Vibrator

Een goede vibrator kopen kan jou in hogere sferen brengen. Lees verder om te zien wat de beste vibrator 2023 is.

Laatste update 26 april 2023

 • Beste keuze

  EZlove Tarzan Vibrator voor vrouwen

  Meer informatie
  Samenvatting

  Met zo een veelzeggende naam en alle genoemde eigenschappen, is deze vibrator daarom gelijk ook een topper te noemen. Dat komt mede door de goed uitgedachte vorm die niet alleen op de juiste manier voor stimulans zal zorgen, maar gelijk een eenvoudige bediening mogelijk maakt.

  Voordelen

  Nadelen

 • Beste prijsklasse

  Durex Orgasm'Intense Pure Fantasy Vibrator

  Meer informatie
  Samenvatting

  Niet alleen op het gebied van condooms, maar ook andere gerelateerde voorwerpen zoals vibrators, heeft Durex veel te bieden. Zo is de Durex Orgasm’Intense Pure Fantasy Vibrator bedoeld om snel en discreet genot te beleven op verschillende manieren.

  Voordelen

  Nadelen

 • Favoriete keuze

  MOQQA SKIPPER Tarzan-Vibrator Voor Vrouwen

  Meer informatie
  Samenvatting

  Apart is de vorm van de MOQQA SKIPPER Tarzan-Vibrator Voor Vrouwen wel te noemen, maar zorgt dat wel voor een extra stimulans van de clitoris. De korte arm zorgt voor dit gevoelig deel van de vagina en is het groot gedeelte bedoeld om voor de vagina zelf te gebruiken.

  Voordelen

  Nadelen

Beste Vibrator 2023

Binnen de wereld van plezier zijn er misschien wel taboes die gelukkig al lang doorbroken zijn en zijn vibrators niet iets meer waar men zich voor hoeft te schamen. Speciaal ontworpen voor het intiem genot van de vrouw, zijn deze speeltjes ook gewoon online te bezichtigen en te bestellen. Er is bij het ontwerp rekening gehouden met de sterk uiteenlopende preferenties en zorgt dit er wel voor dat een ieder aan haar trekken zal komen. Met een beetje “oefenen” is het vinden van jouw sweetspot na een tijdje geen probleem meer en kan je ook na een drukke dag weer eens lekker op bed jezelf even laten ontspannen. Ook lange dagen waarbij jouw partner er niet is, zal de vibrator het nut bewijzen. Het is trouwens bewezen dat vrouwen die zich regelmatig (laten) verwennen ook gelukkiger door het leven gaan. Hier zijn de beste vibrator te koop van het moment, je vind ze terug in onze top 10 vibrators.

Top 10 Vibrators

NaamType vibrator Met ribbels Benodigd aantal batterijenMeer informatie
EZlove TarzanClitoris en G-spot vibrator Ja2
Durex Orgasm'Intense Pure FantasyDesign vibratorNee1
MOQQA SKIPPER TarzanTarzan vibratorJa2
Satisfyer Pro 2 Next GenerationLuchtdruk vibratorNee1
Mini G-spot vibratorClitoris en G-spot vibrator Nee1
SKIPPER - Tarzan-VibratorTarzan vibrator Ja2
Europe Magic WandMassager Nee0
Lovense Lush BulletDesign vibratorNee0
Durex Play Delight StimulatorBasis vibratorNee1
EZlove VibratorClitoris en G-spot vibratorJa2
 • 1. EZlove Tarzan Vibrator voor vrouwen

  Meer informatie

  Met zo een veelzeggende naam en alle genoemde eigenschappen, is deze vibrator daarom gelijk ook een topper te noemen. Dat komt mede door de goed uitgedachte vorm die niet alleen op de juiste manier voor stimulans zal zorgen, maar gelijk een eenvoudige bediening mogelijk maakt. Het is de bedoeling dat er sprake moet zijn van totaal genot en wordt er niet alleen aandacht besteed aan de G-spot, maar ook de clitoris. Dit maakt elke ervaring met de EZlove Tarzan Vibrator tot een onvergetelijke en is er altijd nog voldoende ruimte voor experimenteren. Dat kan ook gewoon onder de douche omdat deze vibrator waterdicht is uitgevoerd. De trilfrequentie kan eenvoudig met twee knoppen worden aangepast. Het groot aantal trilstanden zorgt in elke situatie weer voor een bevredigend gevoel. Ook het flexibele gedeelte van 9,5cm zorgt voor vele mogelijkheden bij het gebruik. De EZlove Tarzan Vibrator voor vrouwen komt met een gegarandeerde hoge kwaliteit en is er zelfs een fabrieksgarantie van 3 jaar aan verbonden.

  Voordelen

  Vibrator waterdicht

  Nadelen

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Durex Orgasm'Intense Pure Fantasy Vibrator

  Meer informatie

  Niet alleen op het gebied van condooms, maar ook andere gerelateerde voorwerpen zoals vibrators, heeft Durex veel te bieden. Zo is de Durex Orgasm’Intense Pure Fantasy Vibrator bedoeld om snel en discreet genot te beleven op verschillende manieren. De trillingen zijn zodanig dat ook andere gevoelige delen van het lichaam zoals de tepels erdoor gestimuleerd kunnen worden. Bovendien kan de intensiteit traploos worden ingesteld waardoor je voor elke situatie wel met het apparaat tot een orgasme zal komen. De vorm zorgt ervoor dat de clitoris de juiste stimulans zal krijgen en is de lengte en dikte ook bedoeld om samen met de trilfunctie snel het hoogtepunt te bereiken. Ook bij het reizen kan de Durex Orgasm’Intense Pure Fantasy Vibrator discreet worden gebruikt omdat zelfs bij de hoogste stand van de trilfunctie het apparaat nauwelijks hoorbaar is. De bediening is trouwens eenvoudig en dien je alleen maar de ronde knop aan de onderzijde vast te houden. De batterijen zijn eenvoudig te verwisselen en zorgt de combinatie van siliconenmateriaal en de waterdichte bouw ervoor dat het schoonmaken geen probleem zal opleveren.

  Voordelen

  Nadelen

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. MOQQA SKIPPER Tarzan-Vibrator Voor Vrouwen

  Meer informatie

  Apart is de vorm van de MOQQA SKIPPER Tarzan-Vibrator Voor Vrouwen wel te noemen, maar zorgt dat wel voor een extra stimulans van de clitoris. De korte arm zorgt voor dit gevoelig deel van de vagina en is het groot gedeelte bedoeld om voor de vagina zelf te gebruiken. Met een lengte van 20cm en een buigbare constructie bestaande uit siliconen, zal bij elke vrouw deze vibrator gelijk het gewenst effect bereiken. Ook de aanwezige ribbels helpen daar bij mee. Om daar een handje bij mee te helpen, zijn er maar liefst 30 verschillende trilstanden. Zo kan een ieder die deze handzame vibrator gebruikt met alle gemak een stand uitkiezen waar het meest genot uit wordt gehaald.

  Om de hygiëne te waarborgen, kan de buitenzijde gewoon met water en een zeepoplossing worden schoongespoeld en kan de vibrator ook gewoon onder de douche worden gebruikt. De batterijen zijn ook eenvoudig zelf te verwisselen en is de verpakking op zich al handig genoeg om als mooi cadeau te dienen voor een geliefde.

  Voordelen

  Nadelen

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Satisfyer Pro 2 Next Generation

  Meer informatie

  Op een aparte wijze genieten kan zeker wel met de Satisfyer Pro 2 Next Generation – Brons omdat het gebruik maakt van luchtdrukpulsen om het beoogt effect te creëren. De drukpulsen laten de gebruiker op een aparte wijze naar een hoger genotsniveau gaan door de clitoris zonder daadwerkelijk aan te raden al op een “afstand” de nodige stimulans te geven. Stil is de Satisfyer Pro 2 Next Generation daarom ook en discreet te gebruiken. Voor het gebruik kan er gebruik worden gemaakt van maar liefst 11 verschillende standen. Even experimenteren is er dus ook bij en kan dat overal omdat het apparaat waterdicht is uitgevoerd (ook handig bij het schoonmaken). De oplaadbare vibrator dient niet ingebracht te worden, maar gewoon dichtbij alle gevoelige plekken te worden gehouden. De batterijen zijn oplaadbaar met een handige magnetische USB kabel en gaan de batterijen, eenmaal opgeladen, wel lang mee. Licht in gewicht en relatief klein in formaat, is de Satisfyer Pro 2 Next Generation – Brons ook een geschikte reispartner die te allen tijden beschikbaar is voor het leveren van het ultiem genot.

  Voordelen

  Nadelen

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Mini G-spot vibrator - G-spot stimulatie

  Meer informatie

  Voor het genot onderweg of gewoon thuis, komt het handig formaat van de Mini G-spot vibrator – G-spot stimulatie – Gebogen top – Roze goed van te pas. Met een lengte van 12cm past het met gemak in elke tas en valt het daarbij ook nooit op. Jouw genotsstaafje kan dus overal mee en zorgt de lage geluidsproductie ook voor een discreet gebruik. Met 1 batterij gaat het apparaatje lekker lang mee en dien je er wel rekening mee te houden dat het niet waterdicht uitgevoerd is. De lichtbogen top zorgt ervoor dat je met gemak jouw G-spot zal vinden en is de smalle kop ideaal om de trilsensatie over te brengen. Voor de bediening is er een draaiknop aan de onderzijde en kan de intensiteit van de trilling zo naar wens aangepast worden. Indien nodig kan er voor het gebruik eerst een glijmiddel aangebracht worden.

  Voordelen

  Nadelen

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. SKIPPER - Tarzan-Vibrator Voor Vrouwen

  Meer informatie

  Apart met zo een kleur en vervaardigd uit zacht siliconen, is de SKIPPER – Tarzan-Vibrator Voor Vrouwen – Clitoris en G-Spot Stimulatie – MOQQA zeker wel en voelt bij het gebruik alles natuurlijk aan. Ook voor de gevoeligste plekjes is deze sterke vibrator dus prima geschikt en maakt de vorm een gelijktijdige stimulans mogelijk. Dubbel genot dus en wordt met het kleine armpje kan de G-spot moeiteloos gevonden worden waarna er een aantal standen beschikbaar zijn om de stimulans te vergroten. Gegarandeerd genot dus en zal het groter gedeelte met een natuurgetrouwe eikel ook daar aan bijdragen. Voor de bediening zijn er twee knoppen aanwezig waarbij het onderste gebruikt moet worden om het apparaat aan en uit te schakelen terwijl de bovenste dient om de instellingen te kiezen. Om de hygiëne te waarborgen, maar ook het genot onder de douche, is de SKIPPER – Tarzan-Beste G spot vibrator Voor Vrouwen – Clitoris en G-Spot Stimulatie – MOQQA waterdicht uitgevoerd. De hele vibrator is ook flexibel en daardoor gebruiksvriendelijk voor een ieder.

  Voordelen

  Beste G spot vibrator

  Nadelen

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Europe Magic Wand

  Meer informatie

  Wie zegt nu dat elke vibrator uitsluitend bedoeld is voor seksueel genot? De Europe Magic Wand Vibrator produceert krachtige trillingen die ook geschikt zijn om vermoeide spieren weer te laten ontspannen. Het hoofddoel is natuurlijk het kunnen bieden van de juiste seksuele stimulans en is de kop dan ook zodanig vormgegeven dat alles zonder enige inspanning kan worden doorgegeven. Het vrij fors formaat van de Europe Magic Wand Vibrator zorgt voor een goede grip en is het ook ideaal om bij het liefdesspel door de partner bediend te worden. Hiertoe kunnen de knoppen aan de zijkant worden gebruikt en dienen die ook voor het kiezen uit één van de 6 standen. Zo kunnen de trillingen elkaar snel opvolgen of kies je er juist voor om dat rustig plaats te laten vinden voor een ontspannen gevoel. De Europe Magic Wand Vibrator is de “Europese” variant van de wereldbekende Hitachi Magic Wand en behoort het dus gelijk tot de toppers op het gebied van vibrators. Het mondstukje is apart te verwijderen en maakt dat het schoonmaken veel eenvoudiger.

  Voordelen

  Nadelen

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Lovense Lush Bullet Vibrator

  Meer informatie

  Het geeft wel een zekere kick wanneer je in het openbaar stilletjes toch wel op een ultieme wijze kan genieten. De Lovense Lush Bullet Vibrator – Roze kan dus aangebracht worden en kan je daarmee gewoon alle activiteiten in het dagelijks leven verrichten. Ondertussen kan je wel flink ontspannen met de Lovense Lush Bullet Vibrator en vindt de bediening ervan ook op een aparte manier plaats: middels jouw smartphone of smartwatch. Je kunt hierdoor ongemerkt voor iedereen om jou heen de instellingen aanpassen met behulp van de speciale app. Het bijzondere hiervan is wel, dat het ook mogelijk is om op afstand de instellingen aan te passen waardoor een partner ook op deze wijze alsnog jou kan verwennen. Het apparaatje is natuurlijk fluisterstil en gaat de batterij ook lang mee. De pasvorm maakt de Lovense Lush Bullet Vibrator – Roze geschikt voor een ieder en voelt het siliconenmateriaal ook comfortabel aan. De vibraties kunnen ook aangepast worden aan de tonen van afgedraaide muziek op de smartphone. Ook kunnen geluiden die via de microfoon van jouw smartphone opgevangen worden, in de vorm van vibraties in de vibrator worden weergegeven.

  Voordelen

  Nadelen

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Durex Play Delight Stimulator

  Meer informatie

  Van dit merk zijn er al een groot aantal topproducten op de markt te vinden en is een kijkje bij de Durex Play Delight Stimulator Vibrator – Paars al genoeg om te zien waarom die zo populair is. Het begint al bij de aantrekkelijke kleur die de vibrator een mysterieuze aanblik geven. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij omdat de vorm ook zodanig is ontworpen dat het met één hand te bedienen is en daar alle gevoelige plekken mee te verwennen zijn. De trilfuncties kunnen namelijk met de knop aan de onderzijde bediend worden en kan dat voor maar liefst 5 uurtjes bij een volle batterij. Het meest verrassende aan de Durex Play Delight Stimulator Vibrator – Paars is het handig formaat en kan de vibrator overal naartoe meegenomen worden. Ook bij het vrijen, kan het goed worden gebruikt door jouw partner en is het apparaatje ook nog waterdicht uitgevoerd. Dat maakt het gebruik nog veelzijdiger en vormt het schoonmaken ook geen probleem.

  Voordelen

  Nadelen

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. EZlove Vibrator

  Meer informatie

  Zij die op zoek zijn naar een forse vibrator om tot het uiterste te gaan, zullen in de EZlove Vibrator – 19cm – Zwart zeker een geschikte partner vinden. De diepzwarte kleur en de natuurgetrouwe eikel maken deze vibrator tot een waar genotsstaafje. Met de ribbels en de spitse vorm is bij het inbrengen al gelijk een ware sensatie merkbaar en wordt deze alsmaar versterkt door de verschillende trilfuncties. Op het hoogtepunt te geraken zal dus geen probleem vormen en kan de vibrator alleen of samen met een partner worden gebruikt. De speciale handgreep aan de onderzijde maakt het eenvoudig, vooral door de bedieningsknoppen welke zich ook daar bevinden. Met de knoppen kan er uit een van de 10 verschillende trilfuncties worden gekozen. Om de vibrator na het gebruik schoon te krijgen, is het afspoelen met water en zeep geen probleem. Aangeraden wordt om voor een maximaal genot een glijmiddel te gebruiken en is het ook een aardig speeltje om iemand mee te verassen als cadeau.

  Voordelen

  Nadelen

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste vibrator

Met zo een ruim aanbod aan goede vibrators, zal het vinden van de beste vibrator geen problemen opleveren. Zo zullen zij die een fors formaat prefereren de EZlove Vibrator – 19cm – Zwart of de MOQQA SKIPPER Tarzan-Vibrator Voor Vrouwen – Clitoris en G-Spot Stimulatie – Roze zeker weten te waarderen. Behalve het fors formaat bieden ze ook verschillende trilfuncties en zal het bereiken van het hoogtepunt niet te lang op zich laten wachten. Zelfs stilletjes in het openbaar genieten is mogelijk met de Lovense Lush Bullet Vibrator – Roze die eenmaal aangebracht niet te zien is en de bediening met behulp van een app kan gebeuren. Dat biedt ook meer mogelijkheden dan de overige vibrators. Handig om overal naartoe mee te nemen zijn de Durex Play Delight Stimulator Vibrator – Paars en Durex Orgasm’Intense Pure Fantasy Vibrator – 1 stuk. Ook op vakantie of gewoon een dagje uit, passen deze in elk tasje en zorgt de lage geluidsproductie voor een discreet gebruik. Met zoveel mogelijkheden is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere aan te schaffen om in verschillende situaties te kunnen gebruiken. Zelfs bij het liefdesspel met jouw partner, komen ze aan te pas en is het schoonmaken nooit een probleem. Welk uit onze top 10 vibrator review vindt je leuk?

Vibrator kopen voor man en vrouw

Binnen een relatie mag wat spanning en het verleggen van de grenzen nooit ontbreken. Een vibrator kopen is daarbij een onmisbaar hulpmiddel waarmee beide partners plezier kunnen beleven. Het is een samenspel waarbij de gevoelens een sterke stimulans krijgen en het liefdesspel een andere wending zal krijgen. Een vibrator kopen wordt dus al lang niet meer alleen besteld door vrouwen, maar steeds meer mannen die het toe zullen passen bij het vrijen met hun partner. Het geheim van een anaal vibrator ligt niet alleen in de vorm, maar ook de licht vibrerende werking. Deze is zodanig ingesteld dat het de seksuele lusten opwekt en een sterk bevredigend gevoel zal veroorzaken. Er zijn verschillende instellingen mogelijk en zijn er verschillende vormen te verkrijgen. Zo kan elke vrouw wel aan een vibrator komen die met recht haar seksueel genot naar een hoger zal tillen.

Vibrator of dildo?

Vaak heerst er nog verwarring tussen het verschil van een dildo en een vibrator. Bij een dildo gaat het uitsluitend om de vorm welke het mannelijk geslachtsdeel voor moet stellen. Voor het verkrijgen van het nodig genot zal er weer een andere aanpak nodig zijn dan bij een vibrator. Bij een vibrator gaat het er verfijnder aan toe en kan het handzaam apparaatje ook lekker anoniem overal naartoe meegenomen worden. Vervaardigd van speciaal materiaal is de hygiëne gegarandeerd en eenvoudig schoon te krijgen. Voor het gebruik zijn batterijen onmisbaar en is het goed om een paar extra bij de hand te hebben. Ook kijk je bij de aanschaf welke standen er allemaal zijn en kan het maximaal genot beleefd worden door er eentje uit te kiezen die ook gebruikt kan worden om onder andere de clitoris mee te stimuleren.

Bekijk ook eens:

Welke vibrator is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de absolute topper is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een budget optie terwijl andere een zo duur mogelijk product willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

 

Wat zegt de consumenten bond over vibrators?

De consumentenbond beste koop vibrator is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.