CMP Rigel Low WP 3Q13244 Wandelschoenen B.Blue Gecko Kinderen EU 35.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze CMP Rigel Low WP 3Q13244 Wandelschoenen B.Blue Gecko Kinderen EU 35., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties CMP Rigel Low WP 3Q13244 Wandelschoenen B.Blue Gecko Kinderen EU 35.

Schoenmaat

35

Geslacht

Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes

Kleur

Blauw

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de CMP Rigel Low WP 3Q13244 Wandelschoenen B.Blue Gecko Kinderen EU 35.

De CMP Rigel Low WP 3Q13244 Wandelschoenen B.Blue Gecko Kinderen EU 35 zijn de perfecte schoenen voor buitenactiviteiten. De leren bovenlaag is stevig en bestand tegen alle weersomstandigheden. De stijlvolle gecko-print is voorzien van reflecterende details, zodat deze schoenen ook 's nachts zichtbaar zijn. De binnenvoering is gemaakt van ademend materiaal, dat zorgt voor een goede luchtcirculatie. De inlegzool is uitneembaar, waardoor de schoenen gemakkelijk te reinigen en te wassen zijn. Bovendien zorgt de gevoerde neus en hiel voor extra comfort. De speciale zool met speciale grip-profielen geeft extra stabiliteit en biedt ondersteuning, zelfs op steile hellingen. De CMP Rigel Low WP 3Q13244 Wandelschoenen B.Blue Gecko Kinderen EU 35 zijn zowel lichtgewicht als slijtvast, waardoor ze ideaal zijn voor outdooractiviteiten. Deze wandelschoenen zijn de perfecte metgezel voor een wandeling in de bergen.

Veelgestelde vragen over de CMP Rigel Low WP 3Q13244 Wandelschoenen B.Blue Gecko Kinderen EU 35.

De CMP Rigel Low WP 3Q13244 Wandelschoenen B.Blue Gecko Kinderen EU 35. zijn geschikt voor Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes en voor de doelgroep Kinderen. 

De CMP Rigel Low WP 3Q13244 Wandelschoenen B.Blue Gecko Kinderen EU 35. zijn verkrijgbaar in Blauw. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De CMP Rigel Low WP 3Q13244 Wandelschoenen B.Blue Gecko Kinderen EU 35. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De CMP Rigel Low WP 3Q13244 Wandelschoenen B.Blue Gecko Kinderen EU 35. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De CMP Rigel Low WP 3Q13244 Wandelschoenen B.Blue Gecko Kinderen EU 35. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen