Hogedrukreiniger

De top 10 beste hogedrukreiniger die u goed zou kunnen gebruiken

Laatste update 19 april 2023

 • Beste Keuze

  Kärcher Hogedrukreiniger K2 Basic

  Meer informatie
  Samenvatting

  De eerste Karcher hogedrukreiniger op de lijst is afkomstig van het merk Kärcher. We zullen starten met eentje die een ietwat lage werkdruk heeft.
  Zoals de titel al heeft aangegeven, is deze Karcher hogedrukreiniger meer bedoelt voor objecten in en rond het huis die geen dikke laag vuil hebben. Het moet niet te vaak gebruikt worden, want het is niet gemaakt om elke dag gebruikt te worden. misschien als je af en toe iets wilt verschonen, kun je deze Karcher hogedrukreiniger tevoorschijn halen.

  Voordelen

  Voordeel 1: Comfortabele draaggreep

  Voordeel 2: Heeft een vermogen van 1400 watt

  Nadelen

  Nadeel: Een ietwat lage werkdruk

 • Beste Prijs

  Hogedrukreiniger karcher K4 Full control

  Meer informatie
  Samenvatting

  De meeste hogedrukreinigers op de lijst zijn van Kärcher, want ze zijn gespecialiseerd in het maken van goede reinigers. De volgende hogedrukreiniger Karcher is een beetje krachtiger dan de vorige.
  Naast fietsen en tuinmeubels, kan deze hogedrukreiniger Karcher ook paden en motoren verschonen. Het mag ook niet te vaak gebruikt worden. Het komt met 3 drukniveaus en dit kun je gemakkelijk instellen door het op de LED-scherm van het spuitpistool af te lezen.

  Voordelen

  Voordeel 1: Komt met een LCD scherm

  Voordeel 2: Bevat 3 drukniveaus

  Nadelen

  Nadeel: Maakt best veel geluid

 • Favoriete keuze

  Kärcher Hogedrukreiniger K4 Premium Full Control Home

  Meer informatie
  Samenvatting

  Deze K4 Kärcher hogedrukreiniger is gemaakt om dezelfde objecten als de vorige Kärcher hogedrukreiniger te verschonen: tuinmeubels, gereedschappen, paden, motoren, enz. Het is een home kit dat bestaat uit een T 350 oppervlaktereiniger en een 3-in-1 steenreiniger van 1 liter. Zoals de naam al aangeeft, is het de taak van de oppervlaktereiniger om grotere oppervlakten te reinigen.

  Voordelen

  Voordeel 1: Door de Plug ’n Clean optie is het gemakkelijk te verplaatsen

  Voordeel 2: Druk is eenvoudig te veranderen

  Nadelen

  Nadeel: Snoer is maar 6 meter lang

Beste Hogedrukreiniger 2023

Je wilt dat alles om je heen er netjes en schoon uitziet. Daarom doe je je best om alles zo goed mogelijk netjes te houden. Maar sommige plekken kunnen moeilijker te reinigen zijn dan andere. Misschien heb je een kruiwagen te lang laten staan en het zit onder een dik laag vuil. Dat kan best wat tijd en moeite nemen om te verschonen. Wat jij nu nodig hebt is een goede hogedrukreiniger. Het vuil valt er dan zo af. Laten we kijken naar de hogedrukreiniger best getest van 2023.

NaamWerkdrukOppervlakteprestatieExtra kenmerkenMeer informatie
Karcher-K2 Basic Hogedrukreiniger11020 m²Ergonomische draaggreep en kabelhaken
Karcher K4 Full control Hogedrukreiniger20-13030 m²Ergonomische draaggreep en kabelhaken
Karcher K 4 Premium Full Control Home Hogedrukreiniger20-13030 m²Ergonomische draaggreep, parkeerstand voor onderdelen en haspel
Karcher K 4 Full Control 20-13030 m²Ergonomische draaggreep, parkeerstand voor onderdelen en kabelhaken
Karcher K2 Compact 11020 m²Ergonomische draaggreep, parkeerstand voor de onderdelen en kabelhaken
Karcher K3 Full Control 20-12025 m²Ergonomische draaggreep, parkeerstand voor onderdelen en kabelhaken
Karcher K2 Home Hogedrukreiniger11020 m²Ergonomische draaggreep en kabelhaken
Nilfisk P 160.2-15 X-TRA 16060 m²Parkeerstand voor onderdelen en haspel
Bosch AQT 35-12 12025 m²Parkeerstand voor onderdelen en haspel
 • 1. Kärcher Hogedrukreiniger K2 Basic

  Meer informatie

  De eerste hogedrukreiniger op de lijst is afkomstig van het merk Kärcher. We zullen starten met eentje die een ietwat lage werkdruk heeft.
  Zoals de titel al heeft aangegeven, is deze hogedrukreiniger meer bedoelt voor objecten in en rond het huis die geen dikke laag vuil hebben. Het moet niet te vaak gebruikt worden, want het is niet gemaakt om elke dag gebruikt te worden. misschien als je af en toe iets wilt verschonen, kun je deze reiniger tevoorschijn halen.
  Je kan het gebruiken om fietsen, tuinmeubels en gereedschappen te verschonen. Dit reiniger heeft geen zwaar gewicht. En dankzij de ergonomische draaggreep voelt het heel comfortabel aan. Je zal geen moeite hebben om het op te tillen en mee te nemen. Ook is er gedacht aan het opbergen van de kabels, want niets is zo hinderlijk als kabels en snoeren die in elkaar gewikkeld raken. Het toestel komt met grote kabelhaken, zodat je ze mooi na elk gebruik er weer aan kunt hangen.
  Sommige mensen vonden wel dat de bijbehorende slag een beetje te kort is. En natuurlijk moet je ook rekening houden dat het geluid zal maken. Het heeft veel weg van een stofzuiger en het gaat ook zo een geluid maken.
  Het heeft een werkdruk van 110 bar en een vermogen van 1400 watt. Het kan een oppervlakte van 20 m2 verschonen. Verder heeft het een maximale wateropbrengst van 360 l/u met een geïntegreerde water fijnfilter. Het weegt 1,4 kg en heeft een lengte, breedte en hoogte van 176x280x443 mm.
  De apparaat komt met een slanglengte van 3 meter en een snoerlengte van 5 meter. Je krijgt ook nog een vuilfrees en spuitpistool clips.

  Voordelen

  Voordeel 1: Comfortabele draaggreep

  Voordeel 2: Heeft een vermogen van 1400 watt

  Nadelen

  Nadeel: ietwat lage werkdruk

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Kärcher Hogedrukreiniger K4 Full control

  Meer informatie

  De meeste beste hogedrukreinigers op de lijst zijn van Kärcher, want ze zijn gespecialiseerd in het maken van goede reinigers. De volgende reiniger is een beetje krachtiger dan de vorige.
  Naast fietsen en tuinmeubels, kan deze Karcher hogedrukreiniger ook paden en motoren verschonen. Het mag ook niet te vaak gebruikt worden. Het komt met 3 drukniveaus en dit kun je gemakkelijk instellen door het op de LED-scherm van het spuitpistool af te lezen. Zo kun je voor elk oppervlakte de juiste druk gebruiken. je kan de druk aanpassen door de Vario Power spuitslang te draaien.
  Dankzij het Plug ‘n’ Clean systeem reinigingsmiddelen binnen een handomdraai vervangen. Het komt met een telescopisch handvat. Hiermee kun je de reiniger achter je mee trekken. Ook is het handig wanneer je de toestel gaat opbergen, want je kunt het handvat intrekken. Natuurlijk komt het ook met een handige haak waaraan je de slang kunt ophangen.
  Ik ben geen negatieve recensies tegengekomen, dus mensen zijn heel blij met dit product.
  Het heeft een werkdruk van 20-130 bar en een vermogen van 1800 watt. Het heeft een lengte, breedte en hoogte van 397 x 305 x 584 mm. Het kan een oppervlakte reinigen van 30 m2. Verder heeft het een wateropbrengst van 420 l/u. De lengte van de slang en snoer zijn 6 en 5 meter en het heeft een gewicht van 11,4 kg. Als laatste komt het met een vuilfrees die een roterende puntstraal heeft die moeilijk te verwijderen vuil gemakkelijk kan wegwassen.

  Voordelen

  Voordeel 1: Komt met een LCD scherm

  Voordeel 2: Bevat 3 drukniveaus

  Nadelen

  Nadeel: Maakt best veel geluid

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Kärcher Hogedrukreiniger K4 Premium Full Control Home

  Meer informatie

  De volgende hogedrukreiniger is ook bedoelt om gemiddelde vervuiling te verschonen en is ook geschikt voor occasionele gebruik.
  Deze K4 hogedrukreiniger is gemaakt om dezelfde objecten als de vorige reiniger te verschonen: tuinmeubels, gereedschappen, paden, motoren, enz. Het is een home kit dat bestaat uit een T 350 oppervlaktereiniger en een 3-in-1 steenreiniger van 1 liter. Zoals de naam al aangeeft, is het de taak van de oppervlaktereiniger om grotere oppervlakten te reinigen. Het reinigingsmiddel kan, dankzij de Plug ’n Clean optie, gemakkelijk in het toestel geplaatst worden. het verwisselen ervan gaat ook heel snel.
  Het druk kun je eenvoudig veranderen naar het gewenste niveau. Alles is goed af te lezen van het LED-scherm. Het komt met een hogedrukpistool en spuitlansen die je altijd binnen handbereik hebt, omdat er een speciale parkeerstand aan het toestel is waaraan je deze onderdelen kunt hangen. Zoals je nu al weet wordt de spuitslang altijd goed opgehangen. Deze hogedrukreiniger komt niet met een haak, maar met een haspel die de slang goed opbergt. Natuurlijk heeft deze ook een Telescopische handgreep die comfortabel aanvoelt en inschuifbaar is om plaats te winnen.
  De hogedrukslang is 6 meter lang en dat is, net als bij de andere reinigers, iets te kort voor mensen.
  Het heeft een werkdruk van 20-130 bar, weegt 11,9 kg en een vermogen van 1800 watt. Het heeft een lengte, breedte en hoogte van 411 x 305 x 584mm. Het kan een oppervlakte verschonen van 30 m2. Het maximale wateropbrengst is 420 l/u en het komt ook met een geïntegreerde waterfilter. Verder komt het met een slang en snoer van 5 en 6 meter.

  Voordelen

  Voordeel 1: Door de Plug ’n Clean optie is het gemakkelijk te verplaatsen

  Voordeel 2: Druk is eenvoudig te veranderen

  Nadelen

  Nadeel: Snoer is maar 6 meter lang

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Kärcher Hogedrukreiniger K4 Full Control Home

  Meer informatie

  Deze heeft veel gemeen met de vorige hogedrukreiniger. De vorige was een Premium versie, maar deze is gewoon een Full Control Home reiniger.
  Het is een Full Control hogedrukreiniger, omdat je kunt instellen welk druk je wilt hebben want verschillende objecten worden niet schoon onder dezelfde werkdruk. Het is ook bedoelt om tuinmeubels en motoren en zo te verschonen en is niet gemaakt om te vaak gebruikt te worden.
  Deze komt ook met een T 350 oppervlaktereiniger die alle oppervlaktes spatvrij kan maken. De druk van de VarioPower spuitlans kun je altijd gemakkelijk aanpassen door de lans te draaien. De vuilfrees kan met zijn roterende puntstraal de meest vervuilde plekken verschonen. De hogedrukpistool en spuitlansen kun je in de parkeerstand plaatsen, zodat je ze gemakkelijk kunt opbergen en je ze bij de hand hebt wanneer je bezig bent met de schoonmaak.
  Je hebt ook reinigingsmiddel nodig om alles mooi schoon te krijgen en dat kun je gemakkelijk in de apparaat plaatsen, dankzij de Plug ’n Clean optie. De telescopische handgreep voelt niet alleen comfortabel aan, maar is ook in te schuiven zodat het minder plaats inneemt bij het opbergen.
  Tot nu toe zie je dat het helemaal hetzelfde is als de Premium versie. Het enige verschil is dat deze niet met een haspel komt, maar met een gewone haakje waaraan je de kabel kunt ophangen.
  De lengte is weer iets waarmee mensen problemen mee hebben en er wordt ook gezegd dat het veel reinigingsmiddel verbruikt.
  Het heeft een werkdruk van 20-130 bar, weegt 11,4 kg en heeft een vermogen van 1800 watt. De snoer en slanglengte zijn 5 en 6 meter. De wateropbrengst is 420 l/u. Het kan een oppervlakte verschonen van 30 m2. Het heeft een lengte, breedte en hoogte van 411x305x584 mm.

  Voordelen

  Voordeel 1: Druk is eenvoudig in te stellen

  Voordeel 2: Bevat een roterende puntstraal

  Nadelen

  Nadeel: Handgreep is niet echt comfortabel

  Verkrijgbaar bij:
Welke hogedrukreiniger is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de absolute topper is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een budget optie terwijl andere een zo duur mogelijk product willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over hogedrukreinigers?

De consumentenbond beste koop hogedrukreinigers is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.