Beste Wasmachine

Elk woning heeft een goede wasmachine nodig, bent u op zoek naar de beste wasmachine? hier vind u een top 10 wasmachines.

Laatste update 25 april 2023

 • Wasmachine beste koop

  Siemens WMN16T3471

  Meer informatie
  Samenvatting

  Deze wasmachine van Siemens werd in maart 2016 tot Best Getest uitgekozen door het Consumentenbond. We beginnen dus sterk met de wasmachine beste koop. Het eerste wat je van deze beste koop wasmachine moet weten, is dat het heel zuinig is. Dat is altijd een goede eigenschap. Het is 30% zuiniger dan de energieklasse A+++.

  Voordelen

  Het heeft een speciale wolprogramma voor al je wollen kleding en sjaals

  Je bespaart 50% energie

  Nadelen

  Geen

 • Best geteste wasmachine

  Bosch WAT28321NL

  Meer informatie
  Samenvatting

  Van Bosch krijgen we ook een energiezuinige en tevens best geteste wasmachine. Deze is ook 30% zuiniger dan de hoogste energieklasse A+++. Je kleding zal op een tedere, maar toch effectieve manier schoongewassen worden. Dat komt dankzij de unieke VarioTrommel-structuur.

  Voordelen

  Het is stiller dan andere machines

  Wasmiddellade wordt automatisch gereinigd

  Nadelen

  Sommige programma’s duren wel lang

 • Favoriete keuze

  Bosch WAT28640NL

  Meer informatie
  Samenvatting

  De volgende is weer een wasmachine van Bosch en het is even zuinig als de vorige 2 wasmachines. Het is heel gemakkelijk om te gebruiken en wast je kleding goed schoon. Ook deze heeft de VarioTrommel structuur die je kleren effectief en toch teder voor je wast.

  Voordelen

  Het komt met slimme sensoren

  Het is 65% sneller klaar

  Nadelen

  Het kan geen kleding gladstromen

Beste Wasmachine 2023

De beste wasmachine vind je met behulp van onze wasmachines top 10 en review. Iets dat bijna iedereen in huis heeft, maar waaraan weinig aandacht aan geschonken wordt, is de wasmachine. Men gebruikt het dagelijks om hun kleren te wassen zodat ze die snel weer kunnen aantrekken. Het is een machine die we allemaal in ons leven nodig hebben. Daarom gaat men zo snel mogelijk op zoek naar een andere wanneer hun vorige machine kapot gaat. Misschien helpt deze lijst je aan je volgende goede wasmachine. Beste wasmachine kopen? Bekijk hieronder onze top 10 beste wasmachine test.

Top 10 Wasmachines | Beste Koop Wasmachine | Wasmachine Test

NaamEnergieverbruik per jaarEnergiekosten per jaarWaterverbruik per jaarMeer informatie
Siemens WMN16T3471122 kWh€ 28,068800 L
Bosch WAT28321NL122 kWh€ 28,-8800 L
Bosch WAT28640NL137 kWh€ 32,-9900 L
Bosch WAW32642NL152 kWh€ 35,-11220 L
Miele WDD 030 WCS177 kWh€ 40,7110120 L
Bosch WAW28461NL137 kWh€ 31,519900 L
Siemens WM14T490NL217 kWh€ 1379900 L
Bosch WAW32672NL152 kWh€ 15211220 L
AEG L7FE96CS152 kWh€ 34,965400 L
Bosch WAW32890NL152 kWh-11220 L
 • 1. Siemens WMN16T3471

  Meer informatie

  Deze wasmachine van Siemens werd in maart 2016 tot Best Getest uitgekozen door het Consumentenbond. We beginnen dus sterk.

  Het eerste was je van deze machine moet weten, is dat het heel zuinig is. Dat is altijd een goede eigenschap. Het is 30% zuiniger dan de energieklasse A+++. Het kost je niet alleen minder geld, maar is ook nog goed voor het milieu. Siemens WMN16T3471 is misschien wel de beste wasmachine voor jou.

  Het komt met een superKort15-programma. Dat wil zeggen dat de machine je kleren binnen 15 minuten kan wassen, centrigfugeren en spoelen. Dit kan goed van pas komen wanneer je kleren de volgende dag weer wilt aantrekken. Het komt ook met een handige bijvul functie. Het komt weleens voor dat je vergeten bent om kleding in een wasbeurt te plaatsen. Met deze optie kun je alsnog de kleding toevoegen door de machine even te pauzeren. De machine heeft ook een speciale wolprogramma voor al je wollen kleding en sjaals.

  De Speedperfect optie helpt je ook besparen. Zodra je die indrukt gaan de sensoren aan. De watersensor en laadsensorPlus gaan na wat de textielsoort van de kleding is, zodat het sneller klaar is met de was. Ook wordt het bleekmiddel dat je toegevoegd hebt sneller geactiveerd door een licht verhoogde temperatuur. Tevens heb je de keuze om langer te wassen en toch 50% energie te besparen.

  Verder heeft het ook andere sensoren zoals de ‘Autodry’ sensoren. De vochtigheid en temperatuur van het wasgoed meten. De elektronische besturing wordt hieraan aangepast zodat de was op een energiezuinige manier goed droog kan worden.

  Dit alles regel je via het grote display. Dankzij de grootte ervan kun je meteen alle informatie duidelijk lezen. De machine is ook lekker stil omdat het de trillingen ervan beperkt. Dat komt door de automatische stabilisatiesysteem.

  Het verbruikt 122 kWh energie en 8800 L water per jaar. De energiekosten per jaar bedragen € 28,06. Het heeft een was capaciteit van 7 kg en heeft een geluidsniveau van 50 dB. Het weegt 80 kg.

  Voordelen

  Het heeft een speciale wolprogramma voor al je wollen kleding en sjaals

  Je bespaart 50% energie

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Bosch WAT28321NL

  Meer informatie

  Van Bosch krijgen we ook een energiezuinige wasmachine. Deze is ook 30% zuiniger dan de hoogste energieklasse A+++.

  Je kleding zal op een tedere, maar toch effectieve manier schoongewassen worden. Dat komt dankzij de unieke VarioTrommel-structuur. Het heeft een schuin relief dat door de draairichting voor meer of juist minder weerstand kan zorgen. Ben je vergeten om een kledingstuk in de was te plaatsen? De ‘bijvul’ optie geeft je de mogelijkheid om dat alsnog te doen. Het verlaagt het wasniveau zodat geen water eruit kan vallen. Bosch WAT28321NL is een goede wasmachine.

  De VarioPerfect optie kan ervoor zorgen dat je wastijd met 65% verkort wordt en dat je 50% zuiniger kan wassen. Verder wordt de wasmiddellade, waarin je de wasmiddel plaatst, automatisch gereinigd. Geen lade meer dat vol zit met aangekoekt middel.

  Wat ook fijn is, is dat deze wasmachine ook stiller is dan andere wasmachines. Dit komt dankzij de AntiVibration-ontwerp van de platen aan de zijkant. Het helpt ook dat het een koolborstelloze motor heeft die stil en zuinig te werk gaat.

  Ik heb vernomen dat de machine een programma heeft die wel 35 uur kan duren en dat is best lang.

  Het weegt 55 kg. Het komt met 4 programma’s en de duur van een standaard wascyclus programma is 224 minuten. De machine verbruikt 122 kWh energie en 8800 L per jaar. De jaarlijkse energiekosten bedraagt € 28, -. Het heeft een wascapaciteit van 7 kg en een geluidsniveau van 51 dB.

  Voordelen

  Het is stiller dan andere machines

  Wasmiddellade wordt automatisch gereinigd

  Nadelen

  Sommige programma’s duren wel lang

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Bosch WAT28640NL

  Meer informatie

  De volgende is weer een wasmachine van Bosch en het is even zuinig als de vorige 2 wasmachines.

  Het is heel gemakkelijk om te gebruiken en wast je kleding goed schoon. Ook deze heeft de VarioTrommel structuur die je kleren effectief en toch teder voor je wast. In deze machine kun je veel kleding plaatsen, omdat het trommel een grote laadvermogen heeft van 8 kg. De 140 toeren zorgen ervoor dat je kleding lekker droog uit de wasmachine komen.

  Dit iDos machine komt met een handige doseersysteem die je best wat wasmiddel kan besparen. je plaatst een vloeibaar wasmiddel in de doseerbak. De slimme sensoren en programma’s gaan na wat voor programma er voor de kleding gebruikt moet worden en hoeveel doseermiddel het nodig heeft. Handig, nietwaar?

  De ‘bijvul’ functie stopt de machine voor je zodat je kleren, die je eerder vergat om in de was te doen, alsnog erin kunt plaatsen. De zelfreinigende wasmiddellade maakt hier weer een verschijning. Bosch WAT28640NL behoort ook tot onze beste wasmachines top 10.

  Ook deze komt met de VarioPerfect optie zodat de machine 65% sneller klaar is met de was en 50% zuiniger te werk gaat. De machine komt ook met de koolborstelloze motor die stil, duurzaam en zuinig is. De wasmachine is ook voorzien van de AntiVibration-ontwerp van de platen aan de zijkant zodat het lekker stil is.

  Het kan jammer genoeg geen kleding voor je gladstomen.

  Deze machine verbruikt 137 kWh per jaar en de energiekosten bedragen dan € 32. Per jaar verbruikt het 9900 L water. Het heeft een was capaciteit van 8 kg en een geluidsniveau van 48 dB. Het komt met 220 programma’s. Een standaard programma duurt 210 minuten. De machine weegt 75 kg.

  Voordelen

  Het komt met slimme sensoren

  Het is 65% sneller klaar

  Nadelen

  Het kan geen kleding gladstromen

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Bosch WAW32642NL

  Meer informatie

  Wil je een wasmachine hebben die nog een grotere laadvermogen heeft? Dan is deze Bosch wasmachine misschien wel wat voor jou.

  Ook deze is een energiezuinige wasmachine die 30% zuiniger is dan de hoogste energieklasse A+++. Daarnaast heeft het een speciaal anti-allergie wasprogramma met ECARF anti-allergeen keurmerk.

  De wasmachine heeft een laadvermogen van 9 kg, dus je kunt dus een grote lading hierin plaatsen. De machine komt met een VarioSoft-trommelstructuur die je kleding grondig kan verschonen. Het is dus ideaal voor grote gezinnen. Deze wasmachine doet 1600 toeren om je wasgoed mooi droog te krijgen.

  De slimme sensoren in deze machine kunnen aangeven welk programma en hoeveel wasmiddel je per lading moet gebruiken. De verschillende soorten kleding die je draagt heeft telkens een ander soort manier van wassen nodig. Het bevordert de houdbaarheid van je kleding en helpt je nog meer geld te besparen.

  Met VarioPerfect kan de wasmachine 65% sneller klaar zijn met de was en kan het 50% zuiniger wassen. De ‘Bijvul’ functie stopt de programma voor je zodat je kleding alsnog bij een lading kunt plaatsen. De wasmiddellade wordt automatisch verschoont zodat het niet volgeplakt zit met wasmiddel. Bosch WAW32642NL kopen? Bekijk deze bij de voordeligste aanbieder.

  Een stille wasmachine wilt een ieder en daarom is deze machine ook voorzien van AntiVibration-ontworpen platen aan de zijkant. De koolborstelloze motor is duurzaam en ook heel stil.

  Deze machine komt ook niet met een stoomfunctie.

  De machine heeft een gewicht van 55 kg en kan een was capaciteit aan van 9 kg. Het verbruikt 152 kWh energie en 11220 L water per jaar. De jaarlijkse energiekosten bedragen € 35. Het heeft een geluidniveau van 48 dB. Een standaard was cyclus duurt 270 minuten.

  Voordelen

  Het heeft een anti-allergie wasprogramma

  De wasmachine is 65% sneller klaar

  Nadelen

  Het heeft geen stoomfunctie

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Miele WDD 030 WCS

  Meer informatie

  Hier hebben we de Miele wasmachine beste koop van 2023 die, net als de andere goede wasmachines, ook energiebesparend werkt. Het is een wasmachine met energieklasse A+++.

  De display heeft DirectSonsor touch-toetsen waarmee je de instellingen kunt regelen. De toeren geef je zelf aan. Het kan maximaal 1400 toeren doen. De machine kan meteen starten of je stelt de start uit tot 24-uur. De resttijd wordt ook weergegeven.

  De trommel heeft een Honingraatstructuur die ervoor zorgt dat er een dun laagje water tussen je kleren en de trommel komt. Hierdoor glijdt je kleding zachtjes door de trommel. Je kleding wordt goed schoon en voorkomt ook nog kreukels en slijtage.

  De machine heeft ook nog een intelligente beladingsherkenning di nagaat hoeveel kleren er in de machine zit. Zo kan het vaststellen hoeveel water het eigenlijk nodig heeft voor de was. Ook gebruikt het daardoor niet teveel energie.

  De Miele-caps zijn een goede aanvulling voor speciale wasprogramma’s. Ze worden in de wasmiddellade geplaatst en doseert automatisch de inhoud tijdens het wasproces. Zo gebruikt het de juiste hoeveelheid voor elk textielsoort. Miele WDD 030 WCS is een krachtige wasmachine. In onze review ben je meer te weten gekomen over de beste wasmachines.

  Het is een wasmachine die minder eigenschappen heeft dan de vorige machines, maar wat het doet het goed. Het geeft je geen signaal om aan te geven dat de machine klaar is.

  De machine weegt 90 kg en heeft een was capaciteit van 8 kg. Het verbruikt 177 kWh energie en 10120 L water per jaar. De energiekosten bedragen € 40,71 per jaar. Het heeft 10 programma’s in totaal en het geluidsniveau is 50 dB.

  Voordelen

  Het heeft een intelligente beladingsherkenning

  Het gebruikt niet veel energie

  Nadelen

  Het geeft je geen signaal om aan te geven dat de machine klaar is

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Bosch WAW28461NL

  Meer informatie

  De volgende Bosch wasmachine komt met dezelfde eigenschappen die je bij de voorgaande Bosch machines gezien hebt. Ook deze is 30% zuiniger dan energieklasse A+++.

  Hun geavanceerde trommel heeft een unieke VarioTrommel-structuur die ervoor zorgt dat je kleren niet alleen grondig verschoont worden, maar ook dat het op een tedere manier gebeurt. Zo wordt er slijtage voorkomen. Het heeft een groot laadvermogen van 8 kg waarin je kleding van het hele gezin tegelijk kunt wassen.

  Een goedwerkende machine hoeft niet luid te zijn. De duurzame koolborstelloze motor en het AntiVibration-ontwerp van de machine zorgen ervoor dat de machine niet teveel lawaai maakt.

  De VarioPerfect functie zorgt ervoor dat de machine 65% sneller je kleren wast en ook 50% zuiniger werkt. Dankzij de ‘Bijvul’ functie kan de machine gestopt worden om nog extra kleding in de lading te plaatsen. Het waterniveau daalt zodat het niet op de vloer belandt.

  De wasmiddellade wordt automatisch verschoont zodat het netjes en schoon blijft. Alle Bosch machines een motorgarantie van 10 jaar en dat is natuurlijk meegenomen. Verder is de wasmachine ook nog ECARF gecertificeerd. Bosch WAW28461NL is een voordelige en goede wasmachine.

  Behalve dat het geen stoomfunctie heeft zijn er geen andere nadelen te vinden.

  De machine heeft een was capaciteit van 8 kg en de machine zelf weegt 75 kg. Het heeft een geluidsniveau van 48 dB. Het verbruikt 137 kWh energie en 9900 L water per jaar. De energiekosten per jaar zijn € 31,51. Een standaard was cyclus duurt 210 minuten.

  Voordelen

  Het maakt bijna geen geluid dankzij het AntiVibration-ontwerp

  De wasmiddellade wordt automatisch verschoont

   

  Nadelen

  Het heeft geen stoomfunctie

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Siemens WM14T490NL

  Meer informatie

  Siemens komt nogmaals met een energiezuinige wasmachine. Het is 30% zuiniger dan de efficiënte energieklasse A+++.

  De machine is voorzien van een Wavetrommel die ervoor zorgt dat je was schoon wordt en ook een lange houdbaarheid zal hebben. Het kan 1400 toeren per minuut doen. De waterPerfect Plus functie voelt aan hoeveel water er gebruikt moet worden voor elk wasbeurt. Zo wordt er ook water bespaart.

  De Speedperfcet optie kan 65% sneller je wasgoed wassen en toch dezelfde goede resultaten geven. Verder heb je ook nog de Outdoor + Impregneren programma die aanvoelt wat voor textiel de kleren hebben en de manier van wassen daarbij aan past.

  Dankzij de AntiVibration design is de machine lekker stil en zal het niemand storen. De duurzame iQdrive motor is ook stil en je krijgt ook 10 jaar garantie erop. De machine geeft aan wanneer je er overdosering is en geeft ook aan hoeveel wasmiddel je voor elk was moet gebruiken. De wasmiddellade wordt automatisch verschoont.

  Behalve dat er geen stoomfunctie heeft is er verder geen nadeel op te merken. Siemens WM14T490NL is misschien wel de beste wasmachine voor jou.

  De machine verbruikt 217 kWh energie en 9900 L water per jaar. De energiekosten bedragen € 137. De was capaciteit is 8 kg. Het geluidsniveau is 48 dB. Het komt met 13 programma’s. de machine weegt 71 kg.

  Voordelen

  Het bevat een AntiVibration design

  Kleren zijn 65% sneller klaar met wassen

  Nadelen

  Het bevat geen stoomfunctie

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Bosch WAW32672NL

  Meer informatie

  Ook deze Bosch wasmachine is energiezuinig. Het is 30% zuiniger dan de beste energieklasse A+++.

  Het komt met een VarioSoft-trommel die een druppelvormig structuur heeft waardoor het water gelijkmatig en sneller verdeeld wordt. De machine is ook voorzien van trommelreiniging met herinneringsfunctie zodat de trommel ook verschoont kan worden.

  De wasmachine helpt je om de juiste wasmiddel dosering te gebruiken voor elke lading. De intelligente i-DOS doseersysteem meet precies hoeveel je nodig hebt. Zo bespaar je ook aan wasmiddel. Ook bij het vullen van water wordt er niet teveel gebruikt. De ActiveWater-technologie gaat precies na hoeveel kleding er in de machine geplaatst is en wat voor textielsoort het is. Dankzij de Speedknop kun je ervoor zorgen dat je was eerder klaar is. De tijd wordt van 30 minuten verkort naar 15 minuten.

  Met VarioPerfect ben je niet alleen 65% sneller klaar met het wassen, maar je bespaart ook 50% aan energie. Verder heb je ook de optie om de wasmachine een uitstel van 24 uur te geven. Bosch WAW32672NL bestellen? Bekijk deze bij de voordeligste aanbieder.

  De machine is zelf al stil genoeg en de koolborstelloze motor is ook zo gemaakt dat het stil gaat werken. Je krijgt 10 jaar garantie op de motor.

  Het heeft jammer genoeg geen stoomfunctie.

  De machine weegt 83 kg en het heeft een capaciteit van 9 kg. Het verbruikt 152 kWh energie per jaar en dat kost dan € 152 per jaar. De machine verbruikt daarnaast ook 11220 L water per jaar. Het heeft 12 programma’s en kan 1600 toeren per minuut doen.

  Voordelen

  Het is voorzien van trommelreiniging met herinneringsfunctie

  ActiveWater-technologie

  Nadelen

  Geen stoomfunctie

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. AEG L7FE96CS

  Meer informatie

  Als je per sé een wasmachine zoekt die wel een stoomfunctie heeft, dan is deze wasmachine misschien wel wat je zoekt. De machine werkt ook energiebesparend. Het komt met een A+++ energielabel.

  De machine heeft een grote was capaciteit. Een grote ruimte is altijd beter dan een kleine, omdat het beter is voor de materiaal van de kleding. Het voorkomt slijtage en zorgt ervoor dat je ze langer kun dragen. Het kan 1600 toeren per minuut doen.

  De ProSense®-technologie meet de lading om zo de tijd, energieverbruik en waterverbruik vast te stellen. Zo bespaar je heel wat water en energie. Met de PlusSteam-optie kun je een was cyclus met stoom afsluiten. De AquaControl functie zorgt ervoor dat er geen overloop aan water is.

  Het heeft ook een Fuzzy-Logic systeem die de hoeveelheid wasgoed analyseert en de juiste programma ervoor uitkiest. Jij hoeft je daarover dus niet druk te maken. Er vindt een extra spoeling aan het eind plaats om de laatste restjes wasmiddel te verwijderen.

  Verder komt het ook met een onbalans-correctiesysteem en is het voorzien van kinderbeveiliging. AEG L7FE96CS wasmachine bestellen? Bekijk deze bij de aanbieder.

  Het weegt 76,5 kg en heeft een capaciteit van 9 kg. Het verbruikt 152 kWh energie en 5400 L water per cyclus. De energiekosten per jaar bedragen € 34,96. Het heeft 10 programma’s en een standaard was cyclus duurt 291 minuten.

  Voordelen

  Het bevat een A+++ energielabel

  Het komt met een PlusSteam-optie

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Bosch WAW32890NL

  Meer informatie

  De laatste wasmachine op de lijst is weer afkomstig van Bosch. Het gaat weer over een energiezuinige wasmachine.

  Ook hier vindt je de ActiveWater-technologie. Het zorgt ervoor dat je de juiste hoeveelheid water krijgt voor elke was lading. Daarnaast heb je de VarioSofttrommel die een druppelvorm heeft en die je wasgoed zachtjes maar effectief verschoont.

  ActiveOxygen verwijdert alle onprettige geuren die aan je kleding zitten. zelfs op lage temperaturen. Met VarioPerfect kun je heel wat tijd en energie besparen. Tevens heb je de optie om de wastijd van 30 minuten te verkorten tot 15 minuten. Je kunt verder ook nog een starttijduitstel van 24 uur plaatsen.

  De wasmachine is lekker stil dankzij de bouw ervan en de stille, duurzame motor waarop je 10 jaar garantie krijgt. Bosch WAW32890NL wasmachine kopen? Ga meteen naar de aanbieder.

  Jammer genoeg heeft het geen stoomfunctie en wordt je wasmiddel laadbak niet gereinigd. Ook helpt het je niet met de hoeveelheid doseermiddel die je moet gebruiken.

  De machine verbruikt 152 kWh energie en 11220L water per jaar. Het heeft een was capaciteit van 9 kg. Het geluidsniveau is 47 dB.

  Voordelen

  ActiveWater-technologie zorgt voor de juiste hoeveelheid water

  Het verkort de wastijd van 30 minuten tot 15 minuten

  Nadelen

  Het reinigt de laadbak niet

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste wasmachine

Wasmachines tegenwoordig worden gemaakt kijkend naar de voordelen voor de consument. Een ieder wilt geld en energie besparen en wanneer je ziet dat je heel wat bij je wasmachine al kunt besparen is men heel tevreden. Elk wasmachine heeft weer een andere kenmerk. Of het heeft meer programma’s, helpt je de juiste hoeveelheid water en wasmiddel te gebruiken of wast je kleren sneller schoon. Allemaal goede functies die je werk gemakkelijk maken en je nog meer geld besparen. Wasmachines van nu kunnen veel meer doen dan de oudere versies en dat kan alleen maar goed voor je zijn. Een kind kan dan de was doen. De beste wasmachine kopen? Bekijk onze top 10 wasmachine beste getest en aanbieders.

Welke wasmachine kopen?

Wanneer je naar een wasmachine uitkijkt, moet je op een aantal dingen letten wat betreft welke wasmachine kopen. Wat de capaciteit ervan is bijvoorbeeld. Als je een groot gezin hebt is een grote volume heel handig. Dan kun je meer kleren erin plaatsen en minder ladingen wassen. Een grotere volume betekent wel meet waterverbruik. De aantal toeren is ook belangrijk. Hoe meer toeren een wasmachine doet, hoe droger je kleren zullen zijn. Wasmachines geven bijna allemaal aan dat ze zuinig zijn, maar hoe zuiniger, hoe beter. Machines die 30% zuiniger zijn dan anderen zijn een betere optie voor je. In onze review zijn de top 10 wasmachines opgenomen, zodat je zeker weet dat jij straks over de beste machine beschikt.

Ook interessant:

Wat is de beste wasmachine?

Om nou echt te zeggen wat is de beste wasmachine, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor goedkope wasmachine terwijl andere gewoon de beste wasmachine kopen willen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 wasmachines test samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over wasmachines?

De consumentenbond wasmachine test, is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie wat betreft de wasmachine beste getest. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.