Cmp Phelyx Waterproof 3q65896 Sneakers EU 42 Vrouw.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Cmp Phelyx Waterproof 3q65896 Sneakers EU 42 Vrouw., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Cmp Phelyx Waterproof 3q65896 Sneakers EU 42 Vrouw.

Schoenmaat

42

Geslacht

Vrouwen

Kleur

default

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Cmp Phelyx Waterproof 3q65896 Sneakers EU 42 Vrouw.

Productbeschrijving: De Cmp Phelyx Waterproof 3q65896 Sneakers EU 42 Vrouw zijn een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. De schoenen zijn gemaakt van versterkt polyester en PU-materiaal, wat het zacht en stevig maakt, zodat het de voeten goed ondersteunt. Binnenin is de schoen voorzien van ClimaProtect®, een speciaal thermisch laminaat dat de voeten warm houdt en tegelijkertijd uitstekende ademende eigenschappen biedt. Daarnaast is de schoen voorzien van een Phylon EVA-tussenzool voor optimaal comfort en een rubberen buitenzool met Fullon Grip-technologie voor uitstekend tractie. De schoenen zijn volledig waterdicht en de naden zijn volledig getapet voor extra bescherming tegen de elementen. Deze sneakers zijn een geweldige keuze voor vrouwen die comfort en stijl willen combineren.

Veelgestelde vragen over de Cmp Phelyx Waterproof 3q65896 Sneakers EU 42 Vrouw.

De Cmp Phelyx Waterproof 3q65896 Sneakers EU 42 Vrouw. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Cmp Phelyx Waterproof 3q65896 Sneakers EU 42 Vrouw. zijn verkrijgbaar in default. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Cmp Phelyx Waterproof 3q65896 Sneakers EU 42 Vrouw. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Cmp Phelyx Waterproof 3q65896 Sneakers EU 42 Vrouw. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Cmp Phelyx Waterproof 3q65896 Sneakers EU 42 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen