Gezichtscrème

Een stralende huid verkrijgen is makkelijk te verkrijgen, door een goede gezichtscrème te gebruiken. Lees verder om te weten wat de beste gezichtscrème van 2023 is.

Laatste update 18 april 2023

 • Beste keuze

  AHAVA Beauty Before Age Uplifting Nachtcrème

  Meer informatie
  Samenvatting

  In het assortiment van de top 5 beste gezichtscrèmes komt de ahava beauty gezichtscrème voor. Deze gezichtscrème is bestemd voor vrouwen met verschillende huidtypes, in het bijzonder voor vrouwen met een slappe gezichtshuid.

  Voordelen

  Voorkomt rimpels

  Verbeterd gezichtselasticiteit

  Hydraterend

  Nadelen

  Geen

 • Beste prijsklasse

  Olaz Total Effects 7 in1 Direct Gladmakend Serum

  Meer informatie
  Samenvatting

  Ook de Olaz gezichtscrème komt voor in het assortiment van de top 5 beste gezichtscrèmes. Veroudering is iets wat mensen niet graag hebben. Daarom worden er verschillende methodes bedacht en ontworpen om veroudering tegen te gaan.

  Voordelen

  Duurzaam

  Kwaliteitsproduct

  Effectief

  Nadelen

  Geen

 • Favoriete keuze

  L'Oreal Paris Age Perfect Golden Age Dagcrème

  Meer informatie
  Samenvatting

  Het volgende product, de L’Oréal Paris Golden Age dagcrème, komt ook voor in de selectie van de top 5 beste gezichtscrème. Al bij het eerste gebruik van dit product zult u al gauw opmerken dat de huid van uw gezicht aan het veranderen is.

  Voordelen

  Duurzaam

  Kwaliteit

  Goedkoop

  Nadelen

  Geen

Beste Gezichtscrème 2023

Het is een prettig gevoel wanneer je ‘s morgens opstaat met een zacht en heerlijk aanvoelende gezichtshuid. De huid van het gezicht is daarom een van de belangrijke onderdelen van het lichaam die zorg nodig heeft. Het liefst zien mensen er stralend en gezond uit, daarom zijn er goede gezichtscrèmes ontworpen die helpen het gezicht stralend te houden. Een goede gezichtscrème zijn te verkrijgen in verschillende modellen, tubes, geuren en groottes verkrijgbaar. Elk van hun hebben apart ook een ander werking. Wil je weten welke best geteste gezichtscrème het best voor u geschikt is, bekijk dan onze Top 10 Gezichtscrème.

Best Geteste Gezichtscrème | Top 10 Gezichtscrème

 • 1. AHAVA Beauty Before Age Uplifting Nachtcrème

  Meer informatie

  In het assortiment van de top 5 beste gezichtscrèmes komt de ahava beauty gezichtscrème voor. Deze gezichtscrème is bestemd voor vrouwen met verschillende huidtypes, in het bijzonder voor vrouwen met een slappe gezichtshuid. Wanneer dit product in het gezicht wordt aangebracht, vooral op een slappe gezichtshuid, zorgt dit voor een effectieve werking waarbij het gezichtshuid verstevigd wordt. Deze dagcrème is speciaal ontwikkeld voor de gezichtshuid. Ook zijn er speciale oogcrème verkrijgbaar van dit merk.

  Het ontworpen ahava gezichtscrème is gebaseerd op wetenschappelijke vernieuwing die het huideigen herstelvermogen stimuleert. Dat wilt zeggen dat de ahava gezichtscrème ingrediënten bevat die ervoor moet zorgen dat een slappe gezichtshuid op korte-termijn weer wordt verstevigd. Hierdoor wordt het gezichtshuid minder elastisch en kan de vrouw een jongere uitstraling hebben. De ahava gezichtscrème is een nachtcrème die alleen in de avond uren moet worden aangebracht. In de avond uren is het huid in herstel mode en wanneer de nachtcrème is aangebracht worden alle onregelmatigheden herstelt, dus ook de veerkracht van het huid. De ahava gezichtscrème: werkt hydraterend en verzorgend, is een nachtcrème, bevat natuurlijke ingrediënten, gaat veroudering in de vorm van rimpels tegen en zorgt voor een strakke gezichtshuid.

  Voordelen

  Voorkomt rimpels

  Verbeterd gezichtselasticiteit

  Hydraterend

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Olaz Total Effects 7 in1 Direct Gladmakend Serum

  Meer informatie

  Ook de Olaz gezichtscrème komt voor in het assortiment van de top 5 beste gezichtscrèmes. Veroudering is iets wat mensen niet graag hebben. Daarom worden er verschillende methodes bedacht en ontworpen om veroudering tegen te gaan. De Olaz total effect- 7in1 gezichtscrème is er een van. Deze gezichtscrème is ontwikkeld voor vrouwen met verschillende huidtype en het zorgt voor zacht aanvoelende gezichtshuid. De Olaz gezichtscrème zorgt voor een galde en zachte gezichtshuid. Ook voorkomt het veroudering, waardoor u gezonder en mooier kunt uitzien. Bovendien bied de gezichtscrème 7 voordelen voor elke huidtype. Het werkt hydraterend, dus het houdt vocht vast, zorgt voor vermindering van rimpels, verkleint poriën en verstopt ze niet, heeft een elastische werking waarbij de gezichtshuid wordt verstevigd, egaliseert de huidstructuur en het product zorgt voor een zacht en gladde huid.

  Kenmerken

  • Voelt niet vettig aan
  • Heeft ingrediënten zoals: nia-cinamide en antioxidanten
  • Absorbeert goed
  • Hydraterende werking
  • Reguleert onregelmatigheden van de gezichtshuid aan de hand van zijn 7 voordelen
  Voordelen

  Duurzaam

  Kwaliteitsproduct

  Effectief

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. L'Oreal Paris Age Perfect Golden Age Dagcrème

  Meer informatie

  Het volgende product, de L’Oréal Paris Golden Age dagcrème, komt ook voor in de selectie van de top 5 beste gezichtscrème. Al bij het eerste gebruik van dit product zult u al gauw opmerken dat de huid van uw gezicht aan het veranderen is. U krijgt een mooiere en gezonde uitstraling en bovendien gaat u elke dag zelfverzekerd de deur uit. De L’Oreal gezichtscrème is een dagcrème, welke u dus ‘s morgens moet aanbrengen zodat uw gezicht de hele dag beschermd blijft. Een dag crème is belangrijk omdat het gezicht overdag aan verschillende schadelijke stoffen wordt blootgesteld. Deze schadelijke stoffen zorgen dus voor abnormale veranderingen in het gezicht, denk maar aan rimpels, donkere vlekken etc.

  Over L’oreal

  Huidverzorgingsproducten van L’Oreal worden dermatologisch getest en de effectiviteit van hun huidproducten worden bewezen door klinische testen. Dit geld dus ook voor hun Golden age gezichtscrème. De Golden age gezichtscrème is bestemd voor vrouwen met een rijpe gezichtshuid. Vrouwen die op leeftijd zijn hebben een rijpe huid waarbij de gezichtsspieren minder strak gaan zitten. Om dit gebeuren te minimaliseren is de L’Oréal golden age gezichtscrème sterk aangeraden. Het bevat pioenroos extract en neo-calcium met versterkende bestandsdelen. Deze bestandsdelen zijn dan de stoffen die ervoor zorgen dat verslapte gezichtsspieren worden verstevigd. Ook wordt met dit product een jonge gezichtshuid bevordert.

  Voordelen

  Duurzaam

  Kwaliteit

  Goedkoop

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Biodermal Pure Balance Skin Purifying Dagcreme

  Meer informatie

  In de top 5 beste gezichtscrème is ook de Biodermal Pure Balance Skin Purifying Dagcrème te vinden. Deze dagcrème heeft een hydraterende werking en zorgt voor verfijning en verbetering van de gezichtshuid. De Biodermal gezichtscrème is een verfrissende gelcrème die geschikt is voor een volwassen huid. De reden waarom dit product bestemd is voor een volwassen huid is omdat het werkt op de elasticiteit van de huid door zijn hydraterende werking. Het bevat sarcosine die zorgt voor een minder vettighuid, verbetert de poriën in het gezicht en bevat vitamine C & E die beschermen tegen huidveroudering en fijne lijntjes.

  Voordelen

  Effectief

  Duurzaam

  Fraai design

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator Gelcrème

  Meer informatie

  Als vijfde product in de lijst met de top 5 beste gezichtscrème is opgenomen de Clinique Moisture gezichtcrème. Wil je er elke dag weer stralend uitzien, wil je alle onregelmatigheden in het gezicht verwijderen? Dan is dit product voor jou! De Clinique Moisture Surge Intense gezichtscrème is een vetvrij gel crème die 24 uur lang aanhoudt. Het is getest op allergische reacties van het huid en is geschikt voor elke huidtype. Het gebruik van dit product is dus 100% veilig en betrouwbaar. Bij dagelijkste gebruik worden slappe gezichtsspieren verstevigd en krijgt het gezicht zijn gladde en zachte huid terug. De Clinique gezichtcrème is meer geschikt voor vrouwen die last hebben van een droge gezichtshuid. Het product is olievrij, dus bij het aanbrengen van deze gezichtcrème blijft uw gezicht niet vettig. De crème trekt snel in en bovendien is het een dag en een nachtcrème dus een aparte crème voor de dag of nacht is niet nodig. Met de gezichtsproducten van Clinique bereikt u al gauw de gewenste resultaten.

  Voordelen

  Kwaliteit

  Duurzaam

  Fraai design

  Nadelen

  Prijzig

  Verkrijgbaar bij:

Wat is een gezichtcrème?

Een gezichtscrème is een crème die ontworpen is voor het gezicht. Het gezicht wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende externe factoren, dus is het belangrijk het gezicht te verzorgen en die te beschermen. Voor de verzorging bevat een gezichtscrème verschillende ingrediënten. Die ingrediënten vormen een geheel en zorgen voor een hydraterende werking waardoor u uiteindelijk een veranderingen kunt zien in het gezicht. De veranderingen kunnen zijn: een zachte gezichtshuid, mooie uitstraling, gladde huid en ga zo nog door. Er bestaan twee types gezichtscrèmes, namelijk een dag en een nachtcrème.

Voordelen van een goede gezichtscrème gebruiken

Stralend gezichtshuid

Het is bij eenieder bekend dat de meeste gezichtscrèmes zorgen voor een stralend huid. Met een stralend huid voelt de mens zich prettig en staat men er zelfverzekerd bij.

Verminderd rimpels

Een ander voordeel van gezichtscrèmes is dat ze rimpels op het gezicht verminderen. Door regelmatig een gezichtscrèmes te gebruiken krijgt de mens een mooiere en gezonde uitstraling.

Hydrateert grondig

Gezichtscrèmes hebben meestal wel een hydraterende werking. Met een hydraterende werking wordt bedoelt dat alle oneffenheden in het gezicht worden gecorrigeerd.

Verminderd ace

Een ander voordeel van gezichtscrèmes is dat het acne verminderd. Acne in het gezicht is vervelend, daarom zijn er gezichtscrèmes ontworpen om daarin verandering aan te brengen.

Dagcrème

De dagcrème is een cosmetisch product dat bedoelt, is om een dagelijkste gezichtsverzorging op na te houden. Zoals de naam van het product het al aangeeft, wordt een dagcrème alleen overdag in het gezicht aangebracht. Dit omdat het gezicht overdag aan verschillende externe factoren wordt blootgesteld, wat natuurlijk schadelijk is. Door de dagcrème juist en tijdig aan te brengen in het gezicht kun je voorkomen dat er onregelmatigheden ontstaan in het gezicht.

Nachtcrème

De nachtcrème daarentegen is, bedoelt voor de nacht. Deze gebruik je om je huid in goede conditie te houden. Daarvoor is verzorging dan belangrijk. In de avond uren is de huid zich aan het herstellen en door gebruik van een nachtcrème ondersteun je dit natuurlijk proces. De nachtcrèmes zijn rijk aan ingrediënten en die ingrediënten garanderen een uitstekende werking. Wil je het beste voor je gezicht, maak dan gebruik van zowel de dag als de nachtcrème.

Hoe koop je een gezichtcrèmes?

U heeft al enig informatie gehad van wat een gezichtscrèmes is. De vraag die nog beatwoord moet worden is hoe koop je een gezichtscrème? Stel je staat in een cosmetisch winkel en je ziet verschillende gezichtscrèmes op de schappen staan, welke van de gezichtscrèmes is geschikt voor u? Now, wilt u een goed gezichtscrème kopen, lees eerst wat er op het potje of tube staat geschreven. contoleer ook de prijs en de hoeveelheid van ingrediënten die er in de crèmes zijn gebruikt.

De crèmes soorten bevatten verschillende ingrediënten, maar de ingrediënten die geschikt zijn voor het gezicht zijn: Glycerine, vitamine E&C meer bekend als antioxidanten, siliconen (bijvoorbeeld dimethicone, cyclomethicone), Hyaluronzuur, Collageen Petroleum, minerale oliën, plantaardige oliën (jojobaolie of olijfolie), lanoline (wolvet), Natrium PCA & urea. Deze ingrediënten zorgen voor een hydraterende werking van de crème.

Uw gezicht wordt dus tot in de diepte verzorgd. Ingrediënten die u sowieso moet vermijden zijn: Parfum, alcohol (behalve cetyl, stearyl, cetearyl en lanoline alcohol), Roze, blauwe of groen gekleurde crèmes, menthol, mint, eucalyptus, lavendel, Tea tree olie, extracten van citrusvruchten (behalve citrus acid), bergamot, Cannabis acid. Wanneer deze ingrediënten in een crème voorkomen is het verstandig om die crème niet te kopen. Een crème moet een natuurlijke werking hebben, dus het moet vocht vasthouden. .

Extra adviezen

Prefereer je liever een niet vettig aanvoelende huid houdt, gebruik dan crèmes die siliconen bevatten. Deze zijn minder vettige en de bestanddelen zijn ook geschikt als je allergische reacties hebt. Voor een droge huid zijn petroleum, minerale oliën, plantaardige oliën en lanoline extra aan te raden. Deze stoffen zorgen ervoor dat het vocht in je huid namelijk goed vast. Als je last hebt van acne, vermijd dan Lanoline (of wolvet). Een donkere huid heeft vergeleken met een blanke huid een ander verzorging nodig.

Best geteste gezichtscrème vinden

De gezicht crème is tegenwoordig helemaal niet meer weg te denken. Elk mens wilt elke dag weer stralend uit zien. Er bestaan daarom verschillende soorten gezichtscrèmes die te onderscheiden zijn in de nacht en de dagcrème. Omdat ons gezicht dagelijks wordt blootgesteld aan schadelijke externe stoffen, is het gebruik van een dagcrème aangeraden. Deze zorgt voor de bescherming van het gezicht. Wanneer je in de avond gaat slapen is het beter om een nachtcrème aan te brengen in het gezicht. De nachtcrème hebben een hydraterende werking, dus tijdens de slaap krijgt uw gezicht geen kans om vocht te verliezen. Deze worden tegengehouden door de nachtcrème. Wilt u weten welke crèmes aan top zijn, bekijk dan de best geteste gezichtscrème in onze top 10 gezichtscrème.

Welke gezichtscreme is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de absolute topper is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een budget optie terwijl andere een zo duur mogelijk product willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 best geteste gezichtscrème samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over gezichtscremes?

De consumentenbond beste koop gezichtscreme is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.