IP camera

Met een goede IP camera kun je zien wat er in en rondom je huis bekijken. De beste IP camera op de markt vind je hier.

Laatste update 19 april 2023

 • Beste keuze

  Eminent EM6225

  Meer informatie
  Samenvatting

  De eerste camera waarnaar we gaan kijken is eentje van Eminent. Deze camera is gemaakt om in je huis geplaatst te worden. De EM6225 heeft heel wat te bieden om je veiligheid te garanderen. Deze camera vangt meer op dan de standaard IP camera’s, omdat het niet alleen horizontaal maar ook verticaal beweegt.

  Voordelen

  Het beweegt zowel horizontaal als verticaal

  Bevat infraroodverlichting

  Nadelen

  Het kan de accu van je smartphone snel leegmaken

 • Beste prijsklasse

  Foscam C1

  Meer informatie
  Samenvatting

  Deze Foscam camera is ook ontworpen om binnenshuis te gebruiken. Het is stijlvol en op zo een manier ontworpen dat hij niet zal opvallen. Het is ook eenvoudig te installeren. Deze camera heeft een een brede lens met HD beeld dat een resolutie heeft van 1280×720 pixels.

  Voordelen

  Het zal niet meteen opvallen

  Het bevat een microfoon en speaker

  Nadelen

  Heeft geen pan/tilt of optische zoom

 • Favoriete keuze

  Foscam FI9900P

  Meer informatie
  Samenvatting

  De derde camera op onze lijst is de eerste dat je buitenshuis moet plaatsen en is de beste IP camera buiten. De Foscam is een HD camera dat een resolutie heeft van 1920 x 1080 pixels dat eenvoudig te installeren is. Hij heeft een horizontale kijkhoek van 106 graden en een verticale kijkhoek van 118 graden.

  Voordelen

  Zeer goede beeldkwaliteit

  Het is waterbestendig

  Beste ip camera buiten

  Nadelen

  Wifi connectie kon beter zijn

Beste IP camera 2021

Wat is de beste IP Camera? Een goede vraag, want dit is er persoon verschillend. Gelukkig hebben wij in onze top 10 beste IP camera’s, de verschillende varianten opgenomen. Een goede beveiligingscamera blijft natuurlijk belangrijk. Je wilt je woning, familie en jezelf zo goed mogelijk beschermen. Je kan dat op verschillende manieren doen en het is steeds meer nodig helaas. Sommige mensen hebben honden, anderen plaatsen stevigere veiligheidssloten of ze installeren alarmsystemen. Maar weinig is zo handig als een beveiligingscamera. Natuurlijk moet je ook weten wat er binnen en buiten je huis gebeurt als je er niet bent. Daarvoor zijn er IP Camera’s om alles te volgen wat er in je woning gebeurt als je aan ’ t werk bent of als je voor een paar weken op vakantie gaat. We zullen nu kijken wat de beste ip camera is van dit moment. Je vindt hier daarom een lijst van de beste beveiligingscamera buiten 2023 en binnen. Bekijk hieronder de beste IP camera review en vergelijk de beste beveiligingscamera’s te koop online.

Beste IP Camera Buiten & Binnen

NaamWifiKwaliteitGradenVoor binnen of buitenMeer informatie
EM6225Ja30 FPS355Binnen
Foscam C1Ja1 megapixel100Binnen
Foscam FI9900PJa25 FPS106Buiten
Foscam FI9853EPJa25 FPS70Buiten
Netatmo Presence NOC01-EUJa--Buiten
Nest Cam OutdoorJaFull HD130Binnen
SEC24 CAM180 IPJa720P180Binnen
Foscam Fi9828PJa25 FPS70Buiten
Foscam R2
Ja25 FPS67Binnen
Nest Cam indoorJaHD130Binnen
 • 1. Eminent EM6225

  Meer informatie

  De eerste camera waarnaar we gaan kijken is eentje van Eminent. Deze camera is gemaakt om in je huis geplaatst te worden.

  De EM6225 heeft heel wat te bieden om je veiligheid te garanderen. Deze camera vangt meer op dan de standaard IP camera’s, omdat het niet alleen horizontaal maar ook verticaal beweegt. Dus niet alleen links en rechts, maar ook boven en beneden. Hij vangt dus alles op wat in z’n omgeving gebeurt.

  Het beeldqualiteit is altijd goed, want het heeft een HD Sensor en IR Cut filter dat alles opvangt in HD. Ook als het ’s avonds is kan je alles volgen tot ongeveer 8 meter, omdat ’t infraroodverlichting heeft. Behalve beelden zien hoor je ook alles wat er gebeurt dankzij de ingebouwde microfoon. Je krijgt een gratis Android/Apple app om alles te kunnen bedienen via je smartphone. Als je een gesprek wil voeren met iemand in huis is dat ook mogelijk met de luidspreker via je e-CamView app.

  Jammer genoeg kan de app de batterij van je smartphone snel leegmaken, dus te vaak gebruik maken ervan is niet mogelijk. Het kan best lastig zijn wanneer je ’t gebruikt.

  Installeren gaat makkelijk en wordt in 3 makkelijke stappen gedaan. Om de camera met ’t internet te verbinden heb je een ethernet kabel nodig, maar je kan ’t ook draadloos verbinden via Wifi. Als er iets mis is in huis wordt er direct een foto naar je smartphone gestuurd of via Email. Je kan alles volgen via je smartphone en als ’t nodig is kan je videos ook opslaan erin. Daarnaast kan je ze ook opslaan op een miscroSD kaart. Eminent EM6225 is misschien wel de beste IP camera voor jou.

  Deze camera is ideaal voor mensen die hun woning of misschien een bepaalde kamer met bijzonderheden willen beveiligen. Ook zou je zo een oogje op je huisdier kunnen gooien en zien wat ze doen als je niet thuis bent.

  Review

  Meer informatie over het merk: www.eminent-online.com 

  Voordelen

  Het beweegt zowel horizontaal als verticaal

  Bevat infraroodverlichting

  Nadelen

  Het kan de accu van je smartphone snel leegmaken

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Foscam C1

  Meer informatie

  Deze Foscam camera is ook ontworpen om binnenshuis te gebruiken. Het is stijlvol en op zo een manier ontworpen dat hij niet zal opvallen. Het is ook eenvoudig te installeren.

  Deze camera heeft een een brede lens met HD beeld dat een resolutie heeft van 1280×720 pixels. Het heeft een kijkhoek van 115 graden en kan ’s avonds ook alles opvangen dankzij Infrarood verlichting dat alles in ’t donker kan volgen tot 8 meter. Het komt met PIR (Passieve Infrarood Detectie) bewegingsdetectie. Dat is een sensor dat alles nauwkeurig in de gaten houdt en geen valse waarschuwingen stuurt dat veroorzaakt kunnen worden door de wind. Ook heb je de Cutfilter dat je beeld zo mooi mogelijk maakt. Het komt met een microfoon en een speaker zodat je alles kan horen wat er gebeurt en ook nog gesprekken kan voeren als dat nodig mocht zijn.

  Je krijgt geen miscroSD kaart mee als je de camera koopt. Het kan best lastig zijn om te gebruiken. Het heeft geen pan/tilt en ook geen optische zoom. Hij kan alles alleen horizontaal opvangen. Foscam C1 IP camera kopen? Bekijk deze beste beveiligingscamera online.

  Je kan de camera verbinden via ethernet cabel of gewoon via Wifi. Bij deze krijg je ook een app dat je op je Android of Apple smartphone kan installeren. Alle beelden en foto’s zijn te bekijken via de computer en je smartphone. Je kan alle beelden opslaan in een microSD kaart tot 32GB. Kleur van de behuizing is zwart en het is gemaakt van kunststof.

  Als je een camera zoekt dat alles van boven tot beneden opvangt is deze niet de camera voor jou.

  Review

  Meer informatie over het merk: www.foscam.nl

  Voordelen

  Het zal niet meteen opvallen

  Het bevat een microfoon en speaker

  Nadelen

  Heeft geen pan/tilt of optische zoom

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Foscam FI9900P

  Meer informatie

  De derde camera op onze lijst is de eerste dat je buitenshuis moet plaatsen.

  De Foscam is een HD camera dat een resolutie heeft van 1920 x 1080 pixels dat eenvoudig te installeren is. Hij heeft een horizontale kijkhoek van 106 graden en een verticale kijkhoek van 118 graden.

  Het komt met HDR dat alle beelden even mooi en belicht houdt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je iemand’s gezicht niet gaat kunnen zien. Daarnaast heeft ’t ook 30 Infrarood LED’s die je in staat stellen alles in het donker tot 20 meter ver goed te kunnen zien. Met de Digitale Zoom lens kan je inzoomen zonder de kwaliteit van het beeld te verliezen. Je kan ook een app op je smartphone downloaden om alles goed te kunnen volgen. Ook kan je alle beelden en foto’s op een microSD kaart plaatsen die tot 64GB gaat. Omdat ’t een camera is dat buiten geplaatst moet worden is ’t ook waterbestendig.

  Sommige gebruikers vinden dat de Wifi connectie heel slecht is en dat het software niet is zoals het moet wezen. Je krijgt geen microSD kaart mee en het heeft geen pan/tilt. Foscam FI9900P IP camera bestellen? Bekijk de voordeligste aanbieder.

  Als je, behalve op je smartphone of computer, ergens anders beelden wilt opslaan kan je dat doen op Foscam Cloud. Dus je weet dat alles veilig daar is en niets kan verliezen, want het kan gebeuren dat je telefoon gestolen wordt of dat je computer crasht. Je kan ’t niet via ethernet kabel, maar alleen via Wifi met het internet koppelen.

  Voordelen

  Zeer goede beeldkwaliteit

  Het is waterbestendig

  Nadelen

  Wifi connectie kon beter zijn

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Foscam FI9853EP

  Meer informatie

  Deze Fosca camera is ontworpen om zowel binnen als buiten te installeren. Het heeft een stevige bouw dat zeker alle weersomstandigheden tegenkan.

  De camera is een 1 MP HD Bullet camera dat een resolutie heeft van 1280 x 720 pixels en een kijkhoek van 70 graden. Het is makkelijk te installeren en je gaat zonder moeite zelf kunnen doen. Het heeft een ingebouwde bewegingssensor en je kan er verzekerd van zijn dat je meteen een notitie gestuurd wordt als ’t iets heeft gedetecteerd. Dat gaat via Email of FTP server. Daarnaast heeft ’t ook een IR Cut Filter dat ervoor zorgt dat alle beelden heldere kleuren hebben. Ook is er infraroodverlichting zodat je zonder moeite alles wat er tot 20 meter gebeurt kan volgen. Foscam FI9853EP beveiligingscamera kopen? Vergelijk dan vandaag nog de voordeligste aanbieders.

  Je kan niet via Wifi tot het internet connecten. Je kan dat alleen met een ethernet kabel. Er is ook geen ingebouwde microfoon of speaker aanwezig. Camera heeft jammer genoeg geen pan/tilt functie. De software ondersteunt niet alle internet browsers. Het werkt alleen op Internet Explorer 6 of hoger, Firefox en Safari.

  Je gebruikt een ethernet kabel om tot het internet te koppelen, dus je hebt maat 1 kabel daarvoor nodig. Met deze camera krijg je ook een gratis app zodat je alle foto’s en beelden op je smartphone kan bekijken. Je kan beelden opslaan in de interne SD kaart dat tot 32 GB gaat. Het is ook nog waterbestendig.

  Als je een bedrijf hebt of alleen maar een garage zou dit wel een goeie camera zijn om daar op te zetten.

  Voordelen

  Installeren is heel eenvoudig

  Infraroodverlichting filmt alles tot 20 meter

  Nadelen

  Je krijgt maar 1 camera

  Verkrijgbaar bij:
 • netatmo security cam

  5. Netatmo Presence NOC01-EU

  Meer informatie

  Onze volgende camera is gemaakt voor buitenshuis en heeft wat extra te bieden voor je beveiliging.

  De camera is een HD en houdt alles goed in de gaten. Je kan ‘m buiten in de plaats van verlichting hangen en niemand zal weten dat daar een beveiligingscamera is. Ook ’s avonds ontgaat ‘t niets omdat ‘ie met het infrarood nachtzicht tot 20 meter afstand kan zien. Als er ongewenst een persoon of een dier in de buurt van je huis komt kan je ze afschrikken door de schijnwerper aan te maken.

  De camera detecteert als er iemand langs je huis rondhangt. Het meldt je ook als iemand je oprit oprijdt of als er een hond op je erf komt. De camera weet precies of het een mens, dier of voorwerp is en geeft dat ook gelijk door. Het is ook volledig weerbestendig dankzij de aluminium behuizing.

  Het heeft geen ingebouwde speaker zodat je niet met mensen kan communiceren. Ook kan je geen internet koppelen via ethernet kabel. Dat kan je alleen doen met Wifi en je hebt dus een goede Wifi verbinding nodig. Netatmo Presence NOC01-EU is misschien wel de beste IP camera voor jou. De beste beveiligingscamera’s vergelijken is helemaal niet lastig met behulp van onze top 10 en review.

  Als je een camera zoekt dat jou meldt als er iemand rond je huis hangt en die persoon ook nog af schrikt, dan is deze de camera voor jou.

  Het beeld heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een beeldhoek van 100 graden. Het heeft een microfoon zodat je alles kan horen wat er buiten gebeurt. Je kan een gratis app op je smartphone downloaden en via daaruit waarschuwingen krijgen als er iets mis is. De camera komt met een SD kaart en je kan daarop alle beelden die je belangrijk vindt opslaan.

  Voordelen

  Gemaakt voor buitenshuis alleen

  Je krijgt een SD kaart mee

  Nadelen

  Bevat geen ingebouwde speaker

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Nest Cam Outdoor

  Meer informatie

  Hier nog een camera voor buitengebruik. Nest komt met een camera dat heel wat opties heeft. Nest Cam Outdoor IP camera is zeer geschikt voor jou. Deze beveiligingscamera beschermt jouw huis dag en nacht.

  De Nest Cam Outdoor camera houdt dag en nacht de wacht en neemt alles op zodat je alles kan ziet wat er wel of niet is gebeurt. Je kan precies zien waar en wanneer iets heeft plaatsgevonden. Je kan ‘m zelf zonder moeite installeren en zelf bepalen welke richting de camera zal richten dankzij de unieke magnetische basis. Het heeft 8 infrarood Led lampen zodat ‘t ’s avonds alles ook goed kan opvangen.

  Met Nest Cam Aware weet de camera precies wat een mens en wat een voorwerp is, dus je krijgt alleen de juiste meldingen op je smartphone als je de app hebt geinstalleerd. Je zoomt dan in met je camera om te zien wat er gebeurt. Als je een melding hebt gemist kan je gewoon via de app terugkijken wat er is gebeurd. Je krijgt ook speciale persoonsmeldingen als er, bijvoorbeeld, iemand langs de voordeur loopt en hun gezicht te zien is. Je kan alles dat je hebt opgenomen via de camera verdelen in korte clips en naar mensen versturen.

  De camera kan gebruik maken van de locatie van je mobiel om na te gaan wanneer je weg gaat zodat ’t aangaat als je vertrekt en ook weer uitgaat als je thuis komt. Het heeft een ingebouwde speaker en microfoon zodat je met mensen kan praten of iemand kan afschrikken. Je kan familie toevoegen aan ’t Gezinsaccount zodat zij ook kunnen meekijken en je kan ook livestreamen met vrienden.

  Het is wel een dure camera. Sommige functies vereisen een abonnement. Het heeft een goeie Wifi connectie nodig om goed te werken.

  De camera heeft een beeldresolutie van is FULL HD met 1080 pixels en je kan inzoomen tot liefst 8x. De camera, kabels en adapter zijn weerbestendig.

  Voordelen

  Het bevat een unieke magnetische basis

  Het geeft je speciale persoonsmeldingen

  Nadelen

  Prijzig

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Foscam FI9821P

  Meer informatie

  We gaan ’t nu weer hebben over een Foscam camera. Tot nu toe heeft Foscam camera’s bewezen dat ze best goeie camera’s zijn. Laten we zien wat deze te bieden heeft.

  Deze camera moet binnen geinstalleerd worden en dat kost je geen moeite. Het komt standaard met IR-Cut filter en infraroodverlichting, zodat je mooie beelden krijgt en deze ook ’s nachts goed kan zien.

  Deze is de tweede camera op de lijst dat we een pan (300 graden) en tilt (120 graden) functie heeft en dat zorgt ervoor dat je de camera van een afstand kan besturen. Ook kan je een gratis app op je smartphone downloaden zodat je beelden erop kan bekijken. Als er iets verdachts gebeurt stuurt de camera een foto ervan naar je smartphone of je krijgt ’t via Email. Je kan ook via de Foscam app de camera besturen. Het komt met een ingebouwde microSd kaart slot, dus als je foto’s of video’s wil opslaan kan je dat op een microSD kaart doen dat tot maximaal 32 GB gaat. Foscam FI9821P is een mobiele IP camera, welke beschikt over de nodige functies.

  Jammer genoeg krijg je geen SD kaart mee als je de camera koopt. De snoer dat ermee komt is best kort.

  Het heeft een beeldresolutie van 1280 x 720 pixels. Het komt ook met een ingebouwde webserver. Mensen kunnen de camera vis Internet Explorer gebruiken. Daarnaast ondersteunt ‘t de meeste standaard browsers. Het maakt gebruik van Wifi of ethernet kabel om te kunnen verbinden met ’t internet.

  Met de Foscam camera ben je dus altijd op de hoogte wat er bij jou thuis gebeurt.

  Voordelen

  Je kan de camera vanuit een afstand besturen

  Je krijgt meldingen via smartphone en email

  Nadelen

  Snoer is best kort

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Foscam FI9828P

  Meer informatie

  Wil je een Foscam camera dat je zowel binnen als buiten kan plaatsen? Deze is dan geschikt voor jou.

  De camera komt met standaard Foscam kenmerken. Je bent gegarandeerd van mooie, natuurlijke beelden dankzij de IR-Cut filter en ’s nachts miss je niets wat er om je huis gebeurt, omdat ’t ook infraroodverlichting heeft. Je kan dan tot 20 meter ver zien. Het is een PTZ camera. Dat houdt in dat ’t pan, tilt en zoom heeft. Je kan ’t dus van een afstand besturen en inzoomen op iets als je een beter beeld ervan wilt hebben. Zo kun je met 1 IP-camera gemakkelijk een grote ruimte bewaken.

  Zoals bij alle camera’s kan je bij deze ook een app downloaden op je Android of Apple smartphone. Het gebruikt Wifi om teconnecten met ’t internet. Het heeft een ingebouwde web server en werkt met de meeste standaard browsers. Als de camera beweging detecteert dan kan ’t foto’s sturen naar je Email of op je FTP server.

  Het kan een beetje lastig zijn om te gebruiken, maar verder zijn er geen nadelen. Je kan niet met een Ethernet kabel tot ’t internet verbinden. Foscam FI9828P beveiligingscamera is misschien wel de beste IP camera voor jou.

  Met de optische zoom kan je tot 3x inzoomen zonder beeldkwaliteit te verliezen. Het is weerbestendig en gaat geen schade oplopen als ‘t regent of sneeuwt. Het beeldresolutie is 1280 x 960 pixels en de camera heeft ook een Varifocus lens. De video beelden worden met 30 fps snelheid op de LAN / WAN verzonden met behulp van het hardware H264- compressietechnologie.

  Voordelen

  Het is van een afstand te besturen

  Filmt alles van een afstand van 20 meter

  Nadelen

  Een beetje lastig om te gebruiken

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Foscam R2

  Meer informatie

  Hou een oogje in ’t zeil wanneer je niet thuis bent met deze Foscam indoor camera. Foscam staat bekend als één van het beste merk camerabewaking.

  Deze Foscam camera biedt ongeveer hetzelfde wat de voorgaande camera’s te bieden hadden. Het vangt alles op wat er in je huis gebeurt als je er niet bent. Het komt met pan en tilt dus het ziet ook wat er boven of beneden gebeurt. ’s Avonds maakt ’t gebruik van infraroodverlichting om alles tot 8 meter goed te zien. Het komt ook met een ingebouwde microfoon en luidspreker.

  De WDR 2.0 technologie dat met de Foscam meekomt zorgt voor een evenwichtig beeld en corrigeert automatisch de belichting. Je hebt dus altijd de beste beeldkwaliteit. De Ambarella chipset doet dat ook bij LBT (Low Bit Rate). Je kan de camera met ’t internet verbinden via Wifi en Ethernet kabel en ‘t ondersteunt de meeste standaard browsers. Je krijgt natuurlijk ook de gratis app om op je smartphone te downloaden zodat je meldingen krijgt als de camera bewegingen in je huis detecteert. Foto’s kunnen ook worden gestuurd naar je Email of FTP server.

  Het microfoon is niet wat het moet wezen. Bewegingsdetectie en meldingen zijn slecht. Mobile app kan ook wat beter presteren.

  De resolutie is1920 x 1080 pixels en heeft een glazen lens. De camera heeft een kijkhoek van 95 graden, komt met 13 infrarood LED’s en kan 8x inzoomen om een beter beeld te krijgen. Horizontaal beweegt ’t tot 95 graden en diagonaal 110 graden. De video beelden worden verzonden met 30 fps snelheid op de LAN / WAN met behulp van hardware H264-compressietechnologie. Het komt met een SD kaart opslag. Foscam R2 beste IP camera bestellen? Bekijk de voordeligste aanbieder.

  Het kan zijn dat niet alle R2 camera’s dezelfde problemen hebben, maar als je voor Foscam camera wilt is het misschien beter om een andere te kiezen.

  Voordelen

  Het heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker

  Je krijgt een SD kaart mee

  Nadelen

  Microfoon kon beter

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Nest Cam Indoor

  Meer informatie

  We hebben het al gehad over de Nest Cam Outdoor camera en nu zullen we het hebben over de Nest Cam Indoor camera.

  Nu kan je dus ook alles volgen wat er in je huis gebeurt. Deze kent ook het verschil tussen mens en voorwerp, dus als er iets werkelijk mis is laat ’t je wel weten. Als je een melding hebt gemist kan je dat wel terug vinden als je gebruik maakt van de app die je op je smartphone hebt geinstalleerd. De camera filmt alles continue en je kan dat tot 30 dagen op de cloud opslaan.

  Bij de Indoor camera kan je ook speciale persoonsmeldingen en activiteitszones regelen en ’t vertelt je ook waar en wanneer iets heeft plaatsgevonden. Daarnaast kan je video’s in clips verdelen en deze ook versturen naar familie of vrienden. Als je een bepaald moment zoekt kan je dat binnen enkele seconden vinden door gebruik te maken van Beeldlijn.

  De camera kan gebruik maken van de locatie van je mobiel om na te gaan wanneer je weg gaat zodat ’t aangaat en ook weer uitgaat als je thuis komt. Het komt ook met een ingebouwde speaker en microfoon zodat je met iemand thuis kan communiceren. Het is heel goed beveiligd zodat jij alleen erbij kan.

  Bij deze ga je je ook bij sommige functies moeten abonneren, bijvoorbeeld Nest Aware en gebruik van de cloud. Nest Cam Indoor is één van de beste IP camera’s verkrijgbaar. Ga meteen door naar de voordeligste aanbieder.

  De camera heeft een beeldresolutie van is FULL HD met 1080 pixels en heeft een groothoekstand van 130 graden. Het komt met Wifi en Bluetooth. De infrarood komt met 8 LED lampen zodat het hele beeld goed is verlicht. Dit is de beste wifi camera op de markt beschikbaar.

  Meer informatie over het merk: www.nest.com

  Voordelen

  De camera filmt continue

  Het heeft een ingebouwde speaker en microfoon

  Beste wifi camera

  Nadelen

  Je gaat bij sommige functies moeten abonneren

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste IP camera

Beveiligingscamera voor binnen of buiten?

Er zijn in feite twee opties, namelijk een beveiligingscamera binnen en een beveiligingscamera voor buiten. Het is dus erg afhankelijk van waar je het voor nodig hebt, wat de beste keus zal zijn voor jou. Voor bedrijven zijn vaak beide opties van belang, omdat er camera’s op het terrein gericht moeten worden en wellicht ook op diverse afdelingen vanwege het werk.

Beide camera’s zijn erg handig. Ook voor een gewone woning kan een buiten camera de nodige extra veiligheid aanbieden. Er zal minder snel ingebroken worden en er is hiermee altijd zicht op de omgeving voor en/of achter het huis. Om deze reden hebben wij een koopgids opgesteld met zowel de beste ip camera 2023 buiten, maar ook de beste beveiligingscamera binnen meegenomen in onze IP camera test. Een beveiligingscamera voor binnen kan ook erg handig zijn voor veiligheid, als je bijvoorbeeld op kinderen moet letten of kostbare goederen thuis hebt opgeslagen.

Hoe werken beveiligingscamera’s?

Beveiligingscamera’s tegenwoordig zijn aangesloten aan de wifi en werken met een app. Via een app op de smartphone heb je direct beeld van je camera, wat een erg fijn gevoel kan geven. Je kan direct zien of de omgeving veilig en de situatie goed zit. Alle nieuwe beveiligingscamera’s tegenwoordig worden gemaakt in combinatie met een app, alles is dus eenvoudig van afstand te controleren. Al zit je aan de andere kant van de wereld op vakantie bijvoorbeeld. Zo kun je gerust je huis verlaten.

Vergelijking beveiligingscamera’s & ip camera’s

In de lijst van beste camera’s welke je bovenaan deze pagina vindt, vindt je daarom een geselecteerde lijst van producten welke wij hebben onderzocht. Je vindt daarom zowel opties voor binnen als buiten, waarop je ook kan filteren. De ene persoon is op zoek naar een beveiligingscamera voor binnen, de andere voor buiten. De IP camera test die wij hebben gedaan heeft gekeken naar alle verschillende eigenschappen, prijzen, koppelingen, functies en functies. Ook andere partijen in Nederland hebben een test gedaan naar ip camera’s, een voorbeeld daarvan is de Consumentenbond.

Hoe zit het met de software voor de camera’s?

De software zit altijd bij het pakket wanneer dit nodig is. Alle benodigde accessoires en functies zitten bij de ip camera/beveiligingscamera. Hier hoef je dus nooit zorgen over te maken.

Wat is de beste IP camera en beveiligingscamera?

Er zijn genoeg bewakingscamera’s om van te kiezen. Kijkend naar alle functies van elk camera kun je wel zelf beslissen welke jou het meest bevalt. Ik zou zeggen dat, als je een camera zoekt dat je zowel binnen als buiten kan installeren, dat je kiest voor de Foscam FI9853EP. Jammer genoeg heeft ’t geen microfoon of luidspeaker aanwezig. Als dat een optie dat je wel wilt hebben in je beveiligingscamera dan zou je 2 verschillende Foscam camera’s moeten kiezen zodat je eentje binnen kan plaatsen en de andere buiten. Je zou ook kunnen kiezen voor de Nest Cam Indoor, dit is de beste outdoor camera. Ze zijn gemaakt om goed samen te werken en hebben opties dat de Foscam camera’s niet hebben. Wel is het lastig dat je je moet abonneren als je gebruik wilt maken van alles die ze bieden, maar als je dat niet erg vindt zul je wel blij zijn met wat je krijgt. De beste IP camera is zo gevonden met behulp van onze top 10 beste IP camera’s. De beste beveiligingscamera bestellen doe je geheel eenvoudig met deze review.

Tegenwoordig ben je niet veilig genoeg. Daarom is een beveiligingscamera of ook wel bewakingscamera genoemd eigenlijk een must om er verzekerd van te zijn dat jij en je familie veilig zijn. Beveiligingscamera’s kunnen ook bij een bedrijf of appartement geïnstalleerd worden. Maar daarnaast kan je camera’s zowel binnen als buiten plaatsen om te kijken wat er in huis gebeurt. Misschien is je hond alleen thuis en wil je zien wat ‘ie allemaal uithaalt of is er iemand thuis op wie je wilt letten. Een bejaard persoon of iemand die thuis zit na een ongeluk opgelopen te hebben. ’s Nachts is zo een camera goed om in huis te hebben. Je ziet als er een inbreker in je huis is of je wilt letten op een baby en er verzekerd van zijn dat niets met hem of haar gebeurt. Meer dan genoeg redenen om een beveiligingsscamera/ip camera aan te schaffen dus. Een goede ip camera is tegenwoordig cruciaal! En de gehele top top tien van camera’s zijn wifi camera’s, alles is dus erg eenvoudig aan te sluiten. Je eigen IP camera kopen? Vergelijk dan de aanbieders in onze top 10 beveiligingscamera’s review.

Interessant voor jou:

Welke IP camera is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de beste ip camera is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor de beste ip camera buiten, terwijl andere een beste wifi camera kopen willen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over IP camera's?

De consumentenbond beste koop IP camera is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie met top 10 ip-camera’s. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.