Oogcrème

Gebruik maken van de beste oogcrème kan u veel rimpels besparen en u een jongere uitstraling geven. Hier vind u de Beste oogcreme 2023

Laatste update 20 april 2023

 • Best verkochte oogcrème

  NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Oogcontourcrème

  Meer informatie
  Samenvatting

  Het is geen wonder dat Nivea op dit lijst te vinden is. Het is een merk die je misschien wel op de kaptafel van je moeder gezien hebt in je jeugd. Nu kun jij dit product ook gebruiken voor je rimpels. Deze best verkochte oogcréme, is ideaal voor jou wanneer je je huid om je ogen een opkikker wilt geven.

  Voordelen

  Het bevat 2 krachtige antioxidanten: Q10 en Vitamine C

  Formule is licht en absorberend

  Nadelen

  Alleen voor vrouwen bedoelt

 • Beste prijsklasse

  Beste oogcreme tegen rimpels

  Meer informatie
  Samenvatting

  Als je oogrimpels hebt en oog nog last hebt van donkere cirkels, dan is dit misschien wel wat voor jou. Deze beste oogcreme tegen rimpels, vermindert niet allen fijne lijntjes, maar vermindert donkere kringen en vermindert zwellingen rondom je ogen.

  Voordelen

  Het beschermt en verzacht je huid

  Het vermindert donkere kringen

  Nadelen

  Het bevat geen SPF

 • Beste oogserum tegen wallen

  Biodermal Anti Age Oogserum

  Meer informatie
  Samenvatting

  De Anti Age Oogserum van Biodermal zorgt er ook voor dat je wallen vermindert worden. Naast het verminderen van je rimpels zorgt deze beste oogserum tegen wallen, er ook voor dat donkere kringen en wallen vermindert worden.

  Voordelen

  Het vermindert kraaienpootjes

  Het bevat Vitamine E en witte thee

  Nadelen

  Het is niet vrij van Parabenen

Beste Oogcrème 2023

Hoe ouder we worden, hoe meer ons lichaam verandert. Op een dag wordt je wakker en ontdek je dat je een paar grijze haartjes erbij hebt of een rimpel ziet die daar voorheen niet was. Vooral in ons gezicht zijn er duidelijke veranderingen te merken. Vooral rond je ogen. Door het lachen en doordat je huid ouder wordt, ontstaan er rimpels en niet een ieder is dol daarop. Gelukkig is er een goede oogcreme die je helpen om deze rimpels te verminderen. Hier zijn er een aantal producten die wel in een lijst van beste oogcrèmes te koop thuishoren.

Beste Oogcreme 2023

 • 1. NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Oogcontourcrème

  Meer informatie

  Het is geen wonder dat Nivea op dit lijst te vinden is. Het is een merk die je misschien wel op de kaptafel van je moeder gezien hebt in je jeugd. Nu kun jij dit product ook gebruiken voor je rimpels.

  Deze anti rimpel oogcreme is ideaal voor jou wanneer je je huid om je ogen een opkikker wilt geven. Het is een lichte en absorberende formule die 2 krachtige antioxidanten, Q10 en Vitamine C, bevat om dit klaar te spelen. Het zorgt ervoor dat je vermoeide en doffe huid er weer verfrist uitziet. Tevens zorgt deze beste anti rimpel oogcreme ervoor dat de fijne lijntjes rond je ogen effectief vermindert wordt. Je oogcontouren zullen er zichtbaar steviger en gladder van worden.

  Het is dermatologisch getest en heeft een inhoud van 15 ml. Het is een product dat speciaal voor vrouwen gemaakt is.

  Voordelen

  Het bevat 2 krachtige antioxidanten: Q10 en Vitamine C

  Formule is licht en absorberend

  Nadelen

  Alleen voor vrouwen bedoelt

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Clinique All About Eyes Rich Oogcreme

  Meer informatie

  Als je oogrimpels hebt en oog nog last hebt van donkere cirkels, dan is dit misschien wel wat voor jou.

  Deze goede oogcreme tegen donkere kringen van Clinique vermindert niet allen fijne lijntjes, maar vermindert donkere kringen en vermindert zwellingen rondom je ogen. Het beschermt en verzacht je huid en werkt ook nog beschermend. Het heeft helemaal geen geur. Het is 100% parfumvrij. Daarnaast is het geschikt voor alle huidtypen en is het goed door oogartsen getest en getest op allergie.

  Je mag het 2 keer per dag gebruiken: 1 keer ’s morgens en 1 keer ’s avonds. Je brengt een hoeveelheid aan met je vingertoppen en klopt het volledig in je huid totdat alles geabsorbeerd is.

  Het bevat geen SPF en is eigenlijk best wat prijzig. Maar het is een kwaliteitsproduct en je betaalt waar voor je geld. Het gaat om een 15 ml fles en is voor vrouwen bestemd.

  Voordelen

  Het beschermt en verzacht je huid

  Het vermindert donkere kringen

  Nadelen

  Het bevat geen SPF

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Biodermal Anti Age Oogserum

  Meer informatie

  De Anti Age Oogserum van Biodermal zorgt er ook voor dat je wallen vermindert worden.

  Naast het verminderen van je rimpels zorgt dit Biodermal product er ook voor dat donkere kringen en wallen vermindert worden. Het maakt gebruik van plantaardig Cypergras om je kraaienpootjes te verminderen en de natuurlijke peptiden uit rijst en soja zorgt ervoor dat de donkere kringen en wallen verminderen. Het werkt ook beschermend. Vitamine E en witte thee helpen vroegtijdige veroudering van je huid te voorkomen. Ook is dit een zeer goede oogcreme tegen lijntjes.

  Je mag het zowel ’s morgens als ’s avonds gebruiken. Je neemt een beetje crème met je vingertoppen en klopt dit rondom je ogen totdat het product helemaal geabsorbeerd is. het is helemaal parfumvrij en is dermatologisch getest. Het is niet vrij van Parabenen. Het gaat om een 15 ml fles.

  Voordelen

  Het vermindert kraaienpootjes

  Het bevat Vitamine E en witte thee

  Nadelen

  Het is niet vrij van Parabenen

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Biodermal Oogcrème

  Meer informatie

  Hier hebben we nog een oogcrème van Biodermal die je huid beschermt tegen huidveroudering.

  Naast het verminderen van rimpels, zorgt dit product er ook voor dat je huid beschermt wordt tegen vroegtijdige veroudering. Het bevat Vitamine C en E die huidveroudering tegengaan, Shea Butter en Abrikozenpitolie die je huid verzachten en voeden en huideigen NMF die je huid hydrateert. Het is dermatologisch getest en is helemaal vrij van parfum.

  Het mag ’s morgens en ’s avonds gebruikt worden. Net als bij de andere moet het met je vingertoppen aangebracht worden en moet ingeklopt worden tot alles geabsorbeerd is. Het is ideaal voor een rijpe huid en is een unisex product. Het is niet vrij van Parabenen.

  Voordelen

  Het verminderen van rimpels en beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering

  Het is helemaal vrij van parfum

  Nadelen

  Het is niet vrij van Parabenen

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Clinique All About Eyes Oogcontourcreme

  Meer informatie

  Deze Ooggel van Clinique is niet alleen goed voor je oogrimpels, maar helpt je ook met je make-up.

  Allereerst zien we dat dit product de fijne lijntjes en donkere kringen rondom je ogen vermindert. Tevens vermindert het zwellingen. Maar het is ook een luchtige gel die ervoor zorgt dat je oog make-up goed op zijn plaats blijft zitten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de gel je huid vettig zal maken.

  Het is geschikt voor alle huidtypes en is voor vrouwen bestemd. Het is door oogartsen getest op allergie en is 100% vrij van parfum. Het is best prijzig, maar wel het geld waard. Je krijgt een fles die een inhoud heeft van 15 ml.

  Voordelen

  Het vermindert de fijne lijntjes en donkere kringen rondom je ogen

  Het is een luchtige gel

  Nadelen

  Het is geschikt voor alle huidtypes

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Olaz Total effects 7in1

  Meer informatie

  De 7 in 1 Total Effect oogcrème van Olaz heet zo, omdat het 7 tekenen van veroudering rondom je oog kan tegengaan.

  Het heeft een bewezen vitaminecomplex dat Vitamine B3, E en C bevat. Het vermindert de kraaienpootjes rondom je ogen, maakt de huid rondom je ogen helderder en verminder donkere kringen, egaliseert de huidtint, vermindert zwellingen, maakt je huid gladder en herstelt de vochtbalans. Het concentreert zich dus op diverse manieren om je huid er jonger uit te laten zien.

  Het mag dagelijks gebruikt worden. Het is bestemd voor alle huidtypen, maar is niet vrij van alcohol of parfum. Je krijgt een inhoud van 15 ml.

  Voordelen

  Het heeft een bewezen vitaminecomplex dat Vitamine B3, E en C bevat

  Het is bestemd voor alle huidtypen

  Nadelen

  Het is niet vrij van alcohol of parfum

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Olaz Regenerist Luminous

  Meer informatie

  Als je liever niet met je vingers in je crème potje wilt gaan, dan zul je de Regenerist Luminous van Olaz wel leuk vinden. Het komt met een pump zodat je het gewenste hoeveelheid op je vingertoppen kunt pompen.

  Het bevat een geconcentreerde Swirl die je ogen binnen 8 weken helemaal zal oppeppen. Dit product zorgt ervoor dat je rimpels zichtbaar minder zullen worden, dat je huid weer begint te straler en egaler wordt en dat je huid goed gehydrateerd blijft.

  Je smeert een kleine hoeveelheid rondom je ogen totdat het helemaal geabsorbeerd is. Het is bestemd voor alle huidtypes. Het is best prijzig, maar is het wel waard. Het heeft een inhoud van 15 ml.

  Voordelen

  Het zal je ogen binnen 8 weken helemaal oppeppen

  Het is bestemd voor alle huidtypes

  Nadelen

  Prijzig

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. NIVEA Cellular Anti-Age

  Meer informatie

  Als je liever Nivea producten houdt, dan zal deze je misschien bevallen.

  Het zorgt er niet alleen voor dat je rimpels verminderen, maar ook dat je huid steviger en gladder wordt. Je huid zal er dus jonger uitzien. Tevens zal het ervoor zorgen dat je huid gehydrateerd wordt. Het bevat ingrediënten zoals innovatieve formule-gefragmenteerd Hyaluronzuur, Creatine en Magnolia extract die het huideigen vernieuwingsproces versneller als je het regelmatig gebruikt.

  Het is voor vrouwen bestemd en mag gebruikt worden op elk huidtype. Je krijgt een tube die en inhoud van 15 ml heeft.

  Voordelen

  Het maakt je huid steviger en gladder

  Ideaal voor alle huidtypes

  Nadelen

  Speciaal voor vrouwen bestemd

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Clinique Pep-Start Eye-Cream

  Meer informatie

  Pep-Start van Clinique is een product de je elke ochtend kunt gebruiken om je een frisse look te geven.

  Het vermindert zwellingen en zorgt ervoor dat je huid strakker wordt zolang je het continue blijft gebruiken. Elke ochtend zul je binnen 3 seconden na het insmeren ervan een frisser look hebben. Je huid zal dan ook geprept zijn voor make-up.

  Het komt met een custommade applicator die je gebruikt bij het insmeren van de crème. Je verdeelt het met cirkelvormige bewegingen over de oogzone en oogleden. Daarna dep je het in met je vingertoppen.

  Het is niet vrij van alcohol en is speciaal voor vrouwen bestemt. Het flesje heeft een inhoud van 15 ml.

  Voordelen

  Is binnen 3 seconden ingesmeerd

  Alleen voor ochtendgebruik

  Nadelen

  Bevat alcohol

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Olaz Eyes Verstevigend

  Meer informatie

  We zijn gekomen bij de laatste oogcrème op de lijst. Het is afkomstig van Olaz en doet, net als vele andere crèmes, meer dan alleen rimpels verminderen.

  Dankzij dit product van Olaz kan de huid rondom je ogen er jonger uitzien. Het is een anti-verouderingsserum die je huid verstevigt zodat de rimpels verdwijnen en je huid er strakker uitziet. Ook hydrateert het de oogcontouren om de verslapte huid in te vullen. Je wallen zullen dus ook verdwijnen en je elke ochtend een frissere look geven.

  Je mag het dagelijks gebruiken en binnen 2 weken zul je al een verandering opmerken. Het is niet vrij van parfum of alcohol. Het is geschikt voor alle huidtypes. Het heeft een inhoud van 15 ml.

  Voordelen

  Het hydrateert de oogcontouren

  Je merkt binnen 2 weken al een verandering

  Nadelen

  Het is niet vrij van parfum of alcohol

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste oogcreme 2023

Er zijn natuurlijk tal van oogcrèmes waar je uit kunt kiezen. Ze komen bijna allemaal met ongeveer dezelfde eigenschappen, maar toch kosten ze verschillende prijzen. De meeste mensen kiezen liever voor een duurder merk of eentje waar ze gewend mee zijn. Het is iets dat je op je gezicht smeert en ook nog rondom je ogen, dus je gaat niet van alles en nog wat op je gezicht willen smeren. Er zijn een paar punten waar je op kunt letten bij het kopen van je oogcrème.

Allereerst is het beter om een crème te kopen die in een tube is. Er kan zo niet teveel lucht daarbinnen komen en het is hygiënischer omdat je niet met je vingers erin hoeft te gaan. En het is ook gemakkelijker om te gebruiken. Ze hebben ongeveer dezelfde hoeveelheid, dus het is niet alsof je minder krijgt wanneer je een tube koopt in plaats van een potje.

De meeste crèmes mag je overdag gebruiken. Zorg ervoor dat je niet teveel gebruikt. Het moet namelijk geabsorbeerd worden en dat zal niet gebeuren wanneer je teveel insmeert. Wacht een paar minuutjes voordat je je make-up smeert zodat die niet met je oogcrème gaat mengen. Zo zal je make-up beter gaan zitten op je huid. Als het met SPF komt, dan is het nog beter want je huid moet beschermd worden tegen schadelijke zonnestralen.

Wat je wel moet onthouden, is dat oogcrèmes geen wondermiddelen zijn. Het kan je misschien een beetje helpen, maar de kans is groot dat het niet alles zal doen wat het belooft. Als je wallen hebt, dan is het misschien ook goed om te kijken of je wat aan je eten kunt doen of meer water kunt drinken om je huid te verbeteren. Geef niet handen vol geld uit voor producten zoals dit. Het is leuk m het uit te proberen, maar hou er wel rekening mee dat het niet veel zal helpen.

Heeft u inmiddels de best geteste oogcrème uit onze top 10 oogcreme lijst al gekocht?

Welke oogcreme is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de absolute topper is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een budget optie terwijl andere een zo duur mogelijk product willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over oogcremes?

De consumentenbond beste koop oogcreme is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.