Hondenvoer

Je wilt natuurlijk dat je geliefde huisdier het beste eten binnenkrijgt om ze gezond te houden. Het beste hondenvoer vind je hier.

Laatste update 19 april 2023

 • Beste keuze

  Royal Canine Selection Croc

  Meer informatie
  Samenvatting

  Royal Canine is natuurlijk geen onbekend merk in de wereld van hondenvoer. Selection Croc is ideaal voor elk soort hond en dat is ook te zien aan de vorm van de brokken. Ze zijn zo gemaakt dat elk hond ze gemakkelijk kan oppakken en kauwen.

  Voordelen

  Het komt met 30 voedingsstoffen

  Voor volwassen honden

  Nadelen

  Het bevat geen speciaal voedingsdoel en is niet biologisch

 • Beste prijsklasse

  Pedigree Vital Protection

  Meer informatie
  Samenvatting

  Zoals de titel al aangeeft focust deze hondenvoer van Pedigree helemaal op de gezondheid van je hond. Het is alleen bedoelt voor volwassen honden.

  Voordelen

  Een multipack

  Het bevat 4 universele behoeften

  Nadelen

  Het is niet biologisch

 • Favoriete keuze

  Cavom Compleet

  Meer informatie
  Samenvatting

  Hier hebben we weer hondenbrokken die vol zit met gezonde voedingsstoffen. Cavom Compleet beste hondenvoer voor jou? Bekijk deze bij de voordeligste aanbieder.

  Voordelen

  Het is luchtiger vergeleken met andere brokken

  Voor adult honden

  Nadelen

  Het is geen biologisch product

Beste Hondenvoer 2023

Beste hondenvoer kopen? Bekijk onze beste hondenbrokken top 10. Je hond is niet alleen een huisdier. Het is je beste vriend en is er altijd om je op te beuren wanneer je down bent. Daarom zorg je ook voor ze alsof ze lid van de familie zijn en eten hoort daar natuurlijk bij. Er zijn natuurlijk verschillende merken hondenvoer die je kunt kopen, maar wat is nou het beste merk hondenvoer? Je moet er zeker van zijn dat ze met de juiste voedingswaarden komen zodat je hond gezond en sterk blijft. hier zijn er een paar merken die je door kunt nemen. Deze beste hondenvoer test is zorgvuldig samengesteld op basis van klantervaringen. Hondenvoer bestellen? Bekijk hieronder de beste hondenbrokken te koop van dit moment.

Beste Hondenbrokken 2023

NaamSubstantieLeeftijdSpeciaal voedingsdoelMeer informatie
Royal Canine Selection CrocBrokkenVolwassenGeenBekijk prijs
Pedigree Vital ProtectionMousseVolwassenGeenBekijk prijs
Cavom CompleetBrokkenVolwassenGeenBekijk prijs
Royal Canin Maxi AdultBrokkenVolwassenExtra ondersteuning voor de grote hondBekijk prijs
Royal Canin Mini AdultBrokkenVolwassenExtra energie voor de kleine hondBekijk prijs
Carocroc Original 23/12BrokkenVolwassenVolwassen honden met lichte prestatiesBekijk prijs
Farmfood High EnergyBrokkenVolwassenGeenBekijk prijs
Pedigree Vital Protection AdultBrokkenVolwassenGewichtscontroleBekijk prijs
Royal Canin Mobility C2PBrokkenVolwassenGewrichten en spierenBekijk prijs
Royal Canin Medium AdultBrokkenVolwassenOndersteunt de natuurlijke weerstandBekijk prijs
 • 1. Royal Canine Selection Croc

  Meer informatie

  Royal Canine is natuurlijk geen onbekend merk in de wereld van hondenvoer. Selection Croc is ideaal voor elk soort hond en dat is ook te zien aan de vorm van de brokken. Ze zijn zo gemaakt dat elk hond ze gemakkelijk kan oppakken en kauwen. Royal Canine Selection Croc hondenvoer kopen? Ga meteen naar de voordeligste aanbieder.

  Het komt met 30 voedingsstoffen die je hond nodig heeft en die ook nog heerlijk smaken. Het bevat helemaal geen onnodige toevoegingen of kunstmatige kleurstoffen. De geselecteerde eiwitten en vezels zijn precies wat je hond nodig heeft om gezond te zijn. Ze zorgen voor een goede verteerbaarheid en een optimale opname van de voedingsstoffen. Je kunt erop rekenen dat Royal Canine alleen de beste ingrediënten gebruikt.

  Je moet op de leeftijd letten wanneer je hondenvoer koopt. Selection Croc is alleen bedoelt voor volwassen honden. Het bevat geen speciaal voedingsdoel en is niet biologisch. Het weegt 20kg en je kunt op de website meteen 4 van ze kopen en ook nog geld besparen.

  Voordelen

  Het komt met 30 voedingsstoffen

  Voor volwassen honden

  Nadelen

  Het bevat geen speciaal voedingsdoel en is niet biologisch

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Pedigree Vital Protection

  Meer informatie

  Zoals de titel al aangeeft focust deze hondenvoer van Pedigree helemaal op de gezondheid van je hond. Het is alleen bedoelt voor volwassen honden. Pedigree Vital Protection hondenvoer bestellen? Bekijk deze bij de voordeligste aanbieder.

  Dit product bevat lam, kip, gevogelte en rundvlees in saus. Het gaat hier dus om natvoer en wel verwerkt vlees. Het bevat 4 universele behoeften om je hond gezond en vit te houden. Vitamine C ondersteunt de immuunsysteem van je hond en de calcium zorgt voor sterke botten. Verder bevat het zink en zonnebloemolie met omega 6 vetzuren die een gezonde huid en vacht ondersteunen. En de natuurlijke vezels kunnen we natuurlijk niet vergeten. Die zorgen voor een gezonde spijsvertering.

  Het is niet biologisch. Het is een multipack, dus je krijgt meerdere producten tegelijkertijd. In dit verpakking krijg je 4 producten. Dat wordt dan 1200 gram die helemaal aan huis geleverd wordt en die je niet zelf naar huis hoeft te dragen. Het kost online ook nog goedkoper.

  Voordelen

  Een multipack

  Het bevat 4 universele behoeften

  Nadelen

  Het is niet biologisch

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Cavom Compleet

  Meer informatie

  Hier hebben we weer hondenbrokken die vol zit met gezonde voedingsstoffen. Cavom Compleet beste hondenvoer voor jou? Bekijk deze bij de voordeligste aanbieder.

  Deze hondenbrokken van Cavom zijn luchtiger vergeleken met andere brokken, omdat ze op een speciale manier geperst zijn. Zo komt er meer lucht vrij en zal je hond het beter kunnen ruiken. Je hond zal het dus moeilijk kunnen weerstaan. Het bevat rundvlees en schapenvlees die vol zitten de nodige grondstoffen. De rundvet en oliën zit vol met Omega 3 en Omega 6.

  Het is bedoelt voor adult honden. Het bevat granen, maar is geen biologisch product. Het heeft geen speciaal voedingsdoel. Je koopt hier een 20kg pak die in de winkel duurder zou kosten.

  Voordelen

  Het is luchtiger vergeleken met andere brokken

  Voor adult honden

  Nadelen

  Het is geen biologisch product

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Royal Canin Maxi Adult

  Meer informatie

  Ook hier kun je meerdere pakken Maxi Adult van Royal Canin tegelijkertijd kopen voor je volwassen hond. Royal Canin Maxi Adult is goed hondenvoer voor jouw hond.

  Het gaat hier weer om brokken die vol met gezonde voedingstoffen zitten zoals Vitamine A, ijzer en koper. Het zit ook vol met eiwit en vetten die allemaal voor een goede spijsvertering, sterke botten en een gezonde huid zullen zorgen. Het heeft geen speciaal voedingsdoel maar is wel ideaal om de grote hond, vanaf 15 maanden tot 5 jaar, in goede vorm te houden.

  Het is niet biologisch en is niet vrij van granen. Het weegt 15 kg, maar je kunt er ook voor kiezen om 4 pakken tegelijkertijd te bestellen.

  Voordelen

  Ideaal voor honden van 15 maanden tot 5 jaar

  Zit vol met gezonde voedingsmiddelen

  Nadelen

  Het is niet biologisch en is niet vrij van granen

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Royal Canin Mini Adult

  Meer informatie

  Hier hebben we weer hondenvoer van Royal Canin. Het verschil is, dat deze bedoeld is voor volwassen honden die een kleine lichaamsbouw hebben. Royal Canin Mini Adult hondenvoer voor de wat kleinere honden. In onze top 10 en review vind je het beste hondenvoer.

  Het gaat weer om brokken die je hond de nodige voedingsstoffen geeft. Het heeft geen speciaal voedingsdoel. Het is gewoon allround hondenvoer die je hond elke dag kan eten om hem gezond te houden en extra energie te geven, want we weten hoe energievol ze kunnen zijn. Het zit vol bestandsdelen en toevoegingsmiddelen die je hond nodig heeft om gezond te zijn en sterke botten te krijgen.

  Het is geen biologisch product, maar bevat wel granen. Het gaat om een 8kg pak waar je wel 4 tegelijkertijd van kunt bestellen.

  Voordelen

  Voor volwassen honden

  Ideaal voor kleinere honden

  Nadelen

  Het is geen biologisch product

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Carocroc Original 23/12

  Meer informatie

  Carocroc Original zijn brokken die als volledige voeding dienen en ideaal zijn voor de kleinere rassen. Carocroc Original 23/12 kopen? Ga meteen naar de voordeligste aanbieder.

  De brokken zijn licht verteerbaar en krokant en is ideaal voor honden met lichte prestaties zoals tentoonstellingshonden. Tevens zijn ze ook goed voor honden waarvan tijdelijk geen prestaties worden verwacht, dekreuen in rust, teven buiten de dracht- en lactatieperiode, enz.

  Het bevat ingrediënten zoals rijst, mais, gedroogd kippenvlees, gedehydreerde kippenlevers, bietenpulp, gerst, enz. Verder bevat het ook extra Omega 3 en 6. Het is geen biologisch product en is ook niet vrij van granen. Het weegt 15kg.

  Voordelen

  Ideaal voor kleinere rassen

  Nadelen

  Het is geen biologisch product

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Farmfood High Energy

  Meer informatie

  De High Energy brokken van Farmfood zijn ideaal voor elk ras en alle leeftijden. Farmfood High Energy, misschien wel het beste hondenvoer verkrijgbaar, bekijk deze online.

  De grondstoffen die er gebruikt worden voor dit product hebben een hoge zuiverheidsgraad. Hierdoor heeft het een hoge calorische waarde en een hoge verteerbaarheid. Dankzij de zuiverheid, is High Energy licht verteerbaar en dat draagt bij tot de gezondheid van de hond. Dat zul je merken aan hun vacht.

  Het bevat geen antioxidanten, kleur-, geur- en/of smaakstoffen, bind en conserveringsmiddelen. Het is geen biologisch product en weegt 15kg.

  Voordelen

  Het bevat geen antioxidanten, kleur-, geur- en/of smaakstoffen, bind en conserveringsmiddelen

  Nadelen

  Geen biologisch product

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Pedigree Vital Protection Adult

  Meer informatie

  Dit hondenvoer van Pedigree bestaat uit brokken die dienen voor gewichtscontrole. Pedigree Vital Protection Adult hondenvoer kopen? Ga meteen naar de voordeligste aanbieder.

  De brokken van Vital Protection zijn speciaal ontwikkeld zijn om je hond 4 behoeften tegemoet te komen: ze helpen hun gebit schoon te houden, ze ondersteunen een sterk immuunsysteem, zorgen voor een goede verteerbaarheid en ze zorgen voor een goede verteerbaarheid. Het is belangrijk om de hoeveelheid voeding aan de leeftijd en ras van de hond aan te passen. Als je over wilt stappen naar een ander voeding, moet je dat dan geleidelijk aan doen.

  Het bevat dus alles wat je hond nodig heeft om gezond te blijven. Het is geen biologisch product. Het gaat om een product van 15kg.

  Voordelen

  Dient voor gewichtscontrole

  Nadelen

  Het is geen biologisch product

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Royal Canin Mobility C2P

  Meer informatie

  Dit hondenvoer van Royal Canin is bedoeld voor honden die problemen hebben met hun spieren en gewrichten. Royal Canin Mobility C2P is misschien wel het beste hondenvoer, voor jouw hond!

  De dierenarts zal dit misschien adviseren wanneer je hond problemen heeft om je bij te blijven wanneer je hem uitlaat of wanneer het moeilijk van zijn plek kan opstaan. Mobility C2P is een dieetvoeding die ervoor zal zorgen dat de gewrichten van je hond ondersteunt worden. Daarnaast heeft het ook nog een ontstekingsremmende werking, kan het overgewicht voorkomen en ondersteunt het de spijsvertering.

  Het is niet biologisch en niet graanvrij. Het weegt 12kg.

  Voordelen

  Voor honden die problemen hebben met hun spieren en gewrichten

  Voorkomt overgewicht

  Nadelen

  Het is niet biologisch en niet graanvrij

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Royal Canin Medium Adult

  Meer informatie

  Royal Canin heeft ook hondenvoer die de hoge weerstand van je hond ondersteunt. Royal Canin Medium Adult bestellen? Bekijk deze bij de aanbieder.

  Het is ideaal voor mensen die wat extra weerstand kunnen gebruiken. Misschien merk je op dat je hond te snel moe wordt of een wat laag gewicht heeft. Ook ondersteunt het de natuurlijke afweersysteem. Medium van Royal Canin zal je hond geven wat het nodig heeft.

  Het is niet biologisch en weegt 15kg.

  Voordelen

  Het ondersteunt de hoge weerstand van je hond

  Nadelen

  Het is niet biologisch

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste hondenvoer

Hondenvoer kopen is niet iets waar je snel een beslissing over kunt maken. Je moet ervoor zorgen dat je hond de juiste voeding krijgt zodat het de gezondheid bevordert. Je moet ook letten op je hond. Je moet nagaan of hun vacht er wel gezond uitziet, of de ontlasting goed is en of er verder iets aan ze mankeert. De juiste hondenvoer zal helpen je hond weer helemaal de oude te maken. Maar welke hondenbrokken zijn als beste getest? In deze koopgids geven wij een duidelijk antwoord op die vraag

Er zijn verschillende soorten hondenvoer die je kunt kopen. Vooral hondenbrokken kunnen dagelijks gegeten worden. Maar ook bij de brokken zijn er verschillen. Geextrudeerde brokken zit tussen geperst en geëxpandeerd voer in. Ze zitten niet zwaar op de maag en maakt dus de kans op een maagtorsie kleiner. Geëxpandeerde brokken worden met vleesmeel of vers vlees bereidt, zwellen op in de maag en is zwaarder dan geperst voer maar lichter dan geëxtrudeerde. Geperst voer gebruikt alleen vleesmeel en geen vers vlees, valt uiteen in de maag zodat kans op maagtorsie kleiner wordt en het vet ervan wordt minder bewerkt.

Daarnaast si er natuurlijk ook blikvoer. Meestal bevatten ze voornamelijk vleesproducten en soms groenten, bevatten ze geen of weinig zetmeel, ze bevatten geen plantaardige bijproducten en bevatten ze alleen gespecificeerde ingrediënten, en dus geen vlees en dierlijke bijproducten.

Als je hond niets mankeert, dan kun je gewon een hondenvoer kiezen die bekend is en die vele mensen gebruiken. Lees online wat mensen zeggen over een bepaald merk. Als je niet zeker weet welke van ze je moet gebruiken of vindt dat je hond een speciale hondenvoer nodig heeft, dan kun je de dierenarts om advies vragen. Heeft u inmiddels eentje uitgekozen uit onze top 10 hondenvoer review?

Interessant voor jou:

Wat is het beste hondenvoer?

Om nou echt te zeggen wat is het beste hondenvoer, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor het beste hondenvoer getest terwijl andere beste merk hondenvoer willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om antwoord te geven op de vraag welke hondenbrokken zijn als beste getest.

Wat is beste hondenbrokken consumentenbond opinie?

De beste hondenbrokken consumentenbond opinie is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen beste hondenvoer test. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.