betekent dat ze de voeten droog en comfortabel houden. De schoenen bieden ook een perfecte pasvorm, waardoor ze comfortabel aanvoelen. De vetersluiting zorgt voor een veilige, stevige pasvorm, terwijl de verstelbare klittenband rond de enkel zorgt voor extra stabiliteit. Bovendien zijn de schoenen verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Blue Ink Yellow, wat betekent dat ze een leuke optie zijn voor kinderen. De schoenen zijn dus de perfecte metgezellen voor een avontuurlijke wandeling in de bergen.

Veelgestelde vragen over de CMP Rigel Low WP 3Q13244J Wandelschoenen Blue Ink Yellow Kinderen EU 41.

De CMP Rigel Low WP 3Q13244J Wandelschoenen Blue Ink Yellow Kinderen EU 41. zijn geschikt voor Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes en voor de doelgroep Kinderen. 

De CMP Rigel Low WP 3Q13244J Wandelschoenen Blue Ink Yellow Kinderen EU 41. zijn verkrijgbaar in Blauw. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De CMP Rigel Low WP 3Q13244J Wandelschoenen Blue Ink Yellow Kinderen EU 41. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De CMP Rigel Low WP 3Q13244J Wandelschoenen Blue Ink Yellow Kinderen EU 41. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De CMP Rigel Low WP 3Q13244J Wandelschoenen Blue Ink Yellow Kinderen EU 41. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen