PC speaker

De beste PC speaker gebruiken kan een groot verschil maken tijdens het gamen of kijken van een film. Hier vind je de de Beste PC speakers van 2023

Laatste update 20 april 2023

 • Beste keuze

  UE BOOM 2- Black Dragon

  Meer informatie
  Samenvatting

  De UE BOOM 2 produceert heel erg goed geluid met een nog beter klinkende bas in elke richting. Doordat hij water en stof bestendig is, kunt u hem ook buiten gebruiken. Als hij vuil is geworden, spoelt u hem dus gewoon weer schoon onder de kraan. De UE BOOm 2 wordt via Bluetooth verbonden met uw pc of laptop en heeft een bereik van ongeveer 30 meter.

  Voordelen

  Het heeft een bereik van ongeveer 30 meter

  Batterij kan wel 15 uren lang meegaan

  Nadelen

  Het kan alleen via Bluetooth verbonden worden

 • Beste prijsklasse

  JBL Go

  Meer informatie
  Samenvatting

  Met de JBL Go kunt u via Bluetooth genieten van geweldig muziek dat wordt gestuurd vanuit uw smartphone of tablet. Zo kunt u overal waar u bent genieten van geweldig geluid. De JBL Go speaker heeft ook een ingebouwde microfoon, waardoor u inkomende gesprekken kunt aannemen op uw speaker . De JBL Go heeft een oplaadbare accu die wel 5 uren meegaat.

  Voordelen

  De oplaadbare accu kan wel 5 uren meegaan

  Het heeft een ingebouwde microfoon voor handsfree bellen

  Nadelen

  Het is niet water- en stof bestendig

 • Favoriete keuze

  JBL Flip 3

  Meer informatie
  Samenvatting

  De JBL Flip 3 is echt geschikt voor mensen die vooral buitenshuis ook willen genieten van goede muziek. Via Bluetooth verbindt u de speaker met maximaal 3 smartphones zodat u ook van muziek van anderen kunt genieten door te switchen. Door de ingebouwde microfoon kunt u inkomende gesprekken aannemen, zodat u handsfree praat.

  Voordelen

  Je kunt het met maximaal 3 smartphones of tablets

  Het is spatwaterdicht

  Nadelen

  Je krijgt geen usb kabel mee

Beste PC speaker 2023

De beste PC speaker aanschaffen? Zoek dan niet verder en bekijk onze beste PC speakers review met handige top 10. Wanneer u via uw laptop, pc, smartphone of tablet naar muziek luistert, films kijkt of gewoon bezig bent met een goede game is het altijd leuk als het geluid goed is. Het normale geluid van een van deze apparaten is dan juist niet goed genoeg. Om toch te kunnen genieten van goede geluidskwaliteit is het verstandig speaker pc aan te sluiten. Er zijn verschillende soorten speaker pc, bepaalde kunt u via de 3.5 mm plug aansluiten, anderen via usb. Ook zijn er draadloze versies die u aansluit via Bluetooth. Het aantal speakers en kanalen worden aangeduid als 1.0, 2.0, 2.1 en 5.1. de .0 geeft aan dat er geen subwoofer bijzit. De .1 geeft aan dat er wel een subwoofer bijzit, dit maakt het mogelijk dat u ook de diepe bastonen kunt horen als u bijvoorbeeld naar muziek luistert of naar een film kijkt. Veel speaker pc hebben tegenwoordig een accu, zodat u zich niet druk hoeft te maken over de stroomvoorziening. Hieronder zullen de beste pc speakers besproken worden en kunt u aan de hand van die informatie eenvoudig een keuze maken. Bekijk hieronder de beste computer speakers te koop van dit moment. Onze beste PC speaker review is zorgvuldig samengesteld op basis van ervaringen van andere gebruikers.

Top 10 Beste PC Speakers 2023

NaamVermogenBluetooth optiewaterbestendigLevensduur batterijExtra kenmerkenMeer informatie
UE BOOM 2- Black Dragon15 wattjaja15 uurBluetooth bereik van 30 meter
JBL Go5 wattjanee5 urenhandsfree optie
JBL Flip 316 wattja ja 10 uren- handsfree optie
- kan met 3 andere smartphones verbonden worden
JBL Flip 212 wattjanee5 urenhandsfree optie met ruisonderdrukkingstechnologie
JBL Flip 412 wattja ja 12 urenverbindt andere JBL speakers met JBL Connect+ technologie
Caliber HPG407BT9 wattjanee8 uren- komt met draagriem
- fm radio
Logitech Z200- Multimedi Speakers10 wattnee nee-- werkt niet met oplaadbare batterij, stroomtoevoer kabel is inbegrepen
UE MEGABOOM- Big Black Dragonn.a.jaja 20 urenheeft een krachtig 360°-geluid met een diepe bas
Bose Soundlink Mini IIn.a.janee10 urenkan gewoon muziek afspelen tijdens het opladen
Logitech Bluetooth Audio Adaptern.ajanee-kan ook koppelen aan niet bluetooth apparaten d.m.v. een audio kabel
 • 1. UE BOOM 2- Black Dragon

  Meer informatie

  De UE BOOM 2 produceert heel erg goed geluid met een nog beter klinkende bas in elke richting. Doordat hij water en stof bestendig is, kunt u hem ook buiten gebruiken. Als hij vuil is geworden, spoelt u hem dus gewoon weer schoon onder de kraan. De UE BOOm 2 wordt via Bluetooth verbonden met uw pc of laptop en heeft een bereik van ongeveer 30 meter. Ideaal als u dus vanuit een andere ruimte naar de muziek wil luisteren. UE BOOM 2- Black Dragon PC speaker is zeer populair en voordelig geprijsd.

  Een voordeel van de UE BOOM 2 is dat hij stof- en waterbestendig is. Een ander voordeel is dat u bij een volgeladen batterij wel 15 uren lang kunt genieten van geweldig geluid. Een nadeel is wel dat de speaker alleen via Bluetooth verbonden kan worden met andere apparaten, niet via wifi.

  De UE BOOM 2 kunt u via Bluetooth verbinden met uw laptop, smartphone of tablet en heeft een bereik van 30 meter. Doordat hij water en stofbestendig is kunt u deze speaker ook buitenshuis gebruiken. Deze speaker pc heeft een batterij die, als hij is volgeladen, wel 15 uur lang te gebruiken is. Bij het kopen van de UE BOOM 2 krijgt u naast de Bluetooth speakers ook een oplaadkabel en een snelstartgids erbij.

  Voordelen

  Het heeft een bereik van ongeveer 30 meter

  Batterij kan wel 15 uren lang meegaan

  Nadelen

  Het kan alleen via Bluetooth verbonden worden

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. JBL Go

  Meer informatie

  Met de JBL Go kunt u via Bluetooth genieten van geweldig muziek dat wordt gestuurd vanuit uw smartphone of tablet. Zo kunt u overal waar u bent genieten van geweldig geluid. De JBL Go speaker heeft ook een ingebouwde microfoon, waardoor u inkomende gesprekken kunt aannemen op uw speaker . De JBL Go heeft een oplaadbare accu die wel 5 uren meegaat. Als u dat vergelijkt met de UE BOOM 2 is dat natuurlijk veel minder. Als hij leeg is kunt u hem weer makkelijk opladen. Dankzij de 3.5 mm jack plug kunt u ook muziek afspelen vanuit andere bronnen, bijvorbeeld uw pc. De JBL Go is razend populair, bijna iedereen beschikt wel over deze PC speaker. De JBL PC speakers zijn scherp geprijsd, en dat geeft deze speaker een ontzettend goede prijs- kwaliteitsverhouding.

  Het grootste voordeel van de JBL Go is dat u, door de ingebouwde microfoon handsfree kunt bellen. Nog een voordeel is dat u door de 3.5 mm jack plug ook via andere bronnen een goed geluid kunt hebben. Een nadeel is wel dat hij, vergeleken met de UE BOOm 2 niet water en stof bestendig is. U moet dus voorzichtig zijn als u hem buiten gebruikt.

  De JBL Go kan zowel via Bluetooth als met audiokabel verbonden worden met uw elk apparaat. Met een Bluetoot bereik van 10 meter kunt u dus genieten van geweldig muziek vanuit uw smartphone of tablet. De JBL go heeft een ingebouwde speaker zodat u handsfree gesprekken kunt aannemen. Verder heeft hij een vermogen van 3 watt. bij het kopen van de JBL Go krijgt u naast de speaker, ook een oranje micro-usb kabel voor het opladen, een snelstartgids en veiligheidsblad.

  Voordelen

  De oplaadbare accu kan wel 5 uren meegaan

  Het heeft een ingebouwde microfoon voor handsfree bellen

  Nadelen

  Het is niet water- en stofbestendig

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. JBL Flip 3

  Meer informatie

  De JBL Flip 3 is echt geschikt voor mensen die vooral buitenshuis ook willen genieten van goede muziek. Via Bluetooth verbindt u de speaker met maximaal 3 smartphones zodat u ook van muziek van anderen kunt genieten door te switchen. Door de ingebouwde microfoon kunt u inkomende gesprekken aannemen, zodat u handsfree praat. De JBL Flip 3 is spatwaterdicht, dus zal er niets mee gebeuren bij een beetje regen of als er vloeistof op valt. JBL Flip 3 is wederom een PC speaker van ontzettend goede kwaliteit. Deze voordelige PC speaker aanschaffen? Bekijk hieronder de prijzen en aanbieders.

  Een groot voordeel is dat u, vergeleken met de JBL Go, een duurzame speaker heeft doordat hij waterdicht is. Nog een voordeel is dat u de speaker kunt verbinden met maximaal 3 smartphones of tablets. Een nadeel is dat je bij dit model geen usb kabel meekrijgt voor het opladen aan de telefoon.

  De JBL Flip 3 heeft een total vermogen van 16 watt. via Bluetooth en met een audio kabel kunt u hem verbinden met uw smartphone, tablet of andere apparaten. De JBL Flip 3 heeft een oplaadbare batterij die, als hij volop is opgeladen, wel 10 uren lang meegaat. Bij het kopen van de JBL Flip 3 speaker krijgt u ook een micro usb-kabel, een snelstartgids, veiligheidsblad en een garantiekaart.

  Voordelen

  Je kunt het met maximaal 3 smartphones of tablets

  Het is spatwaterdicht

  Nadelen

  Je krijgt geen usb kabel mee

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. JBL Flip 2

  Meer informatie

  Hoewel de JBL Flip 2 een kortere batterijlevensduur heeft dan de JBL Flip 3, doet hij echt niet onder. Met deze speaker kunt u via Bluetooth en via een audio kabel verbinding maken met uw smartphone of een ander apparaat. Als uw smartphone NFC heeft maakt u met een tik tegen de speaker verbinding met uw smartphone. De JBL Flip 2 heeft 2 ingebouwde speakers en een ingebouwde baspoort, zodat u kunt genieten van een geweldige bas in uw muziek. Verder heeft deze speaker een ingebouwde microfoon met Soundclear® echo- en ruisonderdrukkingstechnologie, waardoor u bij het handsfree bellen geen last ondervindt van achtergrondgeluiden en u duidelijke telefoongesprekken kunt voeren.

  Een voordeel van de JBL PC speakers Flip 2 is dat u geweldig geluid hebt door de 2 ingebouwde speakers en bassysteem. Nog een voordeel is dat bij het handsfree bellen achtergrondgeluiden worden verminderd zodat de gesprekken luid en duidelijk klinken. Een nadeel is wel dat u de JBL Flip 2 niet kunt gebruiken tijdens het opladen. De JBL Flip 2 is wederom een speaker van JBL. Deze JBL PC speakers zijn ontzettend kwalitatief en produceren de mooiste geluiden.

  De JBL Flip 2 heeft een vermogen van 12 watt en u kunt hem via Bluetooth verbinden met uw tablet of smartphone. Indien u geen bluetooth hebt,  kunt u altijd gebruik maken van een audio kabel met 3.5 mm jack plug. Als uw smartphone beschikt over de NFC technologie maakt u met een tik op de speaker verbinding ermee. De oplaadbare batterij gaat wel 5 uren mee. Bij het kopen van de JBL Flip 2 speaker krijgt u ook een usb kabel, een snelstartgids en een veiligheidsblad erbij.

  Voordelen

  Het is voorzien van Soundclear® echo- en ruisonderdrukkingstechnologie

  De oplaadbare batterij gaat wel 5 uren mee

  Nadelen

  Je kan het niet gebruiken tijdens het opladen

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. JBL Flip 4

  Meer informatie

  De JBL Flip 4 is vergeleken met zijn 2 voorgangers, de Flip 2 en de Flip 3, een echte uitschieter. U kunt hem via Bluetooth verbinden met maximaal 2 smartphones of via de audio port als uw apparaten geen Bluetooth optie hebben. Bij de JBl Flip 3 kunt u door de JBL Connect technologie nog 3 andere JBL speakers via Bluetooth koppelen om er een geweldig feest van te maken. De JBL Flip 4 gaat met de JBL Connect + zover dat u zelfs 100 andere JBL speakers aan elkaar kunt koppelen. De JBL Flip 4 is ideaal voor in het zwembad doordat hij tot 30m waterdicht is. Door de ingebouwde microfoon kunt u prima handsfree gesprekken voeren met goed geluid. De JBL Flip 4 is een upgrade, en nog beter dan zijn broertjes. Deze PC speaker kopen? Bekijk onze vergelijking, en bestel bij de voordeligste aanbieder.

  Een voordeel van de JBL Flip 4 is dat hij waterproof is. de speaker kan wel 30 minuten onder water blijven. Ook kunt u, als de batterij is volgeladen, 12 uren lang genieten van goed geluid. Een nadeel is dat hij net als de Flip 3 niet is uitgerust met een usb aansluiting voor het opladen.

  De JBL flip 4 heeft een totaal vermogen van 12 watt. Verder heeft hij een oplaadbare batterij die 12 uren meegaat. Via Bluetooth kunt u verbinding maken met uw smartphone of tablet, en als die optie niet aanwezig is kunt u altijd een audio kabel gebruiken. De JBL Flip 4 is waterdicht tot een diepte van 30 meter. Bij het kopen van de JBL Flip 4 speaker zit verder nog in de verpakking een usb-kabel, een snelstartgids, garantiekaart en een veiligheidsblad.

  Voordelen

  Het is waterdicht tot 30m

  Het kan 12 uren meegaan

  Nadelen

  Het is niet uitgerust met een usb aansluiting voor het opladen

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Caliber HPG407BT

  Meer informatie

  De Caliber HPG407BT kunt u letterlijk met u meedragen, want er zit een riem bij voor uw schouder. Deze speaker kunt u via Bluetooth verbinden met uw smartphone of tablet. Als u geen Bluetooth optie heeft is dat geen probleem. Hij heeft ook ingangen voor een SD kaart en een usb stick. Ook kunt u met de Caliber HPG407BT naar de radio luisteren met de ingebouwde fm-tuner.

  Een voordeel van de Caliber HPG407BT is dat u hem overal mee naartoe kunt nemen. De draagriem maakt het gemakkelijk om de speaker gewoon over de schouder te hangen zodat uw armen vrij zijn. Nog een voordeel is dat u behalve Bluetooth, ook via een usb stick of SD kaart muziek kunt afspelen. Een nadeel is wel dat hij niet waterdicht is. Ook kan je geen handsfree gesprekken voeren. De Caliber HPG407BT PC speaker is zeer gewild en qua prijs betaalbaar.

  De Caliber HPG407BT heeft een vermogen van 9 watt. Via Bluetooth verbindt u uw smartphone of tablet met deze speaker. U kunt ook via usb en de SD kaart muziek afspelen. Als u geen opgeslagen muziek hebt kunt u altijd luisteren naar de radio.

  Voordelen

  Je kunt via een usb stick of SD kaart muziek afspelen

  Je kunt ook naar radio luisteren

  Nadelen

  Het is niet waterdicht

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Logitech Z200- Multimedia Speakers

  Meer informatie

  Als u bij het kijken naar een film, luisteren naar muziek of spelen van games goede luide akoestisch geluid wil hebben, dan is de Logitech Z200 Multimedia Speaker echt iets voor u. Hij is voorzien van 2.0 speakers en een controlewiel voor die extra diepe bas. Ook de volume knoppen zijn aan deze computer speaker bevestigd en wel aan de voorkant. Er zijn 2 3.5mm audio ingangen zodat geluid heeft van meerdere apparaten. Ook is er een hoofdtelefoonaansluiting om te luisteren naar uw audio zonder anderen te storen.

  Een voordeel van de Logitech Z200 is dat u zowel het volume als de bas kunt aanpassen door middel van knopjes op de speaker. Een ander voordeel van deze computer speaker, is dat u door de hoofdtelefoon aansluiting kunt genieten van bijvoorbeed muziek, zonder anderen te storen. Een nadeel is dat de Logitech Z200 geen draadloze speakers is. De Logitech Z200- Multimedia Speakers PC speakers zijn populair. Een PC speaker bestellen? Bekijk de prijzen hieronder.

  De Logitech Z200 Mutimedia Speaker heeft per luidspreker een vermogen van 10 watt. Aan de voorkant van de luisprekers vindt u de volumeregelaar en en de zijkanten die van de bas. Er zijn 2 3.5 mm audio ingangen zodat u meerdere apparaten kunt aansluiten op de speakers. Bij het kopen van de Logitech Z200 Multimedia Speakers krijgt u behalve de 2 speakers, nog een stroomtoevoerkabel, handleiding en 2 jaar fabrieksgarantie bij.

  Voordelen

  Je kunt het volume als de bas aanpassen met knopjes

  Je kunt ook een hoofdtelefoon aansluiten

  Nadelen

  Het is niet draadloos

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. UE MEGABOOM- Big Black Dragon

  Meer informatie

  De UE MEGABOOM is een draagbare speaker die u via Bluetooth kunt koppelen aan uw smartphone of tablet. Hij heeft een krachtig 360°-geluid met een diepe bas. De speaker is waterdicht tot 30 minuten bij een diepte van 1 meter. De UE MEGABOOM heeft een oplaadbare batterij die tot 20 uren lang kan zorgen voor plezier. Om het nog leuker te maken kunt u meerdere UE MEGABOOM speakers met elkaar koppelen om er een echt feest van te maken. Via de UE MEGABOOM-app kunt u de speakers aanpassen op afstand.

  Een voordeel van de UE MEGABOOM is dat u 20 uur lang kunt genieten van krachtig geluid, veel meer dan de UE BOOM 2. Nog een voordeel is dat de speaker stof- en waterdicht is. Een nadeel is wel dat het kan gebeuren dat de speaker gaat rollen door zijn cilinder-vormig design. Nog een nadeel is dat u met de UE MEGABOOM geen handsfree optie heeft, dus bellen terwijl u bent aangesloten op de boxen gaat niet. De UE MEGABOOM- Big Black Dragon is een PC speaker van een hoogwaardige kwaliteit.

  De UE MEGABOOM kunt u via Bluetooth verbinden met uw apparaten en heeft een bereik tot 30 meter. De speaker heeft een batterij die, als hij volgeladen is, een levensduur heeft van ongeeer 20 uren. Wel is er de optie dat u uw telefoon kan laden via usb. Let wel, als u dit doet verkort u de batterijduur. Bij het kopen van de UE MEGABOOM Bluetooth Speakers krijgt u ook een micro-usb kabel, een stroomadapter en 2 jaar garantie erbij.

  Voordelen

  Batterij gaat 20 uren lang mee

  Het heeft een bereik van 30 meter

  Nadelen

  Het heeft geen handsfree optie

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Bose Soundlink Mini II

  Meer informatie

  De Bose Soundlink Mini II is een mini Bluetooth speaker die, ondanks zijn compact design, goed geluid geeft met een diepe laag erin. Deze speaker kunt u via Bluetooth verbinden met uw smartphone, tablet of ander Bluetooth apparaat, zodat u overal van een film, muziek of games kunt genieten. De oplaadbare batterij heeft een levensduur van 10 uren. Met een usb-kabel kunt u de Bose Soundlink Mini II makkelijk opladen. Ook tijdens het opladen kunt u nog steeds genieten van goede muziek. Er kunnen ook andere apparaten worden aangesloten aan de Bose Soundlink Mini II door middel van de 3.5 mm audio poort. De Bose Soundlink Mini II hoort ook thuis in deze PC speaker review. Bose is een bekend merk als het om speakers gaat, dus waar wacht je nog op en bestel deze mini Bose speaker online.

  Een voordeel is dat de Bose Soundlink Mini II ook tijdens het opladen gewoon doorgaat met het geven van goed geluid. Zo kunt u onafgebroken luisteren naar bijvoorbeeld uw favoriete muziek. Een nadeel is dat deze speaker niet waterbestendig is. Dus extra voorzichtig zijn in de buurt van water.

  De Bose Soundlink Mini II kan zowel via Bluetooth als via een audio kabel verbonden worden met uw smartphone of andere apparaten. Het bereik voor Bluetooth is 9 meter. Handsfree bellen is bij de Bose Soundlink Mini II wel mogelijk. De speaker heeft oplaadbare batterijen die een levensduur van 10uren hebben. Ook tijdens het opladen is het mogelijk om gewoon gebruik te maken van de speaker voor onafgebroken luisterplezier. Het is ook mogelijk uw telefoon op te laden via usb. Bij het kopen va de Bose Soundlink Mini II krijgt u de Bose Soundlink Mini Bluetooth Speaker II, een laadstation, een wandoplader en kabel.

  Voordelen

  Het heeft een levensduur van 10 uren

  Je kan ook je mobiel eraan koppelen

  Nadelen

  Het is niet waterbestendig

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Logitech Bluetooth Audio Adapter

  Meer informatie

  De Logitech Bluetooth Audio Adapter. Hoewel de Logitech Bluetooth Audio Adapter geen luidspreker is, maakt hij het wel mogelijk dat u via bestaande luidsprekers kunt genieten van goed geluid bij uw film of muziek. Zo hoeft u niet apart Bluetooth-luidsprekers te kopen die u thuis gebruikt.

  Een nadeel is echter dat u geen aansluitingen kan doen via een optische kabel. Logitech Bluetooth Audio Adapter is dus geen PC speaker, maar wel een ontzettend handig apparaatje. Bestel deze Bluetooth adapter voor de PC online.

  Bij het kopen van de Logitech Bluetooth Audio Adapter krijgt u ook mee: een draad voor RCA naar 3.5mm, een stroomdaad, een handleiding en 2 jaar fabrieksgarantie.

  Voordelen

  Je kunt het koppelen aan je huidige speakers voor een beter geluidskwaliteit

  Nadelen

  Je kan niet aansluiten via optische kabel

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste PC speaker test

Er zijn verschillende goede pc speakers die je niet alleen gebruikt voor de pc, maar ook op je mobiel. De modellen die zijn aangehaald zijn, op twee na, allemaal draadloos via Bluetooth te verbinden met een smartphone of tablet. Sommige modellen, zoals de Bose Soundlink Mini II kunt u zelfs aansluiten op uw pc of laptop via de 3.5mm poort. De meeste goede pc speakers zijn waterbestendig maar let u toch wel op dat u ze niet laat vallen in water. Sommigen kunnen daar niet tegen. Ook kunt u, net als bij de UE BOOM 2, speakers met elkaar verbindenom zo een feestje te bouwen. De laatste optie is om een Audio Adapter te kopen waarop u uw luidsprekers kunt aansluiten. Zo hoeft u niet een hele nieuwe speaker te kopen die u via Bluetooth kunt verbinden met uw tablet of smartphone. Beste PC speakers vergelijken is dus heel eenvoudig met onze top 10 uit onze PC speakers test.

Technische informatie van speakers

De meeste draadloze speakers, die in dit artikel zijn aangehaald, hebben een bereik vanaf 9 meter. Ook kunt u de speaker gebruiken om inkomende gesprekken te ontvangen, zodat u handsfree kunt praten. De draadloze speakers hebben oplaadbare batterijen die al vanaf 5 uren ervoor zorgen dat u van goed geluid kunt genieten. Opladen gebeurd via de meegegeven usb kabel. Sommige speakers hebben de mogelijkheid om meerdere Bluetooth apparaten, meestal 2 of 3, aan te sluiten op een speaker. U kunt dan gemakkelijk switchen tussen deze apparaten om naar muziek te luisteren.

Sommige van de luidsprekers zijn waterbestendig, maar niet waterdicht. Denkt u er bij het kopen dus aan. De waterdichte modelen kunt u meestal gebruiken in een zwembad of andere badplaats. Als de speaker in het water valt, is hij bestendig tot 1 meter diep, 30 minuten lang. Of als u hem onder de kraan houdt, gebeurd er niets. De waterbestendige modellen kunnen meestal tegen kleine hoeveelheden water. Als er bijvoorbeeld vloeistof op valt of spat. PC speakers zijn extreem populair.

Bij het kopen van de meeste speakers krijgt u standaard een usb kabel om op te laden erbij. Ook zit er vaak genoeg een snelstargids bij en een garantirkaart.

Let u bij het kopen ook op de garantie. Bij vele speaker pc krijg je bij het kopen de garantie er standaard bij. Dat hoort in het pakket. Als u het niet in een pakket krijgt moet u er wel opletten dat de verkoper u de garantie geeft. Hierdoor bent u als eigenaar beschermd indien er iets mt uw speaker mocht gebeuren in de korte tijd dat u hem gebruikt.Als u deze punten in acht neemt, zult u ontelbare jaren genieten van uw luidspreker. De top 10 PC speaker review helpt je dus eenvoudig verder.

Interessant voor jou:

Welke pc speaker is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de absolute topper is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een budget optie terwijl andere een zo duur mogelijk product willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over pc speakers?

De consumentenbond beste koop pc speaker is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.