Robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is de schoonmaker van de toekomst. De beste robotstofzuiger te koop vind je hier.

Laatste update 20 april 2023

 • Robot stofzuiger best getest

  Dirt Devil M611 Fusion

  Meer informatie
  Samenvatting

  De eerste robotstofzuiger waarnaar we zullen kijken is de Dirt Devil M611 Fusion. Het heeft een indrukwekkende naam en is even goed in het schoonmaken van je vloer. De Dirt Devil is geschikt voor elk soort hard vloer, dus het maakt niet uit of je vloer uit tegels of planken bestaat.

  Voordelen

  Kan ook hoeken goed schoonmaken

  Automatische oplading

  Nadelen

  Niet voor tapijten bedoelt

 • Beste prijsklasse

  iRobot® Roomba® 680

  Meer informatie
  Samenvatting

  De volgende robotstofzuiger komt van iRobot en komt met een aantal extra kenmerken die de vorige stofzuiger niet had. De Roomba 680 kan elk vloertype schoonmaken. Als het nou om tegels, hardhout of vloerkleden gaat, de Roomba 680 maakt ze allemaal grondig schoon.

  Voordelen

  Het komt met een 3-staps reinigingssysteem

  De Soft Touch Bumper beschermt de muren

  Nadelen

  Het kan best wat geluid maken

 • Favoriete keuze

  Sencor SVC 7020BK

  Meer informatie
  Samenvatting

  Nu gaan we kijken naar de Sencor SVC 7020BK en het heeft veel gemeen met de eerste robotstofzuiger op de lijst. De Sencor SVC kan op verschillende harde vloeren gebruikt worden. als het nou gaat om parketvloeren, linoleum of houten vloeren. Het kan drempels verschonen die 1cm en lager zijn.

  Voordelen

  De valsensoren houden het veilig

  Het bevat een speciale “Mop” functie

  Nadelen

  Heeft niet zoveel functies als andere robotstofzuigers

Beste Robotstofzuiger 2023

De beste robotstofzuiger vind je met behulp van onze robotstofzuigers top 10. Dit is een robotstofzuiger review waarin de beste robot stofzuigers worden vergeleken. Je huis schoon houden is noodzakelijk, maar kan soms ook veel tijd nemen. Helemaal als je kinderen of bijvoorbeeld huisdieren hebt. Je hebt ook van die dagen waar je je gewoon niet lekker voelt en de schoonmaak maar een andere dag moet doen. Maar nu kun je, dankzij de technologie, hulp krijgen bij het stofzuigen van de vloer. Robotstofzuigers zijn er om je een handje te helpen. Je maakt ze aan en laat ze gewoon rondrijden om vuil op te zuigen terwijl je je met iets anders bezig houdt. Wie zou geen stofzuiger willen hebben die helemaal alleen het stofzuigen kan doen? Daarom zullen we vandaag kijken naar de test van de top 10 beste robot stofstuiger 2023. De beste stofzuigrobot te koop vindt je eenvoudig hieronder aan de hand van onze robot stofstuiger test, vergelijk en bestel bij de voordeligste aanbieder.

Beste Robotstofzuiger 2023

NaamSoort robotAutomatische opladingAccuduurMeer informatie
Dirt devil M611StofzuigerJa60 minuten
iRobot Roomba 680StofzuigerJa60 minuten
Anker EUFY ROBOVAC 11StofzuigerJa90 minuten
iRobot Roomba e5StofzuigerJa90 minuten
iLife V5s Pro Intelligente RobotStofzuigerJa120 minuten
Zoef Robot Sien SR730ZStofzuiger en dweilrobotJa120 minuten
iRobot® Braava® 390tStofzuiger en dweilrobotNee120 minuten
Philips SmartPro Compact FC8715/01StofzuigerJa120 minuten
LG VSR8600RR robotstofzuigerStofzuigerJa100 minuten

Dirt Devil M607 Spider
StofzuigerNee60 minuten
 • 1. Dirt Devil M611 Fusion

  Meer informatie

  De eerste robotstofzuiger waarnaar we zullen kijken is de Dirt Devil M611 Fusion. Het heeft een indrukwekkende naam en is even goed in het schoonmaken van je vloer.

  De Dirt Devil is geschikt voor elk soort hard vloer, dus het maakt niet uit of je vloer uit tegels of planken bestaat. Zolang het een hard oppervlakte heeft, zal het zijn werk doen. het komt met 4 schoonmaakmogelijkheden. Je zet hem op welk modi je wilt en laat het dan zijn gang gaan. Het komt met roterende borstels die geen vuil voor je achterlaten. Ook in alle hoeken en langs plinten zal het goed kunnen schoonmaken. Dirt Devil M611 Fusion robotstofzuiger is misschien wel de beste voor jou. Dit product komt zeer goed uit de door ons uitgevoerde robotstofzuiger test.

  Je hoeft niet bang te zijn dat het van de trap zal tuimelen als je er niet op let. De Dirt Devil heeft 3 valsensoren die aanvoelen wanneer het dicht bij trappen of andere afgronden ligt zodat hij deze kan vermijden. Het komt met een timer die je op een bepaalde tijd kunt regelen, zodat de Dirt Devil elke dag op datzelfde tijdstip kan beginnen.

  Het komt niet met hinderlijke kabels. De robotstofzuiger moet opgeladen worden en, omdat het met een docking station komt, kan het automatisch opgeladen worden. Jij hoeft je dus ook niet te bekommeren daarover.

  De valsensoren van deze stofzuigrobot kan een drempeltje of een vloermat als een afgrond of hindernis zien en het dan vermijden. De borstels zijn ook gevoelig en kunnen in elkaar gewikkeld raken.

  Het heeft een gewicht van 1,8 kg en heeft een breedte, hoogte en diepte van 30×5,5x30cm. Het heeft een vermogen van 23W met een werktijd van 1 uur. De accucapaciteit is 1600 mAh en het neemt 5 uren om volledig opgeladen te worden. Het geeft je een melding wanneer het stofreservoir vol is zodat je deze kunt verschonen.

  Het is goed voor niet al te grote oppervlakten. Het zal geen tapijten kunnen schoonmaken, maar behalve dat zal het er wel voor zorgen dat je vloer schoon blijft.

  Voordelen

  Kan ook hoeken goed schoonmaken

  Automatische oplading

  Beste stofzuigrobot

  Nadelen

  Niet voor tapijten bedoelt

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. iRobot® Roomba® 680

  Meer informatie

  De volgende robotstofzuiger komt van iRobot en komt met een aantal extra kenmerken die de vorige stofzuiger niet had.

  De Roomba 680 kan elk vloertype schoonmaken. Als het nou om tegels, hardhout of vloerkleden gaat, de Roomba 680 maakt ze allemaal grondig schoon. Het maakt gebruik van de iAdapt® Responsive Cleaning Technology om dat te doen en het gaat verschillende malen over de vloer om alle vuil op te vangen. Ook deze komt met een valsensor, zodat het trappen kan vermijden.

  Het komt met een 3-staps reinigingssysteem en een instel programma die instructies 7 dagen kan onthouden. Het is een kleine Roomba, dus het kan goed onder meubels, kasten en gordijnen komen om ze goed te verschonen. Het zal alle hoeken en randen goed schoonmaken. Zolang een tapijt niet hoger is dan 2cm, kan hij deze ook verschonen. Het komt met een Dirt Detect optie die aanvoelt wanneer een plek erg vuil is, zodat deze een extra goede reinigingsbeurt krijgt. iRobot® Roomba® 680 robotstofzuiger is krachtig in gebruik. Robotstofzuigers vergelijken doe je eenvoudig met onze top 10 en review.

  Het is onvermijdelijk dat een zo een robotstofzuiger tegen de muur opbokst. Daarom komt deze met een Soft Touch Bumper die de muren beschermt. De obstakel detectie voelt ook aan als het tegen meubilair aan gaat komen en tast deze dan voorzichtig af om eromheen schoon te maken. Wil je dat het maar één bepaalde ruimte moet schoonmaken? Geen probleem! De infrarode straal die door de Dual Mode Virtual Wall® gecreëerd wordt zal ervoor zorgen dat de Roomba niet uit de kamer kan.

  Je zal niet vreemd opkijken als ik zeg dat zo een hardwerkende robotstofzuiger best wat geluid kan maken. Als het thuisbasis te ver weg is kan de Roomba het soms niet terug vinden.

  De Roomba heeft een gewicht van 3,56 kg en een diepte, hoogte en breedte van 33,5×9,3×33,5cm. Het kan een uur land meegaan en heeft een oplaadtijd van 3 uren. Het indicatielampje gaat aan als het verschoont moet worden.

  Voordelen

  Het komt met een 3-staps reinigingssysteem

  De Soft Touch Bumper beschermt de muren

  Nadelen

  Het kan best wat geluid maken

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Sencor SVC 7020BK

  Meer informatie

  Nu gaan we kijken naar de Sencor SVC 7020BK en het heeft veel gemeen met de eerste robotstofzuiger op de lijst.

  De Sencor SVC kan op verschillende harde vloeren gebruikt worden. als het nou gaat om parketvloeren, linoleum of houten vloeren. Het kan drempels verschonen die 1cm en lager zijn. het komt met 3 programma’s zodat het verschillende gebieden goed kan reinigen:

  • Het maakt willekeurige bewegingen zodat het niet telkens in 1 richting schoonmaakt.
  • Het beweegt ook in een spiraal.
  • Verschoning langs de muur zodat de robotstofzuiger goed bij ze kan komen.

  Je zult meteen aan het product zien dat er 2 borstels uitsteken aan de zijkant. Deze zijn er zodat het goed in hoeken kan schoonmaken. Het komt met een speciale “Mop” functie dat zorgt voor een speciale antistatische stofzuiger. Sencor SVC 7020BK robotstofzuiger kopen? Bekijk de voordeligste aanbieders.

  Natuurlijk horen valsensoren er ook bij om ervoor te zorgen dat het niet van trappen of andere hoogtes kan vallen. Verder komt het ook met een anti-impact sensor aan de voorkant om te voorkomen dat het tegen meubels opbokst. Het kan soms gebeuren dat de wielen verstopt raken. In dat geval zal de Sencor vanzelf uitschakelen. Wanneer het weer tijd wordt om de stofzuiger te reinigen, kun je de hoofdwielen verwijderen om het grondig te kunnen verschonen.

  Deze robotstofzuiger komt zonder een docking station. Het heeft misschien niet zo een grondige werking als de Roomba en komt ook met minder functies.

  Het heeft een gewicht van 1,5 kg en heeft een vermogen van 25W. Verder heeft het een hoogte, breedte en diepte van 78x270x270mm. Het neemt 5 uren om volledig opgeladen te worden en kan wel 2 uren werken.

  Voordelen

  De valsensoren houden het veilig

  Het bevat een speciale “Mop” functie

  Nadelen

  Heeft niet zoveel functies als andere robotstofzuigers

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Ecovacs Deebot Slim

  Meer informatie

  We gaan nu kijken naar de Deebot Slim doet meer dan alleen je vuil opzuigen.

  De Deebot Slim kan op verschillende harde vloeren en tapijten gebruikt worden. de zelfregelende rijwielen kan diverse oppervlakten berijden. Het kan drempels van 0,5 cm gemakkelijk overbruggen en kan zelfs op ongelijke delen vuil goed verwijderen. Het is een 3 in 1 reinigingssysteem. Naast het vuil vegen en opzuigen, komt het ook met een mop-functie zodat het ook nog de vloer voor je kan dweilen. De mop kan ook droog gebruikt worden.

  Het komt met 3 schoonmaakprogramma’s:

  • Automatische modus: hier rijdt het in 1 richting en verandert het dat pas als hij een obstakel tegenkomt.
  • Stipt reinigingsmodus: hier beweegt het in een spiraalvorm om de plekken goed te kunnen verschonen.
  • Rand reinigingsmodus: het zorgt ervoor dat alle vuil langs randen weggehaald wordt.

  Deze robotstofzuiger komt zonder borstels, want die kunnen in elkaar vast komen te zitten. in plaats van borstels heeft het 2 lange zijborstels om alle hoeken en gaten te kunnen bereiken. De Smart Motion Technology gaat meerdere malen over dezelfde plekken om het zo grondig mogelijk schoon te maken.

  Natuurlijk komt het met een anti-collision sensoren om te voorkomen dat het tegen meubilair aankomt. Ook kan het trappen en andere hoogtes vermijden. De timer zal ervoor zorgen dat het elke dag op dezelfde tijd zijn werk gaat doen. Wanneer de accu leeg is, zal het terug gaan naar het laadstation om opgeladen te worden. Dit is de eerste stofzuiger op de lijst die wel met een afstandsbediening komt. Ecovacs Deebot Slim is een voordeliger robotstofzuiger, welke doet wat die moet doen. Robotstofzuigers kopen doe je heel eenvoudig met onze vergelijking.

  De Deebot Slim weegt 2 kg en heeft een hoogte, diepte en breedte van 5,7x27x27cm. Het neemt ongeveer 4 uren om volledig op te laden en werkt bijna 2 uren.

  Voordelen

  Het komt met 3 schoonmaakprogramma’s

  Het kan alle hoeken en gaten bereiken

  Nadelen

  Het neemt 4 uren om op te laden

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Philips SmartPro FC8776/01

  Meer informatie

  Natuurlijk kunnen we geen 10 Beste lijst hebben zonder een product van Philips. Ook bij robotstofzuigers stellen ze niet teleur.

  De SmartPro is bestemt voor harde vloeren en komt met 4 schoonmaakmodi om elk ruimte zo schoon mogelijk te krijgen. Het is klein genoeg om onder bankstellen en bedden te kunnen om daar ook schoon te maken. Het is voorzien van 2 extra lange borstels om zo goed mogelijk in hoeken en langs randen vuil te verwijderen.

  De robot is voorzien van een slim detectiesysteem en kan zonder problemen je huis zelfstandig schoonmaken. Het weet precies hoe hij te werk moet gaan om je huis zo snel mogelijk schoon te maken. Het komt ook met 6 infraroodsensoren om te voorkomen dat het tegen muren aankomt, van trappen aftuimelt of in kabels verwikkelt raakt. Waar andere robotstofzuigers 2 wielen hebben, komt de SmartPro met een aandrijfsysteem van 4 wielen om zo beter over hindernissen te kunnen.

  Het komt met een afstandsbediening, zodat je het op afstand aan of uit kunt maken, de robot van richting kan laten veranderen en het terug kan sturen naar zijn docking station. De robot keert ook vanzelf terug wanneer de accu bijna leeg is. Philips SmartPro FC8776/01 robotstofzuiger. De SmartPro FC8776/01 bestellen? Bekijk de voordeligste aanbieders.

  Sommige mensen hebben opgemerkt dat het stofreservoir best klein is en dus snel vol raakt. Ook kan het de docking station zelf soms niet vinden.

  De SmartPro is niet bestemt voor natte vloeren. Het weegt 1,7 kg en heeft een hoogte, diepte en breedte van 6x33x33cm. Het heeft een oplaadtijd van 4 uren en kan 130 minuten lang werken.

  Voordelen

  Het bevat 4 schoonmaakmodi

  Het komt met een afstandbediening

  Nadelen

  Het stofreservoir is best klein

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Zoef Robot Sien SR730Z

  Meer informatie

  We hebben hier nog een robot die niet alleen vuil opzuigt, maar de vloeren ook veegt en dweilt.

  Sien komt met 4 schoonmaakmodi. Dus als er een hardnekkige plek is die niet zo snel schoon wordt, kun je een andere modi kiezen zodat de Robot daar wat intensiever kan reinigen. Het is bedoelt voor harde vloeren, maar dankzij de verstelbare wieltjes kan het oneffenheden gemakkelijk overbruggen en kan het best wel over een vloerkleed gaan.

  Het komt met een ingebouwde waterreservoir voor wanneer je wilt dat de robot nog een keertje over de vloer gaat om alles nat te dweilen. Onder banken en bedden schoonmaken is geen probleem en dankzij de anti val en bots sensoren zal het meubels en trappen uit de weg gaan.

  Je kan Sien vanuit een afstand bediening met de bijbehorende afstandsbediening. Dus wanneer je lekker op bed ligt hoef je niet op te staan als je wilt dat het moet stoppen of wilt terugsturen naar het oplaadstation. Wanneer de accu leeg is, gaat de robot vanzelf terug naar het oplaadstation. Het neemt 4 uren om volledig op te laden en kan tussen 90 en 120 minuten werken. Zoef Robot Sien SR730Z robotstofzuiger. Misschien wel het beste stofzuigapparaat voor jou.

  Het blijkt dat Sien niet echt goed in hoeken kan schoonmaken en sommige onderdelen ervan zijn een beetje kwetsbaar. Het begint niet vanzelf met het schoonmaak en komt dus niet met een timer.

  Het heeft een gewicht van 4,6 kg en is tot nu toe de zwaarste robot op de lijst. Het heeft een hoogte, breedte en diepte van 8,7x31x31cm.

  Het is misschien niet de beste robot als het gaat om het schoonmaken van hoeken, maar daarnaast doet het zijn werk wel goed. Het maakt ook geen geluid, dus je kan het ’s avonds zijn werk laten doen zodat het je overdag niet voor de voeten loopt.

  Voordelen

  Het veegt en dweilt ook

  Het komt met een afstandbediening

  Nadelen

  Kan misschien hoeken niet goed bereiken

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. iRobot® Braava® 390t

  Meer informatie

  Hier hebben we nog een robot dat de vloer ook kan dweilen in plaats van alleen schoon te vegen. Deze is alleen bedoelt voor harde vloeren en niet voor tapijten.

  De Braava van iRobot is heel simpel te gebruiken. Het heeft een magnetische reinigingspad waaraan een schoonmaak doek gemakkelijk bevestigt en verwijdert kan worden. Nadat je dat gedaan hebt, hoef je alleen nog een schoonmaakmodi te kiezen en de robot gaat aan de slag. Je kan er eerst voor kiezen om vuil droog te verwijderen en daarna kan het met een natte dweil rondgaan om alles piekfijn te maken.

  Het reinigingspad heeft een reservoir die voortdurend water aan de schoonmaakdoeken toevoegt tijdens het dweilen. Het kan tot 90 m2 droog schoonmaken en 39 m2 met een vochtige doek reinigen. iRobot® Braava® 390t is misschien wel de beste robotstofzuiger voor jou als consument.

  Het maakt helemaal geen geluid, dus het kan ’s avonds doorwerken zonder dat het je gaat storen. Het komt met een handige GPS navigatiesysteem. Hiermee weet de robot precies waar het al schoongemaakt heeft en gaat hij niet weer over dezelfde plekken heen. Het maakt ook onder meubels en bedden schoon en kan gemakkelijk trappen vermijden.

  Als je op zoek bent naar eentje die ook de tapijten en vloerkleden kan schoonmaken, dan is deze niet de juiste robot voor jou. Het heeft geen timer, dus je kan geen tijd regelen waar het vanzelf gaat beginnen met de schoonmaak.

  Dit is de eerste robot met een vierkantig design. De andere stofzuigers zijn tot nu toe allemaal cirkelvormig geweest. Het weegt 1,8 kg en heeft een hoogte, breedte en diepte van 7,9×24,4×21,6cm.

  Voordelen

  Het kan vloeren vegen en dweilen

  Het maakt helemaal geen geluid

  Nadelen

  Niet bedoeld voor tapijten

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Philips SmartPro Compact FC8715/01

  Meer informatie

  Nummertje 8 op de lijst is weer een robotstofzuiger van het merk Phillips en ze beloven dat hun robot grondig je vloeren voor je zal reinigen.

  Het komt met een 2 stap reinigingssysteem die al het vuil probleemloos kan verwijderen. Naast een zuigsysteem komt het ook met 2 borstels zodat het hoeken ook goed kan reinigen. Daarnaast is er ook een uitblaasfilter die alle stofdeeltjes opvangt. De 4 schoonmaakmodiwaarmee het komt maakt het geschikt om elk kamer in huis goed te verschonen. Het kan obstakels zoals meubels, muren en trappen gemakkelijk ontwijken

  De robot detecteert welke plekken het stoffigst zijn en probeert daar dan wat grondiger te reinigen. Dankzij de contourvolgende mondstuk kan het kleine drempels overheen rijden en zo ook tapijten schoonmaken. Deze SmartPro komt ook met een afstandsbediening waarmee je de robot in een andere richting of terug naar het oplaadstation kan sturen.

  De robot gaat ook vanzelf terug naar het ladingstation wanneer de accu bijna leeg is. Ben je van plan om tijdens het weekend weg te blijven? De robot maakt dan voor je schoon terwijl je weg bent. je hebt de optie op 24 uur van tevoren de robot te programmeren zodat het zijn werk kan doen terwijl je weg bent. Philips SmartPro Compact FC8715/01 robotstofzuiger bestellen? Ga meteen naar de voordeligste aanbieder.

  De robot heeft geen draaiende borstels, dus het kan voorkomen dat dierenharen en grote stofdelen erin verstrikt kunnen raken. Daarnaast is het ook een beetje luid.

  Het heeft een gewicht van 1,94 kg en een hoogte, diepte en breedte van 6x33x33cm. Het neemt 4 uren om volledig op te laden en kan 2 uren schoonmaken.

  Voordelen

  Het kan obstakels zoals meubels, muren en trappen gemakkelijk ontwijken

  Je kunt het 24 uur van tevoren programmeren

  Nadelen

  Dierenharen en grote stofdelen kunnen erin verstrikt raken

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. LG VSR8600RR robotstofzuiger

  Meer informatie

  Nu gaan we kijken naar een robotstofzuiger dat afkomstig is van LG. Deze heeft ook een vierkante vorm en het kan zowel vloeren als tapijten verschonen.

  Deze robot werkt het beste op plaatsen waar er weinig obstakels zijn. Het beweegt in een zigzag-vorm om een zo groot mogelijk oppervlakte te kunnen schoonmaken. Het gaat meubels en andere hindernissen natuurlijk wel uit de weg als het die tegen mocht komen. Trappen en bedrading kan het ook gemakkelijk vermijden. De wieltjes kunnen gemakkelijk over vloerbedekkingen heenrijden om die ook te verschonen.

  Met de HOM-BOT SQUARE Dual Eye 2.0 kan het foto’s van een kamer maken en zo nagaan waar hij moet schoonmaken zodat het niet veel tijd verdoet. Dankzij de Smart Mapping functie gaat het al schoongemaakte gebieden niet nog eens stofzuigen. Het onthoudt precies waar het gestopt is. Verder heeft het ook een My Space functie. Hier kun de robot sturen om bepaalde gebieden nog een keer goed schoon te vegen. Je kan de reinigingsprestaties van de robot gemakkelijk verbeteren door de Smart Upgrade functie te downloaden.

  Ik ben geen negatieve reacties van mensen tegengekomen, dus het blijkt zijn werk heel goed te doen. Het heeft een grote stofreservoir, dus je hoeft het niet snel te verschonen. LG VSR8600RR robotstofzuiger kopen? Bekijk de voordeligste aanbieder hieronder.

  Het komt met een afstandsbediening en kan vanzelf terug gaan naar het oplaadstation. Het heeft een gewicht van 3 kg en een hoogte, diepte en breedte van 8,9x34x34cm. Nadat het 3 uren neemt om op te laden kan het 100 minuten lang werken.

  Voordelen

  Het kan zowel vloeren als tapijten verschonen

  Het kan foto’s van de kamer maken

  Nadelen

  Het heeft een grote stofreservoir

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Aidbot Robotstofzuiger R527

  Meer informatie

  Als laatste hebben we een robotstofzuiger van Aidbot. Deze heeft een krachtige zuigkracht en beloofd alle hoeken en gaten goed schoon te maken.

  Deze robot komt ook met een dweil, maar het is niet bedoelt om nat gebruikt te worden. Naast de dweil, komt het ook met 2 borstels die alle plekken kan bereiken en die, behalve vuil en stof, ook haren kunnen verwijderen. Omdat het een hoge zuigkracht heeft hoeft het alleen één keer over de kamer te gaan om het goed schoon te krijgen.

  Net als alle andere robotstofzuigers is deze ook niet te groot en kan het gemakkelijk onder meubilair komen om daaronder schoon te maken. De anti-bots sensoren voorkomen dat de robot tegen objecten opbokst. Ook kan het trappen en andere hoogtes vermijden.

  Er wordt niet aangegeven dat de robot over hindernissen kan, dus het kan alleen harde vloeren schoonmaken. Het komt niet echt van een bekende merk, maar het is één van de goedkoopste robots op de lijst. Aidbot Robotstofzuiger R527 robotstofzuiger bestellen? Vergelijk hieronder de beste aanbieders.

  Het neemt 2 uren om op te laden en kan 1 uur lang werken.

  Er is niet veel bekend over dit product, maar veel mensen hebben het gekocht. Het is heel simpel vergeleken met de andere robotstofzuigers, maar als je een goedkope robot zoekt die over de vloer gaat om de meeste vuil op te zuigen dan is deze de robot voor jou.

  Voordelen

  De 2 borstels kunnen alle plekken bereiken

  Voordelig geprijsd

   

  Nadelen

  Het komt ook met een dweil, maar het mag niet nat worden

  Verkrijgbaar bij:

Robot stofzuiger best getest

Je ziet dus dat je een robot stofzuiger best getest kunt krijgen die niet alleen stof voor je opzuigt, maar ook nog de vloer voor je kan dweilen. Maar natuurlijk ga je dan wat meer moeten neertellen. Robots die afkomstig zijn van merken zoals Philips en LG zullen duurder kosten, maar je hebt dan wel te doen met een kwaliteitsproduct. Ze komen dan ook met allerlei kenmerken zoals infraroodscanners en afstandsbedieningen. Maar sommige mensen hebben al deze opties niet nodig en willen alleen een robot hebben die het vuil kan opzuigen. Een robotstofstuiger is niet alleen een grote hulp voor werkende mensen of voor mensen die schoonmaak tijd voor iets anders willen besteden. Het is een goed apparaat voor mensen die slecht ter been zijn of die vanzelf hun huis niet kunnen verschonen. Een hulp betalen om een huis schoon te houden kan best wat geld kosten, dus als je iemand wilt helpen daarmee is een robotstofzuiger een goed idee. Hoewel deze stofzuigers goed werk verrichten, is het wel logisch dat het niet al het vuil goed gaat kunnen opruimen. Sommige van ze kunnen geen vloerkleden verschonen en kunnen helemaal niet op dikke matten komen om deze ook te kunnen stofzuigen. Daarnaast maakt het ook geen meubels of muren schoon. Maar dit alles is wel logisch. En vroeg of laat ga je zelf over de vloer moeten gaan om die te bezemen of stofzuigen, want hoe goed een robotstofzuiger ook is, het zal niet alle vuil moeten weghalen voor je. Maar aan de pluszijde haalt het de grootste deel al voor je weg, zodat je minder werk hebt. In onze robotstofzuiger top 10 ben je meer te weten gekomen over de beste robotstofzuigers. Deze review is samengesteld op basis van klantervaringen.

Informatie robot stofzuiger

Bij het kopen van zo een robotstofzuiger, moet je eerst kijken naar wat je in zo een stofzuiger zoekt. Gaat het vele hoeken en randen tegen komen? Moet het de vloer ook voor je dweilen? Zijn er een paar vloerkleedjes die je ook schoon wilt hebben? Elk robotstofzuiger heeft zijn eigen kenmerken en je moet weten wat deze zijn voordat je eentje aanschaft. Als je van plan bent het ’s avonds zijn werk te laten doen, moet je ook nagaan of de robot geluid maakt of niet. Wordt er gezegd dat de borstels vaak vastraken of dat het te vaak verschoont moet worden? Op dit alles moet er gelet worden zodat je een robot koopt waar je heel tevreden mee zult zijn. je gaat dus een beetje huiswerk moeten doen. Vooral als je een robotstofzuiger op het oog hebt die niet op deze lijst staat. Er zijn websites die zulke stofzuigers uittesten en hun meningen erover geven, dus zorg ervoor dat je die ook bekijkt. En, zoals altijd, probeer zoveel mogelijk recensies van gebruikers te lezen zodat je weet wat je van zo een robot kunt verwachten. Zodat je de beste robot stofstuiger vindt die aan jouw wensen voldoet. Het aanbod robotstofzuigers wordt namelijk steeds groter en groter. Velen noemen het inmiddels ook wel een automatische stofzuiger of dweilrobot omdat je zelf niks hoeft te doen. Heeft u inmiddels een exemplaar gekozen uit onze top 10 robotstofzuiger review?

Interessant:

Welke robotstofzuiger is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de absolute topper is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een robot stofzuiger best getest terwijl andere de beste robotzuiger kopen willen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 beste robotstofzuiger samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over robotstofzuigers?

De consumentenbond beste koop robotstofzuiger is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie van de robotstofzuiger test. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.