Zaklamp

Een goede zaklamp kopen, kun je altijd wel gebruiken. De beste zaklamp te koop vind je hier.

Laatste update 25 april 2023

 • Beste led zaklamp

  Campingwise zaklamp

  Meer informatie
  Samenvatting

  Dit zaklamp is afkomstig van het merk Campingwise en zal goed van pas komen wanneer je je in een onbekend gebied bevindt of snel anderen om hulp moet signaleren. Het is stevig en kan goed van pas komen.

  Voordelen

  5-zoom standen

  Bereik tot wel 1km

  Automatische stroboscoop en SOS signaal

  Nadelen

  Niet duur

  Geen knipperlicht functie

  Kan niet opgeladen worden

 • Sterkste zaklamp

  Militaire zaklamp

  Meer informatie
  Samenvatting

  Ook deze is een professionele zaklamp die door Amerikaanse Navy Seals, politieagenten en reddingbrigades gebruikt wordt. Dus als je de sterkste zaklamp wilt hebben, dan is dit ene goede keuze omdat het een lamp is een onverwoestbare behuizing heeft.

  Voordelen

  Bereik van 500m tot 1km

  Knipperlicht functie

  5-zoom standen

  Nadelen

  Onaantrekkelijke wit licht

  Werkt op wegwerp batterijen

  Onaantrekkelijk design

 • Met dimfunctie zaklamp

  Mini Cree LED zaklamp

  Meer informatie
  Samenvatting

  Zoals de naam al aangeeft gaat het hier over een mini zaklamp die weinig plaats zal innemen in je broekzak of in je tas. Het gaat dus gemakkelijk zijn om met je mee te dragen wanneer je aan het werken bent of gaat jagen.

  Voordelen

  Energiezuinig

  Waterproof en schokbestendig

  Mini zaklamp

  Nadelen

  Werkt op batterijen

  Minder lichtopbrengst dan verwacht

Beste Zaklamp 2023

Je zit lekker in de avonduren een boek te lezen en de elektriciteit valt uit. Je smartphone is ook leeg, dus gebruikmaken van de flashlight ervan is niet mogelijk. Het is dus handig om in zulke momenten een zaklampje in je kastje te bewaren. Zo een zaklamp kun je natuurlijk ook op andere momenten nodig hebben. Misschien wanneer je gaat kamperen of je houdt het gewoon in je tas of auto voor noodgevallen. Er zijn diverse soorten waar je uit kunt kiezen, je vind hier zowel de de beste oplaadbare zaklamp als de beste led zaklamp. Dus neem rustig je tijd en bekijk welke beste zaklampen te koop zijn op dit moment.

Top 10 Beste Zaklamp 2023

NaamLumen per lichtpunt Met dimfunctie Stralingshoek Meer informatie
Campingwise zaklamp200 lmJa2000°
Militaire zaklamp3000 lm Ja120°
Mini Cree LED zaklamp450 lmJa120°
LED lamp met opbergdoos-Ja-
SWAT Zaklamp HL-110-Ja-
SWAT HL-110 Ultra LED1800 lm Nee45°
CREE Q5 LED Mini Zaklamp2000 lmJa90°
Knijpkat zaklamp-Nee-
Oplaadbare USB LED Zak Lamp-Nee-
 • 1. Campingwise zaklamp

  Meer informatie

  Dit zaklamp is afkomstig van het merk Campingwise en zal goed van pas komen wanneer je je in een onbekend gebied bevindt of snel anderen om hulp moet signaleren. Het is stevig en kan goed van pas komen. Het heeft een lichtopbrengst van wel 600 Lumen en heeft een bereik van 1 km. Verder heeft het ook nog een knipperlicht / stroboscoop functie zodat je de aandacht van anderen kunt trekken en precies aan kunt geven wat je locatie is. Het is en professionele LED zaklamp die door Amerikaanse Navy Seals, politieagenten en reddingbrigades. Tevens zien we dat het 5 zoomstanden heeft en ook waterbestendig is. Het heeft een lengte van 15 cm en een diameter van 3.5 cm. Het stevige behuizing is natuurlijk ook heel welkom. Je krijgt geen batterijen mee wanneer je dit product koopt.

  Voordelen

  5-zoom standen

  Bereik tot wel 1km

  Automatische stroboscoop en SOS signaal

  Nadelen

  Niet duur

  Geen knipperlicht functie

  Kan niet opgeladen worden

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Militaire zaklamp

  Meer informatie

  Ook deze is een professionele zaklamp die door Amerikaanse Navy Seals, politieagenten en reddingbrigades gebruikt wordt. Dus als je een stevige zaklamp wilt hebben, dan is dit ene goede keuze omdat het een lamp is een onverwoestbare behuizing heeft. Het komt met een handige zoomfunctie zodat je het lichtoppervlak kunt veranderen en kunt inzoomen om bepaalde objecten beter te kunnen zien. De knipperlicht/stoboscoop functie zal je aanwezigheid met snel prijsgeven. Het heeft een lichtintensiteit van 3800 Lumen, heeft 5 zoomstanden en heeft een bereik van 500m tot 1km. Het heeft een lengte van 15cm en een diameter van 3,5cm. Het weegt maar 0,2kg. Het mag zowel binnen als buiten gebruikt worden. Materiaal is gemaakt van aluminium.

  Voordelen

  Bereik van 500m tot 1km

  Knipperlicht functie

  5-zoom standen

  Nadelen

  Onaantrekkelijke wit licht

  Werkt op wegwerp batterijen

  Onaantrekkelijk design

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Mini Cree LED zaklamp

  Meer informatie

  Zoals de naam al aangeeft gaat het hier over een mini zaklamp die weinig plaats zal innemen in je broekzak of in je tas. Het gaat dus gemakkelijk zijn om met je mee te dragen wanneer je aan het werken bent of gaat jagen. Omdat het zo licht is weegt het niet zwaar en daarnaast is het ook nog energiezuinig. Het heeft een vermogen van 2000 lumen en dat is ongeveer hetzelfde als een gloeilamp van 140 watt. Licht zal een bereik hebben van ongeveer 100 tot 200 meter. Het gebruikt maar 1 AA batterij en je kunt het gemakkelijk aan je broek vastmaken dankzij de handige draagclip. Het heeft een aluminium behuizing met de kleuren zwart en grijs. Het is schokbestendig en is ook nog waterproof, dus je kunt het zowel binnen als buiten gebruiken.

  Voordelen

  Energiezuinig

  Waterproof en schokbestendig

  Mini zaklamp

  Nadelen

  Werkt op batterijen

  Minder lcihtopbrengst dan verwacht

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. LED lamp met opbergdoos

  Meer informatie

  Hier hebben we weer een stevige militaire zaklamp de nieuwste rage op het gebied van zelfverdediging. Als je deze Led lamp koopt, krijg je ook nog allerlei handige accessoires mee. Dit is niet zomaar een gewone zaklamp. Het is gemaakt volgens de nieuwste technologieën die pas onlangs zijn vrijgegeven door het leger. Als het om zelfverdediging gaat, dan is het handig om deze beste oplaadbare zaklamp ook bij je te hebben. Het heeft 3 lichtsterktes en kan goed gebruikt worden om aanvallers of dieren te verblinden. Verder is het ook nog waterdicht en weegt niet zwaar. De batterijen zijn oplaadbaar, dus dat betekent dat je niet telkens batterijen ervoor hoeft te kopen. Je krijgt dus ook een oplader mee. Maar je kunt ook gewone AAA batterijen gebruiken als dat nodig mocht zijn. Het is zo groot dat je je lampje er ook in kan doen. Het komt ook met een riemholster zodat je het aan je riem vast kunt maken.

  Voordelen

  Riemholster

  Oplaadbare batterijen

  Accessoire box

  Beste oplaadbare zaklamp

  Nadelen

  Momenteel niet leverbaar

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. SWAT Zaklamp HL-110

  Meer informatie

  Zoals de naam al aangeeft hebben we hier te maken met een zaklamp die zeer stevig is. Het gaat om een semiprofessionele zaklamp die een zwaardere aluminium behuizing heeft en met een vernieuwde Led chip komt. Het heeft een hoge lichtopbrengst en het heeft, onder de meest ideale omstandigheden, een straalbereik van wel 1km. Het komt met een 6800MAh oplaadbare accu, dus constant batterijen kopen hoeft niet. Je krijgt ook een thuislader en een autolader mee zodat je het ook on the go kunt opladen. Dit alles kun je gewoon in de opbergcase die je meekrijgt bewaren. Het heeft een stevige behuizing en is ook nog waterbestendig. Het is niet te groot, dus je kunt het gewoon in je broekzak plaatsen.

  Voordelen

  Vernieuwde LED chip

  Oplaadbare accu

  Stralingsafstand van 1km

  Nadelen

  Prijzig

  Beetje kinderachtig

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. SWAT HL-110 Ultra LED

  Meer informatie

  De volgende zaklamp is ook een stevige die je bij je moet hebben wanneer je ’s avonds moet werken of gaat kamperen. Deze Extreme high power Led heeft een lichtopbrengst van 1800 Lumen. De stralen kunnen een afstand bereiken van wel 1km. Het werkt op een 4800MAh oplaadbare accu en dat wil dus zeggen dat je ook een USB-oplaadsnoer meekrijgt om het op te laden. De opbergcase krijg je mee zodat je de snoer en de lamp erin op kan bergen. Het heeft een stevige behuizing en is ook nog waterproof, dus het is ideaal voor elk weersomstandigheid. Je maakt het gewoon vast aan je riem en je bent helemaal ready.

  Voordelen

  Stralingsafstand van 1km

  Oplaadbare accu

  Komt met opbergcase

  Nadelen

  Een beetje onhandig te gebruiken

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. CREE Q5 LED Mini Zaklamp

  Meer informatie

  De Cree Q5 mini zaklamp is klein, maar fijn. Gemakkelijk om mee te nemen en werkt net zo goed als een grotere zaklamp. Als je di product koopt dan krijgt je niet 1, maar 2 lampen mee. Het gaat om een lichtgewicht lamp met een aluminium legering, dus je weet dat het stevig is. Het bevat 3 verschillende lichtstanden voor diverse situaties. Deze zijn Full, Medium en Strobe. Het heeft verder ook nog een hoge lichtsterkte en een zoomfunctie. Het werkt wel op wegwerpbatterijen, maar gebruikt maar 1 AA batterij. Als je het koopt, dan krijg je 2 lampen mee zodat je eentje aan iemand kan geven of het gewoon kan bewaren voor jezelf.

  Voordelen

  2 stuks

  3 lichtstanden

  Zoomfunctie

  Nadelen

  Wordt snel heet

  Batterij raakt snel leeg

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Knijpkat zaklamp

  Meer informatie

  Hier gaat het niet om een normale zaklamp. Het gaat om een knijpkat zaklamp die aangaat door middel van knijpbewegingen. Je maakt het aan door met je hand te knijpen. Het is iets dat vroeger veel gebruikt werd. Het komt met 3 led lampjes en heeft een formaat van 10,5 x 5 x 2 cm. Als je iets unieks wilt hebben, dan is dit misschien wat je nodig hebt.

  Voordelen

  3 LED lampjes

  Gemakkelijk te gebruiken

  Overal mee te nemen

  Nadelen

  Mag niet nat worden

  Geen dimfunctie

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Oplaadbare USB LED Zak Lamp

  Meer informatie

  Deze handige oplaadbare led zaklamp kun je overal wel gebruiken. Zorg er alleen voor dat je het kunt opladen, want het werkt niet op batterijen. Het heeft een krachtige 2000 mAh batterij die door middel van een ingebouwde USB poort opgeladen kan worden. Het heeft een lichtopbrengst van wel 450 Lumen en heeft een bereik van wel 100 tot 200 meter. Het heeft een brandtijd van wel 100.000 uren. Daarnaast heeft het ook nog een knipperlicht/stroboscoop functie en je kunt het via een handige clip aan je riem vastmaken. Dankzij de sterke aluminium allooi behuizing zal het niet snel beschadigd raken. Echt een goed product om in je bezit te hebben.

  Voordelen

  Stroboscoop functie

  Herlaadbaar

  Lengte is instelbaar

  Nadelen

  Prijzig

  Te fel

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste zaklamp

Je weet maar nooit wanneer je een zaklamp kunt gebruiken. Elektriciteit kan uitvallen in huis en je hebt een lichtbron nodig om te kunnen zien waar je loopt en wat je doet, je kunt het gebruiken tijdens het kamperen om een onbekend gebied zo goed mogelijk te zien of je kunt het gebruiken om men te signaleren waar je bent in geval van nood. Ze komen in diverse maten en je kunt dus wel eentje vinden die gemakkelijk in je broekzak kan passen. Maar natuurlijk moet je ervoor zorgen dat je een goeie zaklamp uitkiest en de juiste soort hebt voor jouw gewenste situatie. Allereerst moet het van goede kwaliteit zijn. Het moet stevig zijn zodat het niet snel beschadigd zal raken en de knoppen moeten ook tegen lang gebruik kunnen. Het is ook handig wanneer het niet te zwaar is. Zo ga je geen moeite hebben om het mee te dragen en kun je het gemakkelijk aan je broekriem vastmaken zonder dat je het gewicht aanvoelt. Zaklampen werken natuurlijk niet continue. De batterijen moeten verwisseld worden of ze moeten opgeladen worden. Tegenwoordig zijn er ook zaklampen die je meteen in een USB poort kunt stoppen om het op te laden. Dat is heel handig, maar het is beter om die thuis te gebruiken of op plekken waar je weet dat je het gemakkelijk kunt opladen. Wanneer je gaat kamperen is het beter om eentje mee te nemen die op batterijen werkt. Oplaadbare accu’s kunnen tevens op batterijen werken. Natuurlijk is lichtopbrengst ook heet belangrijk. Meestal is eentje die een bereik van 100 tot 200 meter heeft wel genoeg, maar er zijn ook andere die een bereik van wel 1km hebben. Verder is het handig wanneer een zaklamp waterbestendig is. Je gaat het soms misschien in het regen moeten gebruiken en het moet dus wel tegen een paar druppels kunnen. Het is niet moeilijk om de juiste zaklamp te vinden. Het is soms ook handig om meteen 2 te kopen zodat je voor een tijdje zoet bent. Het is ook goed om 2 bij je te hebben in het geval je eentje mocht verliezen. Vergeet je zaklamp nooit wanneer je gaat jagen of kamperen. Het zou heel goed van pas kunnen komen. Welke zaklamp uit onze top 10 zaklamp review bevalt u? Laat het ons weten.

Bekijk ook eens: 

 

 

Wat is de beste zaklamp?

Om nou echt te zeggen wat is de beste zaklamp, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor de beste oplaadbare zaklamp terwijl andere een militaire zaklamp kopen willen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over zaklampen?

De consumentenbond beste koop zaklamp is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.