Navigatie

Wanneer je een goede autonavigatie kopen gaat, heb je alle bestemmingen snel gevonden. Het beste navigatiesysteem vind je hier, in onze test navigatiesystemen.

Laatste update 20 april 2023

 • TomTom beste koop

  TomTom Start 20 M- West Europa

  Meer informatie
  Samenvatting

  De TomTom 20 M is uitgerust met lifetime maps. Hierdoor heeft u altijd de meest actuele kaart in uw TomTom. Het wegennet verandert jaarlijks en met deze TomTom beste koop kunt u 4 ker per jaar updaten, zodat u ervan verzekerd van bent dat u de juiste route zult volgen.

  Voordelen

  Het is te monteren op uw voorruit of dashboard

  Het is ingebouwd met rijbaanbegeleiding

  Nadelen

  Je kunt alleen via een TMC-ontvanger verkeersinformatie krijgen

 • Beste koop TomTom

  TomTom GO 520- World

  Meer informatie
  Samenvatting

  De TomTom GO 520 is voorzien van alle kaarten van de wereld en dus goed te gebruiken voor vakantiegangers en voor een degenen die vaak en lang in de auto zitten. de beste koop TomTom is makkelijk in gebruik. U zet deze beste TomTom aan en bestuurt hem met uw stem, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de weg.

  Voordelen

  Je kunt live verkeersupdates ontvangen via je smartphone

  Het is voorzien van alle kaarten van de wereld

  Nadelen

  De verkeersupdates zijn alleen te volgen en ontvangen via een smartphone

 • Goede navigatie

  Garmin Drive 50LM SE- Europa

  Meer informatie
  Samenvatting

  De Garmin Drive 50LM is eenvoudig in gebruik en dus goed te gebruiken voor vakantiegangers of basisgebruikers. Deze goede navigatie is voorzien van de kaarten van West- Europa en ook van rijbaanbegeleiding. De kaarten kunt u meerdere keren per jaar updaten.

  Voordelen

  De kaarten kunt u meerdere keren per jaar updaten

  Hij is voorzien van alle kaarten van West-Europa

  Nadelen

  De batterij heeft een levensduur van 1 uur

Beste Navigatie 2023

Op zoek naar de beste navigatie voor jou? Bekijk dan eens onze beste navigatie top 10 en review. Met navigatie wordt bedoeld het plannen of uitstippelen van een route om te volgen vanuit de huidige plek naar een andere. Bij het uitzetten van de koers is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met factoren die de route of de tijd naar de volgende bestemming kunnen beïnvloeden. Tegenwoordig kunnen we met een gps gemakkelijk de route volgen van de ene bestemming naar een andere. In dit artikel zullen we het hebben over de top 10 in navigatiesystemen op de markt in 2023. Voorkom problemen tijdens het rijden en zorg altijd voor de beste autonavigatie. Autonavigatie kopen? Bekijk onze top 10 beste navigatiesysteem auto te koop in onze test navigatiesystemen vergelijken.

Beste Navigatie Kopen | Test Navigatiesystemen

NaamSchermgrootteKaartsysteemMeer informatie
TomTom Start 20 M- West Europa4,3 inchWest-Europa
TomTom GO 520- World5 inchWereld
Garmin Drive 50LM SE- Europa5 inchWest-Europa
Tip #1: TomTom VIA 525/6 inchEuropa

TomTom Start 42
5/6 inchEuropa
Mio Spirit 7500- West Europa5 inchWest-Europa
Garmin DriveSmart 61 LMT-S- Europa7 inchEuropa
TomTom GO 50- Europa5/6 inch Wereld

Garmin Drive 51 LMT-S
5 inchEuropa
Carpar 2 DIN Android 6.06 inch152 landen
 • 1. TomTom Start 20 M- West Europa

  Meer informatie

  De TomTom 20 M is uitgerust met lifetime maps. Hierdoor heeft u altijd de meest actuele kaart in uw TomTom. Het wegennet verandert jaarlijks en met deze TomTom kunt u 4 ker per jaar updaten, zodat u ervan verzekerd van bent dat u de juiste route zult volgen. Met de TomTom Start 20 M kunt u dankzij de gesproken instructies uw ogen op de weg houden, terwijl u de route volgt. Door de handige houder die u kunt monteren op uw voorruit of dashboard, heeft u de TomTom altijd binnen bereik in het geval u juist op dat moment even naar het scherm moet kijken. Het grootste voordeel van de TomTom Start 20 M is dat u hem regelmatig kunt updaten, zodat u steeds beschikt over de meest actuele kaart. Nog een voordeel is dat hij eenvoudig te bedienen is, zodat u niet te veel tijd verspilt aan het uitvinden van de route.

  Een nadeel is echter dat je alleen via een TMC-ontvanger, die los te verkrijgen is, verkeersinformatie kunt krijgen. De TomTom Start 20 M heeft een schermgrootte van 4,3 inch en een gewicht van 322 gram. Hij komt inclusief een USB-kabel waarmee u hem kunt aansluiten aan de oplader in de auto. De batterij heeft een levensduur van 1 uur. Hij is ingebouwd met rijbaanbegeleiding zodat u alrijd de juiste baan heeft voordat u een afslag krijgt. Bij het kopen van de TomTom Start 20 M krijgt u ook de voorruit houder (zuignap), een USB- kabel, een 12V auto oplader en een handleiding ebij. TomTom Start 20 M- West Europa kopen? Bekijk deze bij de voordeligste aanbieder.

  Voordelen

  Het is te monteren op uw voorruit of dashboard

  Het is ingebouwd met rijbaanbegeleiding

  Nadelen

  Je kunt alleen via een TMC-ontvanger verkeersinformatie krijgen

  TomTom beste koop consumentenbond

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. TomTom GO 520- World

  Meer informatie

  De TomTom GO 520 is voorzien van alle kaarten van de wereld en dus goed te gebruiken voor vakantiegangers en voor een degenen die vaak en lang in de auto zitten. de TomTom is makkelijk in gebruik. U zet hem aan en bestuurt hem met uw stem, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de weg. Via uw smartphone is het mogelijk om live verkeersupdates te ontvangen, zodat u op de hoogte blijft als er bijvoorbeeld ergens een file zou ontstaan. Van de kaarten zijn die van Europa al opgeslagen op de TomTom. De kaartsystemen van andere landen kunt u kosteloos vanuit de TomTom website downloaden. Het voordeel van de TomTom GO 520 is dat hij is voorzien van alle kaarten van de wereld en zodoende is hij dus geschikt als u op reis zou gaan. Nog een voordeel is dat u de kaarten via wifi kunt updaten. Een nadeel is wel dat de verkeersupdates alleen zijn te volgen en ontvangen via een smartphone. De TomTom GO 520 heeft een schermgrootte van 5 inch en een gewicht van 597 gram. Hij is voorzien va alle kaarten van de wereld die u gratis kunt downloaden op de TomTom website. Ook kunnen de kaarten meerdere keren per jaar geupdate worden zodat u altijd de actuele hebt.

  De TomTom GO 520 is ook voorzien van rijbaanbegeleiding. De batterij heeft en levensduur van 1 uur en kan daarnaast gewoon worden opgeladen via de usb- kabel. Via Bluetooth kunt u de TomTom koppelen aan uw smartphone en kunt u hierdoor onder andere handsfre bellen. Bij het kopen van de TomTom GO 520 krijgt u ook een Actieve magnetische houder, een auto- oplader en USB-kabel voor de computer. Ook krijgt u er een handleiding bij. TomTom GO 520- World bestellen? Ga meteen naar de voordeligste aanbieder.

  Voordelen

  Je kunt live verkeersupdates ontvangen via je smartphone

  Het is voorzien van alle kaarten van de wereld

  Nadelen

  De verkeersupdates zijn alleen te volgen en ontvangen via een smartphone

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Garmin Drive 50LM SE- Europa

  Meer informatie

  De Garmin Drive 50LM is eenvoudig in gebruik en dus goed te gebruiken voor vakantiegangers of basisgebruikers. Hij is voorzien van de kaarten van West- Europa en ook van rijbaanbegeleiding. De kaarten kunt u meerdere keren per jaar updaten. De Garmin Drive 50LM geeft gesproken instructies over de route, zodat u alle aandacht kunt besteden aan het verkeer. Het voordeel van de Garmin Drive 50LM is dat hij is voorzien van alle kaarten van West-Europa die u zelf regelmatig kunt updaten. Nog een voordeel is dat u door de gesproken instructies u uw ogen kunt houden op de weg. Een nadeel is wel dat u niet draadloos kunt updaten. Daarvoor is er een computer nodig.

  De Garmin Drive 50LM heeft een schermgroote van 5 inch en een gewicht vn 386 gram. De batterij heeft een levensduur van 1 uur, die u met een autovoedingskabel weer kunt opladen als u aan het rijden bent. Verder is hij voorzien van rijbaanbegeleiding, waardoor u zowel in de stad als op de snelweg altijd de juiste baan heeft om optijd op plaats van bestemming te komen. Bij het kopen van de Garmin Drive 50LM krijgt u ook een voertuigenkabel, zuignapsteun voor voertuig, een USB-kabel en een snelstartgids. Garmin Drive 50LM SE- Europa is misschien wel de beste navigatie voor jou.

  Voordelen

  De kaarten kunt u meerdere keren per jaar updaten

  Hij is voorzien van alle kaarten van West-Europa

  Nadelen

  De batterij heeft een levensduur van 1 uur

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. RNS 510 look radio navigatie Gratis Camera Bluetooth usb vw seat skoda

  Meer informatie

  De RNS 510 is geschikt voor de meeste VW, Skoda en Seat modellen. Met deze navigator kunt u naar de radio luisteren, naar DVD’s kijken en tegelijkertijd ook luisteren naar de navigatie instructies. Deze instructies kunnen ook via 3D worden weergegeven op het scherm. De 3D navigatiesoftware heeft gedetailleerde kaarten van 47 landen in zowel West als Oost- Europa. De RNS 510 is voorzien van een Bluetooth carkit met ingebouwde microfoon zodat u handsfree kunt bellen. Ook kunnen er bestanden vanuit een USB- stick of SD kaart worden afgespeeld. Het voordeel van de RNS 510 is dat u met 1 apparaat verschillende opties hebt. Dit is vooral geschikt voor mensen die lang onderweg zijn. Een ander voordeel is dat de RNS 510 een achteruit camera heeft.

  Als nadeel heeft deze navigator dat hij alleen te gebruiken is met VW, Seat en Skoda modellen. Een ander nadeel is dat u met de RNS 510 geen optie heeft om verkeersiformatie te verkrijgen. De RNS 510 heeft een LCD scherm van 7 inch. Hij heeft een 3D navigatiesoftware met kaarten van 47 landen in Oost- en West- Europa. Verder heeft u via de Bluetooth carkit de mogelijkheid om handsfree te bellen. Terwijl u luistert of kijkt naar de navigatie- instructies, heeft u ook de mogelijkheid om te kijken naar films via de DVD- speler of luisteren naar de radio. Bij het kopen van de RNS 510 krijgt u ook alle benodigde kabels, waaronder de aux en usb- kabel, mee. RNS 510 look radio navigatie Gratis Camera Bluetooth usb vw seat skoda is één van de beste navigatiesystemen.

  Voordelen

  Het heeft gedetailleerde kaarten van 47 landen

  Het heeft een achteruit camera

  Nadelen

  Het heeft geen optie om verkeersiformatie te verkrijgen

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Garmin Drivesmart 50LMT- Europa

  Meer informatie

  De Garmin Drivesmart 50LMT is echt geschikt voor degenen die met hun auto op vakantie gaan. Hij is voorzien van alle kaarten van heel Europa, waardoor u met de gesproken of visuele instructies heel snel de plek van bestemming bereikt. Ook laat het u plekken zien waar u eventueel zou kunnen stoppen zoals een pompstation of een restaurant en geeft het meldingen van gevaarlijk situaties op de weg. Actuele verkeersinformatie ontvangt u ook met deze navigator. Het voordeel van de Garmin Drivesmart 50LMT is dat hij is voorzien van kaarten van heel Europa. Nog een voordeel is dat u door de Bluetooth carkit handsfree kunt bellen.

  Een nadeel is wel dat u een computer nodig heeft om de kaarten of software te updaten. De Garmin Drivesmart 50LMT heeft een schermgrootte van 5 inch en weegt 426 gram. De batterij gaat een uur mee en nadien kunt u hem gemakkelijk opladen met de autolader. Hij is uitgerust met een Bluetooth carkit, zodat u handsfree kunt bellen. Verder is de navigator voorzien van alle kaarten van heel Europa die gemakkelijk te downloaden zijn. Een routebeschrijving kunt u zowel visueel als gesproken krijgen. Bij het kopen van de Garmin Drivesmart 50LMT krijgt u een voorruithouder met zuignap, een autolader, USB kabel voor de computer en een handleiding erbij. Garmin Drivesmart 50LMT- Europa navigatie kopen? Ga meteen naar de voordeligste aanbieder.

  Voordelen

  Het geeft zowel gesproken als visuele instructies

  Je kunt handsfree bellen

  Nadelen

  Je hebt een computer nodig om de kaarten of software te updaten

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Mio Spirit 7500- West Europa

  Meer informatie

  De Mio Spirit 7500 is een handige navigator die meer doet dan alleen de route beschrijven. Hij is voorzien van een West- Europees kaartsysteem, die u zeker 4 keer per jaar kunt updaten om zo over de meest actuele kaarten te beschikken. Verder is hij uitgerust met IQ Routes™, die de meest optimale route uitstippelt, zodat u sneller op de plaats van bestemming kan komen. Met LearnMe Pro™ worden de verschillende routes afgestemd op uw voorkeuren. Met de Mio Spirit 7500 kunt u uw favoriete plaatsen opslaan en ook kunt u hiermee uw auto terugvinden als u niet weet waar hij is geparkeerd. Het voordeel van de Mio Spirit 7500 is dat hij is uitgerust met applicaties die het gemakkelijk maken optimale routes uit te kiezen uit uw voorkeuren, zoals IQ Routes™ en LearnMe Pro™.

  Een nadeel is dat hij geen Bluetooth functie heeft. Nog een nadeel is dat u met deze navigator geen verkeersinformatie ontvangt. De Mio Spirit 7500 heeft een schermgrootte van 5 inch en een gewicht van 452 gram. De batterij kan 2 uren mee en nadien kunt u hem gewoon opladen met de auto-oplader. Verder is hij voorzien van rijbaanbegeleiding. Hij heeft een kaartsysteem van West- Europa die u regelmatig kunt updaten. Bij het kopen van de Mio Spirit 7500 krijgt u ook een auto-oplader, een voorruithouder en de MioMore- software voor pc toegestuurd. Mio Spirit 7500- West Europa navigatie bestellen? Bekijk deze bij de voordeligste aanbieder.

  Voordelen

  Je kunt 4 keer per jaar updaten

  Je kunt ook je auto terugvinden ermee

  Nadelen

  Het heeft geen Bluetooth functie

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Garmin DriveSmart 61 LMT-S- Europa

  Meer informatie

  De Garmin DriveSmart 61 LMT-S is voorzien van alle kaarten van Europa waardoor u met de gesproken of visuele instructies de beste routebeschrijvingen kunt krijgen naar uw bestemming. Ook laat het u plekken zien waar u eventueel zou kunnen stoppen zoals bij een pompstation. Ook krijgt u bij de Garmin DriveSmart 61 LMT-S actuele verkeersinformatie en wordt u optijd gewaarschuwd als er een gevaarlijke verkeerssituatie zich voordoet. Ook is hij uitgerust met een Bluetooth carkit zodat u gedurende de rit handsfree kunt bellen. Het voordeel van de Garmin DriveSmart 61 LMT-S is dat hij is voorzien van alle kaarten van heel Europa. Nog een voordeel is dat u met deze navigator optijd wordt gemeld voor naderend gevaar op de weg. Een nadeel is echter dat de verkeersituatie alleen vanuit een smartphone gelezen kan worden.

  Het scherm van de Garmin DriveSmart 61 LMT-S is 7 inch groot en de navigator heeft een gewicht van 554 gram. Hij is voorzien van een kaartsysteem van Europa, die u gratis kunt updaten via wifi. Met de Bluetooth carkit kunt u handsfree bellen, terwijl u aan het rijden bent. Bij het kopen van de Garmin DriveSmart 61 LMT-S krijgt u ook mee: een zuignapsteun voor uw voertuig, een voertuigvoedingskabel, een usb- kabel en een snelstartgids. Garmin DriveSmart 61 LMT-S- Europa navigatiesysteem kopen? Bekijk deze bij de voordeligste aanbieder.

  Voordelen

  Het meldt voor naderend gevaar op de weg

  Het is voorzien van alle kaarten van heel Europa

  Nadelen

  Verkeersituatie is alleen vanuit een smartphone te krijgen

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. TomTom GO 50- Europa

  Meer informatie

  De TomTom GO 50 geeft nauwkeurige en precieze informatie over hoe u uw bestemming moet bereiken. Hij is voorzien van lifetime maps wat dus betekent dat u gedurende de levensduur van uw TomTom tot 4 keer per jaar de kaarten kunt updaten. U wordt verder voorzien van top kwaliteit verkeersinformatie. Verder heeft de TomTom GO 50 een routebalk waarop u in 1 oogopslag de verkeerssituatie kunt overzien. Ook is het mogelijk uw favoriete plaatsen op te slaan op de TomTom, zodat u er de volgende keer sneller naar toe kunt rijden. Een voordeel is dat de TomTom GO 50 is voorzien van lifetime maps, waardoor u uw kaarten gedurende de levensduur van het product, tot zeker 4 keer per jaar kunt updaten. Een nadeel is dat u voor het gebruiken van TomTom Traffick wel een data- abonnement nodig hebt. De TomTom GO 50 heeft een schermgrootte van 5 inch en een gewicht van 440 gram.

  Deze navigator is uitgerust met kaarten van West- Europa. Door de lifetime maps, kunt u de kaarten zeker 4 keer per jaar updaten, om er zeker van te zijn dat u beschikt over de meest actuele versie. De batterij heeft een levensduur van 2 uren en die kunt u weer opladen met onder andere de autolader. Verkeersinformatie krijgt u via uw smartphone. Ook heeft hij de Bluetooth optie om te gebruiken bij TomTom Traffick. Bij het kopen van de TomTom GO 50 krijgt u ook een autolader, usb- kabel voor de computer, easy- port houder, documentatie en een verkorte handleiding mee. TomTom GO 50- Europa navigatiesystemen vergelijken doe je met onze top 10 en review.

  Voordelen

  Het is voorzien van lifetime maps

  Het update 4 keren per jaar

  Nadelen

  Je hebt een data- abonnement nodig om het te gebuiken

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Garmin Drive 60 LMT- Europa

  Meer informatie

  De Garmin Drive 60 LMT is ideaal voor vakantiegangers, maar ook voor basisgebruikers. Hij geeft duidelijke visuele of gesproken instructies, zodat u de beste en meest efficiente route kunt volgen naar uw bestemming. Verder kunt u met deze navigator verkeersinformatie ontvangen, zodat u op de hoogte bent van onder andere verkeerswerkzaamheden. Het systeem laat u een aantal handige plekken zien, zoals een tankstation en krijgt u meldingen bij het naderen van een gevaarlijke verkeerssituatie. Het voordeel van de Garmin Drive 60 LMT is dat de kaarten gratis een update krijgen. Updates doet u via de website van Garmin.

  Een nadeel is dat u bij dit model niet handsfree kunt bellen via het navigatiesysteem. Het scherm van de Garmin Drive 60 LMT heeft een grootte van 6 inch en de navigator heeft een totaal gewicht van 610 gram. Hij is uitgerust met kaarten van Europa die u regelmatig kunt updaten via de website van Garmin. Ook geeft hij de actuele verkeerssituatie door. Bij het kopen van de Garmin Drive 60 LMT krijgt u ook een voorruithouder met zuignap, een autolader, USB kabel voor de computer en een handleiding erbij. Garmin Drive 60 LMT- Europa navigatie kopen? Ga meteen naar de voordeligste aanbieder.

  Voordelen

  Het systeem kan ook andere plekken vinden

  De kaarten worden gratis geupdate

  Nadelen

  Je kunt niet handsfree bellen ermee

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. TomTom GO 6100- World

  Meer informatie

  De TomTom GO 6100 heeft een compleet navigatiesysteem met kaarten van 152 landen. Hij heeft een ingebouwde SIM-kaart dus u heeft bij dit model geen smartphone nodig om de verkeerssituatie te ontvangen, wat ook over de hele wereld gratis is. de kaarten kunt u gedurende de hele levensduur van de TomTom GO 6100 updaten en u blijft ook de verkeerssituatie krijgen. Het grootste voordeel van de TomTom GO 6100 is dat hij een ingebouwde SIM- kaart heeft, waardoor u al uw informatie erop ontvangt in plaats van op uw smartphone. Zo kunnen mensen zonder smartphone ook gebruik maken ervan. Nog een voordeel is dat u met TomTom Traffick, gecombineerd met up-to-date kaarten, altijd beschikt over de snelste route.

  Een nadeel is wel dat hij geen Bluetooth funktie heeft en u dus ook niet handsfree kunt bellen. De TomTom GO 6100 heeft een schermgrootte van 6 inch en een gewicht van 650 gram. De batterij heeft een levensduur van 3 uren, maar u kunt hem altijd opladen met de meegeleverde autolader. Bij het kopen van deze navigator krijgt u ook een houder voor in de auto, een autolader en USB-kabel en een verkorte handleiding meegeleverd. TomTom GO 6100- World bestellen? Bekijk deze bij de voordeligste aanbieder.

  Voordelen

  Je hebt geen smartphone nodig om de verkeerssituatie te ontvangen

  Het bevat een ingebouwde SIM- kaart

  Nadelen

  Het heeft geen Bluetooth functie

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste navigatie

Zoals u hebt gezien zijn er verschillende navigatie modellen die u kunt gebruiken als u op reis gaat of gewoon een beetje zou rijden in een andere stad. Het is natuurlijk wel belangrijk welk model u nodig heeft en dat hangt af van de plaats waar u naar toe gaat. ook moet u er op letten dat niet alle modellen geschikt zijn voor alle modellen auto’s. De RNS 510 is bijvoorbeeld alleen geschikt voor bepaalde modellen van de VW, Skoda en Seat. Verde komen de meeste navigators met en autolader, zodat u ook tijdens het rijden gewoon de route nog kunt volgen. Bij alle modellen is de mogelijkheid aanwezig om de meest actuele wegenkaart te downloaden, aangezien de wegen om de zoveel tijd veranderen. Als de kaarten actueel zijn, zult u dan ook actuele verkeerssituatie updates ontvagen. De beste navigatie vind je eenvoudig met onze top 10 beste navigatiesystemen. Bekijk aanbieders en vergelijk online.

Technische informatie navigator

Elke navigator komt met een bepaald intern geheugen om kaarten op te slaan. Er is bij sommigen zelfs de mogelijkheid om een SD-kaart erbij te zetten zodat u meerdere kaarten kunt opslaan. Bij het kopen van een navigator is het vooral aangeraden te weten waar u het gaat gebruiken en hoelang. Als u vaker rijst binnen Europa met de auto is het dan vooral handig om een uitgebreide wegenkaart van Europa te hebben. Voor degenen die vaak reizen naar andere werelddelen en daar ook rijden, is het vooral handig als u een navigatiesysteem hebt met alle kaarten van de wereld. Ook moet u er rekening mee houden dat niet alle modellen passen in alle voertuigen. Bepaalde navigators passen alleen in de aangegeven merk voertuigen. Let u bij het kopen ook erop dat u bij sommige modellen een smartphone moet hebben om zo de verkeerssituatie te ontvangen. Zo weet u als er ergens wegomleggingen zijn of files. Welke uit onze top 10 navigatie review vind je leuk?

Interessante pagina’s:

Welke navigatie is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product het beste navigatiesysteem auto is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor tomtom beste koop optie terwijl andere gewoon het beste navigatiesysteem kopen willen.. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 test navigatiesystemen samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over navigatie?

De consumentenbond beste koop navigatie is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.