Terrasverwarmer

Wil je graag een terrasverwarmer kopen? De beste terrasverwarmer 2023 vind je hier!

Laatste update 25 april 2023

 • Beste keuze

  Sunred CE09 Terrasverwarmer

  Meer informatie
  Samenvatting

  Deze Sunred Terassverwarmer is een hangend model met een heel mooi design dat werkt op elektriciteit. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en geeft directe verwarming zonder voorverwarming.

  Voordelen

  Ideaal voor binnens- of buitenshuis

  Een halogeen lamp gaat 4.000 tot 5.000 uur mee

  Nadelen

  Niet draadloos

 • Beste prijsklasse

  Eurom Outdoor Heatpanel RC

  Meer informatie
  Samenvatting

  De volgende terrasverwarmer is ook een elektrisch model dat binnen en buiten te hangen is. Het heeft een heel discreet model en kan makkelijk geïnstalleerd worden. Het geeft een warmte af van maximaal 1800 Watt door middel van een heatpanel.

  Voordelen

  Het geeft gerichte verwarming

  Het is spatwaterdicht met een IPX4 IP-beschermingscode

  Nadelen

  Het is niet draadloos

 • Favoriete keuze

  Outtrade GH12RVS

  Meer informatie
  Samenvatting

  De volgende terrasverwarmer is de eerste dat gas gebruikt. Het is een veilige terrasverwarmer gas met een stijlvol design die makkelijk te verplaatsen is. Het komt met een krachtig vermogen van 11.700 watt. De warmte is in drie standen te verstellen met een draaiknop dat traploos regelbaar is.

  Voordelen

  Het is voorzien van omvalbeveiliging

  Overhittingsbeveiliging

  Nadelen

  Het is niet discreet

Beste Terrasverwarmer

De beste terrasverwarmer kopen? Bekijk dan eens onze top 10 beste terrasverwarmers. Dit is een review, welke is samengesteld op basis van klantervaringen. Veel mensen houden ervan om lekker op ’t terras te zitten en te genieten van ’t zonlicht of om een goed boek te lezen. ’s Avonds, daarentegen, is het misschien iets te koel en is het wat minder comfortabel om buiten te zitten. Gelukkig is dat mogelijk als je een goeie terrasverwarmer aanschaft. Ze komen in verschillende variaties en werken met elektriciteit of gas. Laten we nagaan welke de top 10 terrasverwarmingen zijn en misschien vindt je wel eentje die je aanspreekt. Bekijk hier daarom de beste koop voor elektrische terrasverwarmers zodat je direct antwoord hebt op de vraag wat is de beste terrasverwarming welke nu verkrijgbaar is op de markt. De beste terrasverwarmer bestellen? Bekijk onze beste beste terrasheater top 10.

Top 10 Beste Terrasverwarmer 2023

NaamTypeEnergieTe gebruikenMeer informatie
Sunred hangende terrasheater CE09HangendElektriciteitBuiten
Euromac TerrasverwarmerHangendElektriciteitBuiten
Sunred Gas TerrasverwarmerStaand GasBuiten
Outtrade staande TerrasverwarmerStaandElektriciteitBuiten
Eurom partytent verwarmingHangendElektriciteitPartytent
Euromac TerrasverwarmerHangendElektriciteitBuiten
Garden ImpressionsHangendElektriciteitBuiten
Infrarood VerwarmingStaandElektriciteitBuiten
Sunred wand verwarmingWand/plafondElektriciteitBuiten
Sunred hangendeheaterHangendElektriciteitBuiten
 • 1. Sunred CE09 Terrasverwarmer

  Meer informatie

  Deze Sunred Terassverwarmer is een hangend model elektrische terrasverwarmer met een heel mooi design dat werkt op elektriciteit. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en geeft directe verwarming zonder voorverwarming. Sunred CE09 Terrasverwarmer kopen? Ga meteen naar de voordeligste aanbieder.

  De elektrische terrasverwarmer komt met een halogeenlamp met infrarood hitte om je te verwarmen. Dat betekent dat het niet beïnvloedt kan worden door de wind en kan gebruiken op plaatsen waar ’t veel waait. De warmte kan in drie warmtestanden ingesteld worden: 900, 1200 en 2100 Watt. Naast warmte geeft ’t ook l,verichting. Een halogeen lamp gaat 4.000 tot 5.000 uur mee, dus deze kan best een tijdje gebruikt worden.

  Het werkt niet op gas, dus dat betekent dat je geld bespaart. Op de hoogste stand kost ’t maar 0,46 Eurocent per uur aan stroomkosten. De elektrische terrasverwarmer is ook spatwaterbestendig.

  Het biedt je jammer genoeg geen draadloze vrijheid. Als je een draadloze heater zoekt, dan zou je liever voor een gasheater kunnen kiezen. Hoewel dat best duurder zal kosten. Tevens komt ’t niet met een afstandsbediening.

  Het is ideaal om binnens- of buitenshuis te hangen, maar ’t kan ook in een tuinhuis, schuur of partytent gehangen worden. Ook kan ‘t gebruikt worden als je op camping gaat.

  Het is gemaakt van aluminium en is dus best duurzaam. Daarnaast is ‘t CE,GS en IP44 gecertificeerd. Het ziet eruit als een lamp en heeft een diameter van 60 cm. Het heeft een maximaal bereik van 16m2. Daarnaast komt ‘t met een snoer die een lengte heeft van 2 meter en een ketting waarmee je ’t makkelijk kan ophangen.

  Voordelen

  Ideaal voor binnens- of buitenshuis

  Een halogeen lamp gaat 4.000 tot 5.000 uur mee

  Nadelen

  Niet draadloos

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Eurom Outdoor Heatpanel RC

  Meer informatie

  De volgende terrasverwarmer is ook een elektrisch model dat binnen en buiten te hangen is. Het heeft een heel discreet model en kan makkelijk geïnstalleerd worden.

  Het geeft een warmte af van maximaal 1800 Watt door middel van een heatpanel. De warmteverdelig is gelijkmatig. De gebruikskosten zijn slechts 40 cent per uur, dus energiegebruik is best zuinig. Eurom Outdoor Heatpanel RC is misschien wel de beste terrasverwarmer voor jou.

  Het komt met een afstandsbediening zodat je niet telkens hoeft op te staan en ’t van verre kan bedienen. Het is spatwaterdicht met een IPX4 IP-beschermingscode, dus je hoeft niet bang te worden als ’t begint te regenen. Het geeft gerichte verwarming, dus je kan ’t roteren naar welk richting je maar wilt.

  Deze heater komt zonder verlichting. Als je in een open ruimte zit kan ’t wel zijn dat wind de verwarming kan beïnvloeden. De heatpanel kan je niet bedienen met de afstandsbediening. Je kan ’t alleen aan/uit maken en roteren. Het is niet draadloos.

  Als je een heater zoekt om ergens in je huis op te hangen dan is dit wel een goede keus. Het werkt best op beschutte plekken waar er weinig wind waait. Ook is ‘t geschikt om in rookruimtes en serres te gebruiken.

  Het is een stijlvolle heater dat gemaakt is van aluminium. Je kan ’t op ’t plafond vestigen of aan de muur. Het kan verwarmt tot maximaal 12m2, maar ’t bereik kan verschillen afhangend van waar je bent. Je krijgt twee ophangbeugels met bevestigingsmateriaal. Snoerlengte is 1,9 meter lang. Het is te verkijgen in een zwarte kleur.

  Voordelen

  Het geeft gerichte verwarming

  Het is spatwaterdicht met een IPX4 IP-beschermingscode

  Nadelen

  Het is niet draadloos

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Outtrade GH12RVS

  Meer informatie

  De volgende terrasverwarmer staand is de eerste dat gas gebruikt. Het is een veilige heater met een stijlvol design die makkelijk te verplaatsen is.

  Het komt met een krachtig vermogen van 11.700 watt. De warmte is in drie standen te verstellen met een draaiknop dat traploos regelbaar is. Het is makkelijk aan te sluiten aan een gasfles. Een gasfles kun je vinden bij een campingzaak of pompstation. Het kan tot maximaal 60m2 verwarmen.

  De terrasverwarmer staand is voorzien van omvalbeveiliging en dat betekent dat ’t zichzelf uitschakelt als ‘ie mocht omvallen. Ook is ’t voorzien van een overhittingsbeveiliging zodat je je altijd veilig voelt als ’t in de buurt is. Het is mobiel en ’t heeft wieltjes zodat ’t overal kunt meenemen. Met een gasheater kun je een grotere ruimte verwarmen.

  Het is duur vergeleken met elektrische verwarmers. Het komt niet met een afstandsbediening. Het is staande en best lang, dus het is niet discreet. Als je een heater zoekt dat niet opvalt is een hangende verwarming misschien iets voor jou. Outtrade GH12RVS is één van de beste terrasverwarmers. Deze verwarmer kopen? Bekijk deze dan bij de voordeligste aanbieder.

  Deze heater kan je in huis gebruiken, maar ook vooral in de tuin of als je op camping gaat, omdat je ’t makkelijk kan verplaatsen en ‘t een stevige bouw heeft. Daarnaast kan ’t ook professioneel gebruikt worden.

  Het is gemaakt van roestvrije aluminium staal dat heel duurzaam is. Het heeft een lengte van 205 cm. Een gasdrukregelaar en slang krijg je meegeleverd. Om ’t te gebruiken moet je ’t aansluiten op een butaan- of propaangasfles van 5 tot 11 kg. Het is te verkrijgen in de kleuren rood, wit en grijs.

  Voordelen

  Het is voorzien van omvalbeveiliging

  Overhittingsbeveiliging

  Nadelen

  Het is niet discreet

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Outtrade staande terrasverwarmer- 2000 watt

  Meer informatie

  Onze volgende terrasverwarmer is nog ééntje van Outtrade, maar deze is een elektrische heater. Je kan ’t zowel in huis als buitenshuis gebruiken. Het is een staande verwarmer, dus je kan ’t neerzetten waar je maar wilt. Outtrade staande terrasverwarmer- 2000 watt terrasverwarmer bestellen? Bekijk deze bij de voordeligste aanbieder.

  Het beschikt over een 1 x 900 Watt en 1 x 1200 Watt Halogeen lamp. De heater komt met 3 standen: 650, 1300 en 2000 Watt. Het verwarmt een oppervlakte van maximaal 12m2 en geeft gerichte verwarming. Levensduur van de lamp is ongeveer 3.000 uur, dus dat gaat lekker lang mee.

  Het komt met sfeervolle verlichting en heeft een levensduur van 5.000 branduren. Het is waterbestendig met een IPX4 beschermingscode en is ook stofbestendig. Vergeleken met een gasverwarmer is deze goedkoper.

  Het is erg windgevoelig, dus ’t kan niet geplaatst worden waar er veel wind waait. Het komt niet met een afstandsbediening en is niet draadloos. Het is halogeen dus ’t zal meer rood uitstralen vanwege extra reflectie. Als je een meer discrete verwarmer zoekt dan is deze misschien niet de juiste keus.

  Het kan best binnenshuis of in beschutte plekken gebruikt worden.

  Het is een Quartz heater dat gemaakt is van aluminium, metaal en kunststof en weegt 9 kg. Het heeft een hoogte van 120 tot 210 cm en is dus verstelbaar. De snoerlengte is 1,9 meter lang. Het staat op een stevige voet en gaat niet makkelijk omvervallen. Om de verwarmer voor een lange tijd te gebruiken wordt er geadviseerd om ’t te dekken met de hoes dat ervoor gemaakt is.

  Voordelen

  3 standen: 650, 1300 en 2000 Watt.

  Het is water- en stofbestendig

  Nadelen

  Geen afstandsbediening

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Eurom partytent verwarming – twee standen- 750-1500 watt

  Meer informatie

  Zoals de naam ’t al aangeeft is deze heater speciaal gemaakt voor buiten gebruik en wel voor feestjes en andere evenementen. Het is makkelijk te installeren.

  Het bestaat uit 2 carbonlampen die warmte en infrarood licht in 360 graden uitstraalt. Het heeft een maximale vermogen van 750 tot 1500 Watt en een bereik van maximaal 14m2. Je kan zelf bepalen op welk plek en hoe hoog je ’t hangt. Je kan de heater aan ’t plafond vastmaken of in een tent, dus het is een hangmodel. De lampen hebben een branduur van 4.000 uren.

  De warmte verplaatst zich via het licht en zodoende heeft het een identieke werking als bij de zon. Door het licht is de warmte dus meteen voelbaar en dat verhoogt de gevoelstemperatuur. Het is bestendig tegen water en stof. Verbruikskosten zijn maar 0.35 Eurocent per uur. Eurom partytent verwarming – twee standen- 750-1500 watt goede terassverwarmer.

  Het is erg windgevoelig en werkt niet optimaal als er veel wind waait. Het komt niet met een afstandsbediening.

  Het zou ook goed in huis of op je veranda een plekje kunnen vinden, maar ook op buitenplaatsen waar er weinig wind waait kan ’t geplaatst worden zodat je volop ervan kunt genieten.

  De heater heeft een zilveren kleur en heeft een behuizing van bespoten metaal en kunststof. Dus het is gemaakt van duurzaam materiaal. Het wordt geleverd met een ophangketting zodat je ’t meteen kan gebruiken. De snoer is 1,8 meter lang. Het is te verkrijgen in drie verschillende kleuren: antraciet, ecru en vrolijk rood.

  Voordelen

  Het heeft twee standen: 750-1500 watt

  Het is bestendig tegen water en stof

  Nadelen

  Het is erg windgevoelig

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. EuroMac terrasverwarmer outdoor heatpanel RC

  Meer informatie

  Nummertje 6 op de lijst is ééntje van Euromac met een mooi, elegant design dat overal mooi zal staan en dat makkelijk te monteren is.

  Deze hangende heater werkt op elektriciteit en heeft een vermogen van 1800 Watt. Je kan ’t aan de muur of aan ’t plafond hangen en ’t heeft een bereik van 12m2.

  De heatpanel is spatwaterdicht want ’t heeft een IP certificatie van IPX4 en kan dus ook buiten geplaatst worden. Het komt met een afstandsbediening zodat, als je lekker zit of ligt, je niet op hoeft te staan om ’t te bedienen. Omdat ’t elektrisch is, is ’t ook zuinig. Omdat ’t een heatpanel is straalt ’t geen rood licht uit zoals een Halogeen lamp. Het kost hooguit 0,14 Eurocent per uur. EuroMac terrasverwarmer outdoor heatpanel RC beste terassverwarmer voor jou? Bekijk deze bij de beste aanbieder.

  Deze heater heeft maar 1 stand. Hittepaneel gloeit niet op en de verwarmer komt dus jammer genoeg zonder verlichting. Het heeft geen zichtbare aan- of uitknop.

  Je kan ’t plaatsen waar je wilt en dankzij de stijvolle design zou je ’t ook professioneel kunnen gebruiken of in een restaurant kunnen plaatsen. Het is ideaal voor rookruimtes.

  De heater moet aan ’t plafond of tegen de muur geplaatst worden. Het is gemaakt van aluminium en metaal en kan tegen een stootje. Het heeft een gewicht van 4 kg en heeft een snoerlengte van 1,8 meter. Het is te verkrijgen in een zwarte kleur.

  Het heeft een donker, onopvallend design en omdat ’t ook gehangen moet worden zal ’t mensen niet snel opvallen.

  Voordelen

  Het komt met een afstandsbediening

  Een onopvallend design

  Nadelen

  Het heeft geen zichtbare aan- of uitknop

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Garden Impressions – Bordeaux – Hangende heater – 60 CM – Royal grey – 2000W

  Meer informatie

  Deze terrasverwarmer mag wel van Garden Impressions komen, maar ’t kan zowel binnen als buiten je huis worden gehangen. Het is een elektrische heater met een mooi design dat makkelijk te onderhouden is.

  Het heeft een Halogeen verwarmingselement dat een maximale vermogen heeft van 2.000 Watt met 2 lampen die een totale branduur van 3.000 uren hebben. Het komt met drie standen: 800W, 1200W en 2000W. Het heeft een stralingbereik van 14m2. De heater heeft een Halogene verwarming en dat betekent dat ’t je lichaam verwarmt en niet de omgeving.

  Het is waterbestendig met een IP34 IP-beschermingscode en is gemaakt van duurzaam materiaal. Het is geschikt voor grote ruimtes en is niet windgevoelig. Doordat ’t gebruikt maakt van elektriciteit is het energiebesparend vergeleken met een heater dat gas gebruikt.

  Het is niet draadloos en licht dat ’t uitstraalt kan een rode gloed hebben. Het komt zonder een afstandsbediening. Garden Impressions – Bordeaux – Hangende heater – 60 CM – Royal grey – 2000W, is misschien wel de beste terassverwarmer voor jou. Bekijk deze online.

  Het is geschikt voor mensen die ’t op hun balkon of terras willen zetten die best een grote oppervlakte heeft.

  De Bordeaux heater heeft een diameter van 60 cm en is gemaakt van aluminium. Het heeft een gewicht van 3 kg en een snoerlengte van ruim 2 meter. Bij het ophangen moet de afstand tussen de heater en het plafond of muur minstens 30 cm zijn en de afstand tot de vloer minstens 1 meter. Je krijgt een standaard hangketting meegeleverd. Het is in drie kleuren te verkrijgen: Carbon grey, Royal grey en Mat wit (aluminium, grijs en wit).

  Voordelen

  3 standen: 800W, 1200W en 2000W

  Het werkt energiebesparend

  Nadelen

  Het is niet draadloos

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Energiezuinige hoge capaciteit Carbon infrarood verwarming CH1800 RE

  Meer informatie

  Deze verwarmer is de eerste op de lijst dat speciaal voor indoor gebruik is gemaakt. Het heeft een heel mooi ontwerp.

  Deze is een infrarode heater met een Carbon verwarmingselement dat 10.000 uren gaat. Het heeft een verwarmingsvermogen van maximaal 1700 Watt. Het heeft 4 traploze, verstelbare warmte instellingen: 1100, 1300, 1500 en 1700 Watt. Het heeft een maximale bereik van 20m2. De energiekosten zijn maar 0,30 Eurocent per uur. Omdat ’t elektrisch is, is ’t energiebesparend.

  Deze heater komt gelukkig wel met een afstandsbediening. Met een afstandsbediening kan je, als je ze mocht hebben, meerdere Carbon heaters tegelijk bedienen. Het heeft een omval-beveiliging zodat ’t uitgaat als ’t valt. Je wordt beschermt tegen oververhitting en ‘t komt met een ingebouwde thermostaat dat zorgt voor automatische temperatuurregeling. Het heeft ook een sleep-timer. Energiezuinige hoge capaciteit Carbon infrarood verwarming CH1800 RE terassverwarmer kopen? Bestel deze bij de voordeligste aanbieder.

  Net als een Quarts, is deze ook windgevoelig en daarom moet ’t alleen binnen of in een dichte ruimte gebruikt worden. Het is niet waterbestendig.

  Het is op veel plaatsen te gebruiken. Huiskamer, keuken, garage, werkplaats… Overal waar je een beschutte ruimte hebt. Een ruimte dat 4 meter breed en 5 meter diep is wordt makkelijk verwarmt.

  Het is een staande model, maar ’t is klein, dus ’t gaat bijna niet opvallen. Je kan de hoogte verplaatsen van 85 cm tot 135 cm. Het heeft een gewicht van 2,8 kg. Het is aan te sluiten op een 220V stopcontact. Het komt in een zilveren kleur.

  Je kunt dus zien dat ’t gemaakt is voor binnengebruik, omdat ’t komt met verschillende veiligheidsregelingen.

  Voordelen

  4 traploze, verstelbare warmte instellingen: 1100, 1300, 1500 en 1700 Watt

  Het komt met een afstandsbediening

  Nadelen

  Het is niet waterbestendig

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Sunred hangende heater Carbon Fibre Ellips RVS met LED

  Meer informatie

  Deze terrasheater is de tweede op de lijst dat van Sunred is en het ook een hangmodel dat makkelijk te bevestigen is aan ‘t plafond.

  Het is een elektrisch terrasverwarmer dat een vermogen heeft van 1500 Watt dat een maximale bereik heeft van 12m2. De straling ervan is te vergelijken met de warmte van de zon. Het komt met 2 LED lampen dat voor verlichting zorgt. De lampen kunnen een levensduur hebben van ongeveer 5.000 uren. Verwarming en licht kunnen los van elkaar gebruikt worden.

  Deze verwarming komt wel met een afstandsbediening en je kan ’t dus van een verte bedienen. Je kan ’t aan/uit maken en de warmte en licht bedienen. Het is IP24 gecertificeerd en dus spatwaterbestendig. Het kan makkelijk uit ’t geaichtsveld gehangen worden. Sunred hangende heater Carbon Fibre Ellips RVS met LED is één van de beste terrasverwarmers online.

  De heater heeft maar 1 stand. Het is gemaakt van Carbon, dus dat betekent dat ’t de ruimte verwarmt en dus best windgevoelig is. Niet plaatsen waar er veel wind waait dus. Het kan zijn dat ’t een te korte snoer heeft.

  Op ’t terras gebruiken kan wel, maar dan moet ’t niet teveel waaien. He doet z’n werk in beschutte ruimtes.

  Het is gemaakt van aluminium, staal en plastic en weegt 3,6 kg. Het komt met een snoer dat 1,9 meter lang is. Het heeft een netspanning van 220 tot 240V. Verder komt ’t met een muurbeugel zodat je ’t zonder moeite aan de muur kan hangen. Het heeft een zwarte kleur.

  Voordelen

  Het komt met een afstandsbediening

  Het is IP24 gecertificeerd en dus spatwaterbestendig

  Nadelen

  Niet ideaal voor winderige plekken

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Sunred Hangende Terrasheater Triple S-H

  Meer informatie

  Deze verwarmer is alleen gemaakt om buiten op je terras of balkon te plaatsen, maar mag ook binnen gebruikt worden.

  Deze Sunred terrasheater komt met een maximaal vermogen van 2.000 Watt die een oppervlakte van 20m2 kan verwarmen. Het is regelbaar en kan dus ook op 1.000 Watt gebruiken. De Golden Tube-lamp zorgt voor een zeer intense warmtebeleving. Het levensduur van zo een lamp is ongeveer 4.000 tot 5.000 uur. Het komt met 2 LED lampjes die ook nog voor verlichting zorgen. Het leuke ervan is dat je niet beide hoeft te gebruiken. Als je alleen licht nodig hebt kun je dat aanmaken zonder de heater aan te maken.

  Het komt dus met 2 standen en kan vanuit je luie stoel bediend worden dankzij de bijbehordende afstandsbediening. Daarnaast is ’t ook stof- en spatwaterbestendig en hoef je dus niet bang te zijn als ’t regent. Verbruikskosten zijn maar 0,14 Eurocent per uur. Sunred Hangende Terrasheater Triple S-H is een goede terrasverwarmer voor jou.

  Het is niet draaibaar, dus kan alleen in een richting verwarmen. Het is een halogene verwarming en dat betekent dat ’t een rode gloed kan hebben. Het is niet draaibaar en ook niet mobiel.

  Het kan in grote ruimtes gebruikt worden en omdat ’t niet windgevoeleig is maakt ’t niet uit of ’t veel waait op je terras.

  De heater is gemaakt van RSV en aluminium met een gewicht van 4,8 kg. Het kan aan ’t plafond ok aan de muur gehangen worden. Je krijgt een ophangketting meegeleverd. Snoerlengte is 1,9 meter. Het komt in 2 kleuren: zwart en zilver.

  Het werkt zeer effectief en is ook nog energiebesparend.

  Voordelen

  Het komt met 2 standen

  Het is stof- en spatwaterbestendig

  Nadelen

  Het is niet draaibaar

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste terrasverwarmer

We hebben dus gezien dat (elektrische) terrasverwarmers in verschillende variaties komen.  Het grootste gedeelde van de terrasverwarming is dus ook elektrisch zoals je al kan zien. Je kan ’t aan ’t plafond of muur hangen of je kan een staande heater kopen waarvan je de hoogte kan stellen. Een hangende terrasverwarmer is vaak ideaal. Sommige lijken op lampen andere hebben meer weg van een airconditioning. Alleen doet ’t het tegenovergestelde daarvan. Verder kun je kiezen tussen een verwarmer dat gas gebruikt of een verwarmer dat werkt op elektriciteit. Zoals ’t al vaker op deze lijst is aangegeven, zijn elektrische verwarmers meer energiebesparend dan gasverwarmers. Het hangt van jou af welk je liever gebruikt. Je moet daarbij ook nagaan of je een hangend model wilt hebben of als je een verwarmer wilt hebbem die je met je mee kan dragen naar een camping. Ook hangt ’t er vanaf waar je ’t wilt plaatsen. Wil je ’t op een terras hebben of liever ergens waar ’t wat minder waait? Op deze lijst is er voor een ieder genoeg keus en je zult wel eentje vinden die je bevalt. Zoek je eentje speciaal om binnenshuis te gebruiken dan zou ik de Carbon CH1800 RE voorstellen. Wil je eentje buiten plaatsen dan is de Bordeaux misschien een goede keus. In ieder geval is er keuze genoeg voor een ieder. De beste terrasverwarmer vind je met behulp van onze top 10 beste terrasverwarmers.

Welke terrasverwarmer kopen?

Zoals je al eerder zal hebben opgemerkt, is er een verschil tussen de verschillende verwarmerselementen. Er zijn namelijk verschillende variaties daarvan, zoals: Halogeen, Carbon, Golden Tube, Quartz, Low Glare en heatpanel. Allemaal hebben ze hun voor-e en nadelen. Carbon, Low Glare en Quartz werken het best in beschutte plaatsen en zijn erg windgevoelig. Golden Tube en Halogeen zijn het tegenovergestelde.

Ze zijn niet windgevoelig, maar ze hebben een rode gloed dat niet iedereen zal bevallen. Low Glare en heatpanel stralen geen rood lucht uit, maar de heatpanel heeft geen zichtbare aan- en uitknop. Je moet op deze dingen letten als je een verwarmer gaat kopen, want het is nou eenmaal beter om de juiste te kopen dat het te moeten inruilen als je ’t toch niet goed vindt. Sommige verwarmers hebben maar 1 stand en dat kan soms best hinderlijk zijn. Bekijk onze terrasverwarmer review en laat je overtuigen.

Gelukkig kun je een dimmodule aanschaffen dat je aan je verwarmer kan monteren. Deze zijn apart verkrijgbaar. Het komt zonder bedrading, dus dat is zeker ook een pluspunt. Vooral als je ’t buiten gaat gebruiken en je daarvoor een ander stopontact zou moeten zoeken. Terrasverwarmers hoef je niet alleen op je terras te gebruiken natuurlijk. In huis plaatsen is ook een mogelijkheid of in de garage als je vaak daar gaat om aan je auto te werken.

Als ’t verplaatsbaar is, is ’t nog beter want dan kun je het overal in huis plaatsen waar je maar een stopcontact hebt. Deze zou je ook op camping kunnen meenemen, maar daarvoor zou een gasverwarming wat handiger zijn. Je gaat niet altijd op camp en een beetje verbruik zal je niet veel kosten als je ’t vergelijkt met wanneer je het in huis zou gebruiken. Een verwarmer is dus best handig en kan het gehele jaar door gebruikt worden. Het is het geld wel waard dus. Welke uit onze top 10 terassverwarmer vindt je leuk?

Interessante pagina’s:

Welke terrasverwarming is het beste?

Om nou echt te zeggen welke terrasverwarming is het beste, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor  de beste elektrische terrasverwarming terwijl andere een terrasverwarmer gas aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 terrasverwarmingen samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over terrasverwarmers?

De consumentenbond beste koop terrasverwarmer is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.