Compact camera

Bent u op zoek naar de beste compact camera? Wij hebben de beste compactcamera's op een rijtje gezet.

Laatste update 3 mei 2023

 • Beste keuze

  Canon Compact Camera Powershot SX 620 HS

  Meer informatie
  Samenvatting

  De Canon Compact Camera Powershot SX620 is gebruiksvriendelijk en heeft verschillende functies. Zo heeft hij een 25mm optische zoom, waardoor u details die een beetje ver zijn, ook duidelijk kunt vastleggen. Ook kunt u met deze camera Full HD video opnames maken.

  Voordelen

  Je kunt foto’s en opnames via wifi en NFC delen

  Je kan 295 foto’s ermee maken

  Nadelen

  Het is niet stof- en waterdicht

 • Beste prijsklasse

  Nikon COOLPIX B500

  Meer infomatie
  Samenvatting

  Met de Nikon COOLPIX B500 maakt u beelden van hoge kwaliteit en met de 40x optische zoom krijgt u zeer scherpe foto’s, ookal maakt u die vanuit een afstand. Net als de Canon Powershot SX620 kunt u met de Nikon COOLPIX B500 ook Full HdD films maken.

  Voordelen

  Het is voorzien van een 40x optische zoom

  Het heeft een 3 inch kantelbare scherm

  Nadelen

  Je kan geen verbinding maken met andere smartphones met NFC

 • Favoriete keuze

  Canon Ixus 185

  Meer informatie
  Samenvatting

  De Canon Ixus 185 is een point en shootcompactcamera met de bekende betrouwbare Canon kwaliteit. De camera is voorzien van een ZoomPlus-functie, die het mogelijk maakt dat u wel 16x kunt inzoomen, zonder dat de kwaliteit van het beeld eraan gaat.

  Voordelen

  Het is zeer gebruiksvriendelijk

  Het is voorzien van een 8x optische zoom

  Nadelen

  Het is niet stof- en waterdicht

Top 10 Beste Compact camera 2023

We leggen graag alles op de gevoelige plaat zodat we er later weer van kunnen genieten. We doen dat op onze mobiel, maar dat kan ook al heel lang op een compact camera. Een goede compactcamera of piont-and-shootcamera is een camera die u gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen, zonder te slepen met zware accessoires. Zodra u een goede compactcamera aanmaakt is hij ingeschakeld en kunt u direct beginnen met foto’s maken. Bij de huidige compact camera’s gaat er bij het inschakelen een LCD scherm aan, zodat u kunt zien wat u aan het fotograferen bent. Ook zijn er een aantal opties die automatisch ingesteld kunnen worden, zodat u toch een perfecte foto kunt maken. Een compact camera heeft 1 vaste lens die niet verwisseld kan worden, maar meestal heeft hebben ze een groot zoom bereik. Hierdoor blijft de kwaliteit van de foto’s goed, ondanks het feit dat ze ingezoomd worden. Hier onder vind je de top 10 beste compact camera’s te koop.

NaamAantal megapixelsOptische ZoomBatterijExtra kenmerkenMeer informatie
Canon Powershot SX 620 HS20.125xoplaadbaarmaakt Full HD video's
Nikon COOLPIX B5001640xAA- batterijen3 inch kantelbaar scherm
maakt Full HD video's
Canon Ixus 18520,58x, met Zoom plus 16xoplaadbaar2,7 inch scherm
Sony Cybershot DSC-HX6020,430xoplaadbaarheeft GPS
Sony Cybershot DSC-H30020,135xAA- batterijen360° Sweet Panorama funktie
Nikon Coolpix A1016,45xAA-batterijen2,7 inch scherm
Sony Cybershot DSC-WX35018,220xoplaadbaar360° Sweet Panorama funktie
3 inch scherm
Panasonic Lumix DC-FZ821860xoplaadbaar4K video kwaliteit
Panasonic DMC-FT30- Zomerkit16,14xoplaadbaarwater, stof en shock bestendig
Sony Cybershot DSC-WX50018,230xoplaadbaarFull- HD video kwaliteit

 

 • 1. Canon Powershot SX 620 HS

  Meer informatie

  De Canon Powershot SX620 is gebruiksvriendelijk en heeft verschillende functies. Zo heeft hij een 25mm optische zoom, waardoor u details die een beetje ver zijn, ook duidelijk kunt vastleggen. Ook kunt u met deze goede compactcamera Full HD video opnames maken. De foto’s en video’s kunt u via wifi en NFC delen met anderen. Met een klik op de camera deelt u dus uw foto’s ok met andere apparaten.
  Het voordeel van de Canon Powershot SX620 is dat u uw fot’s en video’s snel en gemakkelijk kunt delen via wifi en NFC. Nog een voordeel is dat u door de 25mm optische zoom goede foto’s kunt maken van onderwerpen die een beetje ver zijn. Een nadeel is dat de Canon Powershot SX620 niet stof- en waterdicht is.
  De Canon Powershot SX620 is een draagbare 20,1 megapixels compact camera met 25mm ultragroothoeklens. Met de 25x zoom kunt u makkelijk foto’s maken van objecten die ver zijn. Foto’s en video’s kunt u met 1 klik delen met andere NFC compatibele smartphones of tablets. Ook via Wifi kunt u foto’s en video’s delen met anderen. De Canon Powershot SX620 maakt heel mooie Full HD video’s. de bestanden worden allemaal opgeslagen op de SD- kaart. Met de oplaadbare batterij kunt u, als hij vol is, 295 foto’s maken. Bij het kopen van de Canon Powershot SX620 krijgt u naast de camera, ook een lader, polsriem, accu en handleiding erbij.

  Voordelen

  Je kunt foto’s en opnames via wifi en NFC delen

  Je kan 295 foto’s ermee maken

  Compact camera met zoeker

  Nadelen

  Het is niet stof- en waterdicht

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. Nikon COOLPIX B500

  Meer informatie

  Met de Nikon COOLPIX B500 maakt u beelden van hoge kwaliteit en met de 40x optische zoom krijgt u zeer scherpe foto’s, ookal maakt u die vanuit een afstand. Net als de Canon Powershot SX620 kunt u met de Nikon COOLPIX B500 ook Full HdD films maken. Foto’s en video’s deelt u met uw smartphone via Snapbridge. Dankzij deze technologie kunt u de opties van uw camera synchroniseren vanuit uw telefoneren. U hoeft zich niet druk te maken dat u geen foto’s kunt maken wanneer uw batterij leegloopt. De Nikon COOLPIX B500 gebruikt AA batterijen, die u overal ter wereld kunt kopen waar u ook bent.
  Het voordeel van de Nikon COOLPIX B500 is dat hij een kantelbaar LCD-scherm heeft . Nog een voordeel is dat u met de 40x optische zoom prachtige foto’s kunt maken van objecten die verder weg zijn. Een nadeel is dat u wel steeds batterijen zult moeten kopen zodat u er steeds verzekerd van bent dat u goede foto’s maakt. Nog een nadeel is dat u geen verbinding kunt maken met andere smartphones met NFC.
  De Nikon COOLPIX B500 is een 16 megapixel camera met 40x optische zoom. Met deze compact camera kunt u Full- HD films maken. Alle bestanden worden opgeslagen op een SD kaart. De Nikon COOLPIX B500 heeft een 3 inch kantelbare scherm waarmee u vanuit elke positie naar uw gemaakte foto’s of video’s kunt kijken. Deze camera werkt met AA batterijen, die overal te verkrijgen zijn. Bij het kopen van de Nikon COOLPIX B500 compact camera krijgt u een camerariem, 4 AA- alkalinebatterijen, een LC-CP31 objectiefdop met koord en een USB-kabel.

  Voordelen

  Het is voorzien van een 40x optische zoom

  Het heeft een 3 inch kantelbare scherm

  Nadelen

  Je kan geen verbinding maken met andere smartphones met NFC

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Canon Ixus 185

  Meer informatie

  De Canon Ixus 185 is een point en shootcompactcamera met de bekende betrouwbare Canon kwaliteit. De camera is voorzien van een ZoomPlus-functie, die het mogelijk maakt dat u wel 16x kunt inzoomen, zonder dat de kwaliteit van het beeld eraan gaat. De Canon Ixus 185 is zodanig gebruiksvriendelijk dat zelfs beginnelingen ermee weten om te gaan. Het is heel eenvoudig om foto’s en HD video’s te maken en die kunt u ook terug bekijken op het 2,7 inch scherm. Door de Easy Auto functie worden de juiste camera- instellingen gekozen bij het maken van foto’s of video’s. Hierdoor hoeft u zich alleen bezig te houden met het maken van uw opname.
  Een voordeel van de Canon Ixus 185 is dat u tot 16 maal kunt inzoomen, zonder dat de kwaliteit eraan gaat. Een nadeel is wel dat de camera niet stof- en waterdicht is. nog een nadeel is dat u hem niet, net als de voorgaande camera’s, kunt koppelen aan een smartphone of tablet via NFC of een app om bestanden te delen.
  De Canon Ixus 185 heeft 20,5 megapixels en een 8x optische zoom. Met de Zoom Plus- functie wordt dat wel 16x. De camera heeft een oplaadbare accu, waarmee u zeker 210 foto’s kunt maken alvorens hij leegloopt. Het menu van de Canon Ixus 185 is beschikbaar in verschillende talen, waaronder het Nederlands en Engels. Bij het kopen van de Canon Ixus 185 krijgt u een polsriem, accu, acculader, een netsnoer voor de lader en de gebruiksaanwijzingen erbij.

  Voordelen

  Het is zeer gebruiksvriendelijk

  Het is voorzien van een 8x optische zoom

  Nadelen

  Het is niet stof- en waterdicht

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Sony Cybershot DSC-HX60

  Meer informatie

  De Sony Cybershot DSC-HX60 is de perfecte camera voor degenen die graag een kleine camera willen hebben met meerdere instellingen. met de 30x optische zoom maakt u prachtige en scherpe foto’s van voorwerpen die veel verder zijn. De Sony Cybershot DSC-HX60 kunt u handmatig bedienen, maar voor hen met minder ervaring is het ook automatisch te bedienen. Doordat de camera is voorzien van GPS, kunt u altijd zien waar uw foto’s zijn gemaakt. Foto’s en HD filmpjes die u maakt kunt u zowel via wifi als via NFC delen met andere apparaten. Ook in het donker maakt de Sony Cybershot DSC-HX60 prachtige opnamen dankzij de uitklappende flitser bovenop de camera.
  Het voordeel van de Sony Cybershot DSC-HX60 is dat u, vergeleken met de voorgaande camera’s, 30x kunt inzoomen en toch prachtige scherpe fot’s krijgt. Een ande voordeel is dat u niet meer in uw geheugen hoeft na te gaan waar bepaalde foto’s zijn genomen. Dit model is voorzien van GPS waardoor u bij elke foto kunt zien waar die is gemaakt. Een nadeel is dat vele functies handmatig ingesteld moeten worden. Voor een beginneling is het dan heel moeilijk om die instellingen snel onder de knie te krijgen.
  De Sony Cybershot DSC-HX60 is een 20,4 megapixels camera met 30x optische zoom. Alle bestanden worden opgeslagen op de SD-kaart. De kwaliteit van de video’s is Full HD en die kunt u net als uw foto’s bekijken op het 3.0 inch grote scherm. Via NFC en wifi kunt uw foto’s en video’s delen op andere apparaten. Met de GPS-funktie kunt u zien waar u uw foto’s en video’s hebt genomen. De oplaadbare accu kunt u opladen via USB. Bij het kopen van de Sony Cybershot DSC-HX60 krijgt u naast de camera ook een oplaadbare batterij, een netadapter, een micro-USB kabel, polsriempje, AC- netsnoer en een handleiding mee.

  Voordelen

  x

  Nadelen

  x

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Sony Cybershot DSC-H300

  Meer informatie

  Vergeleken met de Sony Cybershot DSC-HX60 krijgt u met de Sony Cybershot DSC-H300 veel scherpe foto’s van voorwerpen die verder staan. Dit model heeft namelijk 35x optische zoom. Deze camera gebruikt AA batterijen, waardoor u altijd leuke foto’s kunt maken, zonder rekening te houden met het opladen van een accu. De Sony Cybershot DSC-H300 heeft een 360° Sweet Panorama- knop, waarmee de camera een volledig panoramabeeld vormt. Ook maakt u met deze camera hoogwaardige HD filmpjes, zelfs als er iets minder licht is.
  Het voordeel van de Sony Cybershot DSC-H300 is dat u nooit zonder stroom kunt zitten, doordat het AA batterijen gebruikt. Nog een voordeel is de 360° Sweet Panorama funktie, waarmee u de perfecte camera foto’s kunt maken van uw omgeving. Een nadeel van de Sony Cybershot DSC-H300 is dat u wel steeds batterijen moet kopen om er gebruik van te maken.
  De Sony Cybershot DSC-H300 is een 20,1 megapixel camera met 35x optische zoom. Alle foto’s en HD video’s worden opgeslagen op een SD-kaart. Met de 360° Sweet Panorama-knop kunt u een volledige opname van de omgeving kunt maken. Via het 3.0 inch scherm kunt u alle foto’s en video’s die u heeft genomen zien. De Sony Cybershot DSC-H300 werkt niet op een accu, zoals de DSC-HX60, maar met AA batterijen, die wel overal ter wereld te vinden te zijn. Bij het kopen van de Sony Cybershot DSC-H300 krijgt u ook mee in de doos: AA- batterijen, een schouderband, lensdop, multi-USB kabel en de handleiding.

  Voordelen

  Het heeft een 360° Sweet Panorama- knop, waarmee de camera een volledig panoramabeeld vormt

  Het hoeft niet opgeladen te worden

  Nadelen

  Geen

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Nikon Coolpix A10

  Meer informatie

  Als u een beginner bent op het gebied van fotografie en u heeft een eenvoudig te gebruiken compactcamera nodig, dan is de Nikon Coolpix A10 zeker aan te bevelen. Met deze 16,1 megapixels compacte camera maakt u altijd foto’s en video’s van een hoge resolutie. De videokwaliteit is 720p. U hoeft zich met de Nikon Coolpix A10 geen zorgen te maken dat u door stroomgebrek geen foto’s meer kunt maken. Doordat deze compacte camera AA batterijen gebruikt kunt u overal terecht voor reserve batterijen, zodat u altijd foot’s kunt maken.
  Het voordeel is dat de Nikon Coolpix A10 is dat hij compact genoeg is om zelf in een tas te passen. Verder werkt deze camera met AA-batterijen. Hierdoor heeft u altijd de gelegenheid om foto’s te maken. Een nadeel van de Nikon Coolpix A10 is dat u niet, net als voorgaande camera’s, erg scherpe foto’s kunt maken van objecten die iets verder staan.
  De Nikon Coolpix A10 is een 16,4 compactcamera met 5x optische zoom. Deze compact camera is erg geschikt voor beginners. Alle foto’s en video’s kunnen worden opgeslagen op een SD-kaart en u kunt ze alsnog bekijken op het 2,7 inch scherm. De camera werkt met AA batterijen, die u wel overal kunt vinden. Bij het kopen van de Nikon Coolpix A10 camera krijgt u ook 2 AA batterijen erbij.

  Voordelen

  Het is een lekker compacte camera en kan overall meegenomen worden

  Het heeft een hoge resolutie

  Nadelen

  Kan niet echt mooie foto’s maken van objecten die te ver staan

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Sony Cybershot DSC-WX350

  Meer informatie

  De Sony Cybershot DSC-WX350 is een kleine en lichte camera, met talloze funkties. Deze camera heeft een 20x optische zoom en een 18,2 mp lens waarmee u heldere beelden krijgt bij het maken van uw foto’s. Met het 3.0 inch LCD- scherm kunt u gebieten van heldere beelden en kunt u ook navigeren door het menu. Met de Sony Cybershot DSC-WX350 kunt u ook Full-HD video’s opnemen. Alle foto’s en video’s kunt u via wifi en NFC delen met familie en vrienden. Net als de Sony Cybershot DSC-H300 heeft ook dit model een 360° Sweet Panorama- knop, waarmee u een pracht van een panorama maakt van uw omgeving.
  Een voordeel van de Sony Cybershot DSC-WX350 is dat hij heel licht en klein is, zodat u hem overal naar toe kunt meenemen. Een ander voordeel is dat u net als bij de DSC-HX60, al uw foto’s en video’s via wifi en NFC kunt delen met anderen. Een nadeel van de Sony Cybershot DSC-WX350 is dat hij niet stofbestendig is.
  De Sony Cybershot DSC-WX350 is een kleine compact camera met 18,2 megapixels en 20x optische zoom. Foto’s en video’s worden opgeslagen op een SD-kaart. Met deze camera kunt u Full-Hd filmpjes maken van maximaal 14 scenes. Via het 3.0 inch scherm kunt u het menu bedienen of kijken naar foto’s of video’s. Via wifi en NFC kunt u bestanden delen met andere apparaten. De Sony Cybershot DSC-WX350 werkt met een oplaadbare accu, waarmee u tot maximaal 470 foto’s kunt maken. Bij het kopen van de Sony Cybershot DSC-WX350 camera krijgt u ook mee in de doos: oplaadbare batterijen, een netadapter, micro-USB kabel, een polsriempje en een handleiding.

  Voordelen

  Het is voorzien van een 360° Sweet Panorama- knop

  Je kan foto’s en video’s via wifi en NFC delen

  Kleine compact camera

  Nadelen

  Het is niet stofbestendig

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Panasonic Lumix DC-FZ82

  Meer informatie

  Met de Panasonic Lumix DC-FZ82 legt u alle onverwachte en prachtige momenten van uw avonturen vast. Landschappen kunt u vastleggen in breed panorama beeld en met de 60x zoom kunt u voorwerpen die ver zijn dichterbij halen. Ondanks dat blijven de foto’s haarscherp. Gemaakte fot’s kunt u terugzien op het 3.0 inch LCD- scherm. Ook kunt u met de Panasonic Lumix DC-FZ82 video’s maken met 4K beeldkwaliteit. Dat is zelfs beter dan de Full-HD beeldkwaliteit.
  Een voordeel van de Panasonic Lumix DC-FZ82 is dat u video’s kunt opnemen met de hoogste kwaliteit, namelijk 4K. Een ander voordeel is dat u met de 60x optische zoom, objecten van ver dichtbij laat komen, waarbij de kwaliteit van de foto niet verloren gaat. Een nadeel is dat de Panasonic Lumix DC-FZ82 niet stof- en waterdicht is.
  Met 18 megapixels en 60x optische zoom is de Panasonic Lumix DC-FZ82 ideaal voor onverwachte avonturen. Alle gemaakte foto’s kunt u terugzien op het 3.0 inch touchscreen scherm. De videokwaliteit is in 4K. De foto’s en video’s worden opgeslagen op een SD-kaart. De Panasonic Lumix DC-FZ82 werkt met een oplaadbare accu, waarmee u tot 330 foto’s kunt maken voordat hij weer moet opladen. Bij het kopen van de Panasonic Lumix DC-FZ82 krijgt u ook een lensdop, oplaadbare accu, ac-adapter, USB- kabel, schouderband en handleiding erbij in de doos.

  Voordelen

  Het is voorzien van een 3.0 inch LCD- scherm

  Ook heeft het een 60x optische zoom

  Nadelen

  Het is niet stof- en waterdicht

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. Panasonic DMC-FT30- Zomerkit

  Meer informatie

  Met de Panasonic DMC-FT30 kunt u al uw favoriete vakantiemomenten vastleggen, ook tijdens het snorkelen. Dit is mogelijk, omdat de camera wordt geleverd met een snorkelset. Via het menu kun je ook de standen Sport, Sneeuw en Strand & Surf selecteren, zodat u op elk moment de mooiste foto’s kunt maken. Onscherpe foto’s als gevolg van bewegende handen behoort met de Panasonic DMC-FT30 tot de verledentijd. Door de MEGA O.I.S. krijgt u altijd scherpe beelden, ook bij kleine handbewegingen. De camera heeft ook een Creative Retouch/ Creative Control funktie waardoor foto’s of opnames worden overgezet naar andere scenes, waaronder Creative Panorama.
  Het voordeel van de Panasonic DMC-FT30 is dat u in elke vakantie situatie foto’s kunt maken van uw faoriete bezigheid, waaronder snorkelen. Een ander voordeel is dat u met de Torch light functie video’s of foto’s in winig lich kunt laten fimen, maar ook zonder op te nemen kunt u hem gebruiken als lantaarn. Een nadeel is dat u uw vakantie ervaring niet ter plekke met anderen kunt delenvia wifi of NFC.
  De Panasonic DMC-FT30 heeft een 16,1 megapixels camera met 4x optische zoom. HD- video’s kunnen worden opgenomen in MP4 formaat. Alle foto’s en video’s kunt u weer bekijken vanuit het 2,.7 inch scherm en worden opgeslagen op een SD-kaart. Met de oplaadbare batterij kunt u tot maximaal 250 foto’s maken, voordat u hem weer moet opladen. De Panasonic DMC-FT30 is zowel waterdicht als schokbestendig. Bij het kopen van de Panasonic DMC-FT30 camera krijgt u ook standaard een handstrap, accu, batterij charger, AC- kabel, USB- kabel, een CD- ROM en een handleiding mee.

  Voordelen

  Het is voorzien van een Creative Retouch/ Creative Control functie

  Het is zowel waterdicht als schokbestendig

  Nadelen

  Delen via wifi of NFC is niet mogelijk

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Sony Cybershot DSC-WX500

  Meer informatie

  De Sony Cybershot DSC-WX500 is de ideale camera voor degenen die ervan houden om selfies te maken. Het 3.0 inch scherm is kantelbaar en kunt u op uzelf richten, om zo de mooiste selfies te maken. De Sony Cybershot DSC-WX500 heeft ook een 30x optische zoom, waardoor objecten die verder liggen ook duidelijk en scherp vastgelegd kunnen worden. de camera is erg licht en kan met gemak overal mee naar toe genomen worden. De Sony Cybershot DSC-WX500 heeft een oplaadbare batterij, waarmee u 400 foto’s kunt maken of 75 minuten lang filmen. Via wifi en NFC kunt u al uw video’s en foto’s delen of versturen naar andere apparaten.
  Het voordeel van de Sony Cybershot DSC-WX500 is dat u door het kantelbaar scherm prachtige selfies kunt maken. Een nadeel is dat de Sony Cybershot DSC-WX500 niet stof- en waterbestendig is.
  De Sony Cybershot DSC-WX500 heeft een 18,2Camera met 30x optische zoom. De kwaliteit van de video’s is Full- HD. Alle bestanden kunnen worden opgeslagen op de SD- kaart of u kunt ze ook versturen via wifi of NFC naar andere apparaten. Door het kantelbaar 3.0 inch scherm kunt u elk moment van de dag de leukste selfies maken. De oplaadbare batterij is, indien volgeladen, ongeveer 3,5 uur te gebruiken. Bij het kopen van de Sony Cybershot DSC-WX500 krijgt u mee: oplaadbare batterij, AC adapter, polsbandje en een instructieboekje.

  Voordelen

  Via wifi en NFC kan je al je video’s en foto’s delen of versturen naar andere apparaten

  Het is 3,5 uur lang te gebruiken

  Nadelen

  Het is niet stof- en waterbestendig

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste Compact camera

Er zijn verschillende soorten compact camera’s. Bepaalde zijn net als een ip camera heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, zoals de Nikon Coolpix A10. Andere compact camera’s zijn, ondanks hun grootte, ook populair onder de ervaren fotografen. Een aantal modellen hebben de Panorama- funktie, waardoor u foto’s van landschappen of uw omgeving kunt maken. De meeste camera’s die zijn aangehaald hebben video’s van HD kwaliteit. Via NFC of wifi kunt u uw gemaakte foto’s of video’s delen met anderen of versturen naar andere apparaten. Alle top 10 beste compact camera’s die zijn aangehaald hebben een SD- kaart slot, waardoor u ook uw foto’s zo kunt opslaan.

Technische informatie compact camera’s

Let u er bij het kopen van een compact camera op dat u weet in welke omgeving u die gaat gebruiken. Niet alle camera’s zijn stof- ,shock of waterbestendig. Verder moet u ook erop letten dat niet alle camera’s een groot zoom bereik hebben. Als u graag foto’s maakt van de natuur, met objecten die vaak ver zijn, is het verstandig om een camera te hebben met een groter zoom bereik. Hierdoor komen de foto’s ook scherper, dan wanneer u het zou proberen met een kleinere zoom. Veel camera’s hebben tegenwoordig oplaadbare accu’s. Maar als u kiest voor een camera die werkt met batterijen, is het handig om oplaadbare AA batterijen te kopen. U koopt een bepaalde aantal, zodat u beschikt over voldoende batterijen om uw opnames te maken. Zo hoeft u niet steeds nieuwe batterijen aan te schaffen en bent u daarnaast ook weer vriendelijk geweest tegen het milieu. Let u erop dat u garantie krijgt bij de aankoop van uw camera. Dit is om u als consument te beschermen als er iets met uw camera mocht gebeuren.

Wat is de beste compact camera

Om nou echt te zeggen wat is de beste compact camera, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een budget optie terwijl andere een zo duur mogelijk product willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken en deze top 10 compact camera’s opgesteld.

Wat zegt de consumenten bond over de beste compactcamera's?

De consumentenbond beste koop compact camera is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie over de beste compactcamera’s. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.