Beveiligingscamera Set

Houdt uw persoonlijke eigendommen veilig door de beste beveiligingscamera set buiten te kopen. de top 10 beste beveiligingscamera vind je hier.

Laatste update 6 april 2023

 • Beste keuze

  NVR kit beveiligingscamera

  Meer informatie
  Samenvatting

  Hier hebben we een beveiligingscamera set die uit 4 camera’s bestaat. Ze zijn inclusief NVR en zijn meteen te gebruiken dankzij de Plug ’n Play systeem. Ze zijn Wifi IP camera’s die geen netwerk kabels nodig hebben. Het komt met een verbeterde Wifi module zodat de camera’s op een afstand van maximaal 100 m ver mag zijn.

  Voordelen

  Ze hebben geen netwerk kabels nodig

  Je kunt live via je smartphone volgen

  Beveiligingscamera set buiten & binnen

  Nadelen

  Ze hebben geen microfoons of speakers

 • Beste prijsklasse

  CCTV Sony camerasysteem

  Meer informatie
  Samenvatting

  De volgende item is weer een beveiligingscamerasysteem met 4 camera’s. Ook deze mogen zowel binnen als buiten geplaatst worden. De camera’s kunnen tot een afstand van 500 m met de Wifi verbonden blijven. De camera’s komen met een motion detector die vreemde bewegingen zullen opvangen.

  Voordelen

  De Infrarood heeft een afstand van 30 meter

  Ze hebben een beeldhoek van 180 graden

  Nadelen

  Je krijgt geen beeldscherm mee

 • Favoriete keuze

  Wireless beveiligingscamera’s

  Meer informatie
  Samenvatting

  Dit camerasysteem komt met 4 camera’s die je zowel binnen- als buitenshuis kunt plaatsen. Ze komen met een stevige behuizing die ook nog waterproof is. Net als de vorige 2 systemen krijg je hier ook 4 camera’s met een DVR. Ze komen met infrarood zodat de camera’s ook ’s nachts alles kunnen opnemen.

  Voordelen

  Je kunt ze zowel binnen- als buitenshuis plaatsen

  Je kunt alles via computer of mobiele telefoon volgen

  Nadelen

  Het heeft geen extern geheugenslot

Beste Beveiligingscamera Sets

Op zoek naar de beste beveiligingscamera sets van dit moment? Bekijk dan eens onze top 10 met de beste beveiligingscamera’s. Je doet je best om je familie en ook jezelf veilig te houden, maar soms heb je hulp nodig om een oogje op alles te kunnen houden. Een goede beveiligingscamera filmt alles wat er zowel binnen- als buitenshuis gebeurt. Laten we eens kijken welke beveiligingscamera sets de beste van het jaar zijn. Bekijk hieronder onze top 10 vergelijking en bestel vandaag nog jouw beste beveiligingscamera set te koop.

Beste Beveiligingscamera Set | Buiten & Binnen | 2023

NaamAantal camera'sBeeldresolutieBeeldbereikMeer informatie
NVR beveiligingscamera41920 x 1080 pixels100 meter
CCTV Sony camerasysteem41920 x 1080 pixels15 meter
Wireless beveiligingscamera’s41280 x 720 pixels 300 meter
Yubix CCTV camerasysteem41280 x 1024 pixels100 meter
Yubix IP bewakingscamera11024 x 720 pixels150 meter
Justcompare CCTV camerasysteem41024 x 1080 pixels100 meter
Degoedkoopstecamera beveiligingssysteem41366 × 768 pixels100 meter
Yubix 8 camera beveiligingssysteem81024 x 1080 pixels15 meter
HD draadloze cameraset41920 x 1080 pixels300 meter
Yubix NVR cameraset41024 x 1080 pixels100 meter
 • 1. NVR kit beveiligingscamera

  Meer informatie

  Hier hebben we een beveiligingscamera set buiten die uit 4 camera’s bestaat. Ze zijn inclusief NVR en zijn meteen te gebruiken dankzij de Plug ’n Play systeem. Ze zijn Wifi IP camera’s die geen netwerk kabels nodig hebben. Het komt met een verbeterde Wifi module zodat de camera’s op een afstand van maximaal 100 m ver mag zijn. Door de muren kan het hooguit 30 m. De camera’s verbinden zich automatisch met de NVR dankzij de Smart Link technologie.

  De camera’s ondersteunen 4 kanaals bewegingsdetectie en 4 Privacy Mask Zones. Het helpt privé zones voorkomen. Een goede camera komt tegenwoordig natuurlijk ook met nachtzicht zodat de camera’s ook ’s avonds alles goed kunnen filmen. Alles dat gefilmd wordt is live via je iOS of Android smartphone te volgen. Zodra de camera’s een beweging detecteren, dan wordt je meteen een notificatie gestuurd en krijg je de beelden opgestuurd die je via je computer of smartphone kunt zien.

  Jammer genoeg krijg je geen scherm mee en komen de camera’s niet met microfoons en speakers. NVR kit beveiligingscamera kopen? Bekijk deze dan bij de voordeligste aanbieder.

  De bewakingscamera buiten set mogen zowel binnenshuis als buitenshuis geplaatst worden. De beelden hebben een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het netwerk heeft een snelheid van 100 Mbps en het komt met PoE ondersteuning. Het netwerk wordt goed beveiligt met een firewall. Je kunt deze set gemakkelijk uitbreiden met meer camera’s. Je krijgt muurbeugels en montagemateriaal mee. De camera’s zijn gemaakt uit plastic.

  Voordelen

  Ze hebben geen netwerk kabels nodig

  Je kunt live via je smartphone volgen

  Bewakingscamera buiten set

  Nadelen

  Ze hebben geen microfoons of speakers

  Verkrijgbaar bij:
 • 2. CCTV Sony camerasysteem

  Meer informatie

  De volgende item is weer een beveiligingscamerasysteem met 4 camera’s. Ook deze mogen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

  De camera’s kunnen tot een afstand van 500 m met de Wifi verbonden blijven. De camera’s komen met een motion detector die vreemde bewegingen zullen opvangen. Ze zullen je dan een melding sturen met beelden die je via je computer of smartphone kunt bekijken. Natuurlijk komen de camera’s ook met Infrarood zodat ze ook in het donker alles goed kunnen filmen. De Infrarood heeft een afstand van 30 meter. Je bestuurt de camera’s met de bijbehorende CVR.

  Als je meer camera’s wilt hebben, dan kun je dit systeem eenvoudig uitbreiden door meer camera’s eraan toe te voegen. Ze komen met een cijferslot zodat jij kunt beslissen wie de camera’s bestuurt.Ook hier krijg je geen beeldscherm mee, dus je moet je computer, laptop, tablet of smartphone gebruiken om de beelden te bekijken. De camera’s hebben geen ingebouwde microfoons of speakers. Wat ook nadelig is, is dat de systeem niet met een firewall komt. CCTV Sony camerasysteem kopen? Ga meteen door naar de voordeligste aanbieder.

  De camera’s hebben een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Verder hebben ze een beeldhoek van 180 graden en een bereik van 15 meter. Het netwerk heeft een bereik van 100 Mbps, maar komt niet met een PoE. Je krijgt montagemateriaal en beugels mee. De camera’s bestaan uit metaal en hebben een zwarte kleur.

  Voordelen

  De Infrarood heeft een afstand van 30 meter

  Ze hebben een beeldhoek van 180 graden

  Nadelen

  Je krijgt geen beeldscherm mee

  Verkrijgbaar bij:
 • 3. Wireless beveiligingscamera’s

  Meer informatie

  Dit camerasysteem komt met 4 camera’s die je zowel binnen- als buitenshuis kunt plaatsen. Ze komen met een stevige behuizing die ook nog waterproof is. Net als de vorige 2 systemen krijg je hier ook 4 camera’s met een DVR. Ze komen met infrarood zodat de camera’s ook ’s nachts alles kunnen opnemen. Natuurlijk komt het ook met bewegingsdetectie. Als de camera’s een verdachte beweging opvangen, dan krijg je een email als notificatie.

  Je moet dit systeem handmatig bedienen en kunt geen gebruik maken van een App. Hier kun je jammer genoeg geen camera’s toevoegen. Het is dus niet uitbreidbaar. Zoals bij de vorige krijg je hier ook geen beeldscherm. Alles ga je via je computer of mobiele telefoon moeten volgen. De camera’s komen zonder microfoons en speakers, dus je gaat niet met anderen kunnen communiceren. Wireless beveiligingscamera’s bestellen? Bekijk onze top 10 en vergelijk de beste beveiligingscamera’s sets.

  De camera’s hebben een resolutie van 1280 x 720 pixels en een bereik van 300 meter. Je krijgt wel een muurbeugel mee, maar geen montagemateriaal. Het netwerk heeft een snelheid van 100 Mbps, maar komt zonder een PoE ondersteuning. Je krijgt ook geen extern geheugenslot. Het materiaal is gemaakt uit kunststof en de camera’s hebben een zwart-witte kleur.

  Voordelen

  Je kunt ze zowel binnen- als buitenshuis plaatsen

  Je kunt alles via computer of mobiele telefoon volgen

  Nadelen

  Het heeft geen extern geheugenslot

  Verkrijgbaar bij:
 • 4. Yubix CCTV camerasysteem

  Meer informatie

  Met de volgende camerasysteem krijg je ook 4 camera’s en dit is de eerste systeem op de lijst die met een beeldscherm komt zodat je niet helemaal afhankelijk bent van je smartphone of computer om de surveillancebeelden te bezichtigen.Het komt met een 10.1” LCD scherm die inklapbaar is. Verder zien we dat deze set met een ingebouwde router komt zodat je de IP camera’s met de Wifi kunt koppelen. Hierdoor belast je je eigen netwerk niet. Het heeft een Plug ’n Play systeem zodat je de camera’s vrijwel meteen kunt gebruiken.

  Als we naar de extra kenmerken kijken, dan zien we dat de camera’s bewegingen kan detecteren. Je kunt ervoor zorgen dat je notificaties krijgt wanneer de camera’s iets detecteren. Ook kun je de camera’s zo instellen dat ze meteen aangaan wanneer ze een beweging opmerken. Ook komt het met Infrarood die een maximale afstand van 40 m kan bereiken.Het enige nadeel, is dat ze zonder microfoons en speakers komen. Je gaat dus niet met mensen kunnen communiceren. Yubix CCTV camerasysteem is misschien wel de beste beveiligingscamera set voor jou.

  De camera’s hebben een resolutie van 1280 x 1024 pixels. Ze hebben een bereik van 100 m en een kijkhoek van 120 graden. Je krijgt muurbeugels en montagemateriaal mee. Dit systeem is uitbreidbaar, dus je kunt meer camera’s bijvoegen en het komt met een cijferslot voor extra beveiliging. De camera’s zijn stevig, stof- en weer bestendig, dus je mag ze zowel binnenshuis als buitenshuis plaatsen.

  Voordelen

  Het komt met een 10.1” LCD scherm

  Het is uitbreidbaar met meerdere camera’s

  Nadelen

  Ze komen zonder microfoons en speakers

  Verkrijgbaar bij:
 • 5. Yubix IP bewakingscamera

  Meer informatie

  Als je maar 1 camera nodig hebt, dan is dit systeem misschien wel wat voor jou. Je krijgt hier 1 camera met een draagbare monitor die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Als je meer camera’s wilt hebben, dan kun je die apart kopen. Je kunt aan dit systeem hooguit 4 camera’s koppelen.Het gaat hier dus om een draadloze monitor met een LCD scherm waarmee je de camera kunt instellen. Als je wilt kun je ook je smartphone gebruiken. Het komt met een handige bijbehorende App.

  De camera komt met bewegingsdetectie. Als je wilt kun je ervoor zorgen dat de camera pas begint op te nemen wanneer het een beweging detecteert. Ook kan de camera continue opnames maken. Je hebt ook een Timeropname als optie. Het kan verder ook nog alarm slaan bij bewegingsdetectie. Tevens is het voorzien van nachtzicht die een bereik heeft van 5 m. Dit is de eerste systeem op de lijst diens camera’s wel speakers bevatten. Ze zijn er om audio op te nemen. Het ziet er niet naar uit dat het met een microfoon komt. Camera’s mogen zowel buiten als binnen geplaatst worden en komen met muurbeugels en montagemateriaal. Yubix IP bewakingscamera bestellen? Bekijk deze bij de voordeligste aanbieder.

  De camera’s maken beelden die een resolutie hebben van 1024 x 720 pixels. Ze hebben een beeldhoek van 80 graden en een bereik van 300 meter. De monitor krijgt ook een muurbeugel.

  Voordelen

  Ze komen met speakers

  Het komt met bewegingsdetectie

  Nadelen

  Ze hebben geen microfoons

  Verkrijgbaar bij:
 • 6. Justcompare CCTV camerasysteem

  Meer informatie

  Deze beveiligingssysteem van Justcompare komt met 4 camera’s en is voorzien van Wifi. Het is wel jammer dat het niet met een bijbehorende monitor komt.Dit systeem komt met een nieuw videocompressie resolutie en heeft een grafische interface die gebruiksvriendelijk is en die grafische pictogrammen en visuele indicatoren biedt voor besturing en configuratie van de NVR. Het is een Plug ’n Play systeem.

  Dankzij de nachtzicht kunnen de camera’s ook ’s avonds alles goed bewaken. Infrarood heeft een afstand van 35 m. De camera’s komen met bewegingsdetectie. Je krijgt meteen een notificatie wanneer het een beweging detecteert. De beelden kun je dan via je smartphone of computer bekijken. De camera’s mogen zowel buiten als binnen geplaatst worden. Als je meer camera’s wilt hebben dan is dat wel mogelijk, omdat dit systeem gemakkelijk uit te breiden is. Het komt met een cijferslot voor extra beveiliging. Je krijgt muurbeugels en montagemateriaal mee. Jammer genoeg komen ze zonder microfoon en speakers. Justcompare CCTV camerasysteem is misschien wel de beste beveiligingscamera. In onzer review zijn de beste camera’s opgenomen.

  De camera’s hebben een kijkhoek van 90 graden en een resolutie van 1024 x 1080 pixels. Ze hebben een bereik van 100 m. Ze zijn gemaakt uit kunststof en metaal en hebben een wit-zwarte kleur.

  Voordelen

  Infrarood heeft een bereik van 35 m

  Het bevat een cijferslot voor extra beveiliging

  Nadelen

  Je krijgt geen scherm mee

  Verkrijgbaar bij:
 • 7. Degoedkoopstecamera beveiligingssysteem

  Meer informatie

  Hier hebben we een camerasysteem met 4 dome camera’s die je aan het plafond kunt monteren. ze mogen zowel binnenshuis als buitenshuis geplaatst worden.Je krijgt geen beeldscherm mee. Alle opnames ga je via je computer of smartphone moeten bekijken. De camera’s kunnen rondom draaien zodat je elk richting in de gaten kunt houden. Het goede van deze camera’s, is dat ze een lange levensduur hebben en ze gemakkelijk te installeren zijn.

  Ze komen met de nieuwste infraroodtechnologie die een bereik van wel 20 m heeft. Jammer genoeg komt het zonder bewegingsdetectie. Ook komen ze zonder microfoons en speakers. Dit systeem is uitbreidbaar, dus je kunt eventueel meer camera’s eraan koppelen. Bij aankoop krijg je montagemateriaal en muurbeugels mee. Degoedkoopstecamera beveiligingssysteem vergelijken doe je met behulp van onze top 10 en review.

  De camera’s hebben een beeldresolutie van 1366 × 768 pixels. Ze hebben een bereik van 100 m en een kijkhoek van 80 graden. Het is geen draadloze verbinding en komt zonder Wifi. Dit systeem komt met een cijferslot voor extra beveiliging. De camera’s hebben een stevige metalen behuizing en ze zijn ook nog stof- en waterbestendig.

  Voordelen

  Ideaal voor zowel binnenshuis als buitenshuis

  Het is uit te breiden met meer camera’s

  Nadelen

  Het is geen draadloze verbinding

  Verkrijgbaar bij:
 • 8. Yubix 8 camera beveiligingssysteem

  Meer informatie

  Als je een camerasysteem zoekt die meer dan 4 camera’s bevat, dan is deze van Yubix misschien wel wat je zoekt. Dit systeem bevat 8 beveiligingscamera’s.Het is wel jammer dat het geen monitor bevat, maar het komt wel met Wifi. Ook deze set komt met de nieuwste resolutie en een gebruiksvriendelijke grafische interface. Het is een Plug ’n Play systeem, dus lekker makkelijk.

  Het komt met bewegingsdetectie en je krijgt meteen een melding wanneer het iets detecteert. De beelden kun je dan via je smartphone of computer bekijken. Tevens komt het met een infrarode sensor die een afstand van 30 m kan bereiken. De camera’s zijn weerbestendig, dus je kunt ze zowel buiten als binnen plaatsen Je kunt dit systeem niet uitbreiden met meerdere camera’s en je krijgt ook geen cijferslot. Tevens komt het zonder microfoon en speakers. Yubix 8 camera beveiligingssysteem, misschien wel de beste beveiligingscamera set voor jou.

  De camera’s hebben een resolutie van 1024 x 1080 pixels. Verder hebben ze een beeldhoek van 60 graden en een bereik van 15 meter. je krijgt montagemateriaal en muurbeugels mee. Ze connecteren automatisch met de IP, dus je bespaart installatiekosten. Ze zijn gemaakt van metaal en hebben een witte kleur.

  Voordelen

  De camera’s zijn weerbestendig

  Het is een Plug ’n Play systeem

  Nadelen

  Het bevat geen monitor

  Verkrijgbaar bij:
 • 9. HD draadloze cameraset

  Meer informatie

  Hier hebben we een beveiligingscamera die met 4 camera’s komt. Ook deze mag zowel buiten als binnen geplaatst worden. Je krijgt een 10 inch scherm mee die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je krijgt ook een App zodat je alle beelden ook via je mobiel kunt volgen. Aan dit systeem kun je hooguit 4 camera’s koppelen. Het scherm komt met een ingebouwde SD kaart recorder en optionele harde schijf die een grootte van 2TB heeft. Het gaat om draadloze beveiligingscamera’s en de afstand tussen de camera’s en recorder kan maximaal 300 meter zijn. Het is een Plug ’n Play systeem.

  Het kan op diverse manieren opnames maken. Je kunt het zo regelen dat het begint te filmen wanneer het een beweging detecteert of het kan ook continue opnames maken. De Infrarode sensor heeft een bereik van 20 meter. Het komt met een cijferslot zodat het beveiligt wordt. Deze camera’s komen wel met microfoons en speakers. HD draadloze cameraset is ook opgenomen in onze top 10.

  De camera’s hebben een resolutie van 1920 x 1080 pixels en hebben een beeldhoek van 80 graden. Je krijgt bij aankoop ook een muurbeugel en montageapparaat mee. Ze zijn van metaal gemaakt en hebben een witte kleur. Je mag ze ook buiten monteren, dus ze zijn stof- en waterdicht.

  Voordelen

  Het bevat bewegingsdetectie

  Het komt met een cijferslot

  Nadelen

  Bevat geen microfoons en speakers

  Verkrijgbaar bij:
 • 10. Yubix NVR cameraset

  Meer informatie

  De laatste cameraset op de lijst is afkomstig van Yubix en komt met 4 camera’s. Je krijgt ook een 12 inch LCD scherm mee met een ingebouwde aansluiting voor de harde schijf. Deze set komt ook met een ingebouwde router zodat de camera’s snel met de Wifi kunnen koppelen. Netwerk koppeling is dus niet nodig. Bij het filmen kun je alles live via het scherm of je smartphone volgen.

  Verder is het ook voorzien van nachtlicht die een bereik van 30 meter heeft. het komt ook met bewegingsdetectie. Om geheugen te besparen kun je het zo instellen dat de camera’s pas beginnen te filmen wanneer ze een beweging detecteren. Je krijgt ook meteen een melding via email. Yubix NVR cameraset is ideaal voor jou, bekijk deze bij de aanbieder.

  De camera’s mogen zowel binnen als buiten gemonteerd worden. Je krijgt montagemateriaal en muurbeugels mee. De camera’s hebben een resolutie van 1024 x 1080 pixels, een beeldhoek van 120 graden en een bereik van 100 meter. Ze komen jammer genoeg niet met microfoons of speakers. Als je wilt, dan kun je deze set met meerdere camera’s uitbreiden.

  Voordelen

  Je krijgt een 12 inch LCD scherm mee

  Bewegingsdetectie

  Nadelen

  Ze bevatten geen microfoons of speakers

  Verkrijgbaar bij:

Best geteste beveiligingscamera sets

Het zal niet moeilijk zijn om een camerasysteem te vinden die helemaal past bij jouw plan. Of je alleen een camera bij je voor- en achterdeur wilt plaatsen of meerdere camera’s wilt hebben om ze ook op kantoor te hangen. Verschillende systemen geven je verschillende mogelijkheden. Het installeren van ze gaat snel. Misschien ga je hulp nodig hebben bij het monteren, maar het koppelen van ze is een fluitje van een cent. Je ziet dus dat je draadloze systemen hebt en ook systemen waar de camera’s dicht bij een stopcontact geplaatst moeten worden. Draadloze camera’s zijn het meest gevraagd, want ze zijn veel handiger. Alle camera’s op de lijst zijn HD camera’s, maar bij het kiezen van een goede systeem moet proberen eentje te kiezen die een zo groot mogelijke videoresolutie heeft. Hoe groter de resolutie, hoe duidelijker het beeld zal zijn. Want wanneer je iemand rond ziet sluipen, moet je een goed beeld van ze kunnen krijgen. Alle systemen op de lijst zijn van goede kwaliteit en doen hun werk goed. In onze top 10 kun je eenvoudig de beste beveiligingscamera sets vergelijken.

Alle camerasystemen zijn bij Epine te koop en als je vragen mocht hebben of meer informatie over een systeem wilt hebben, kun je ze altijd opbellen. Zo een systeem is zeker het proberen waard. Als je niet tevreden ermee bent, kun je altijd je geld terug krijgen. Een beveiligingscamera set bestellen is heel eenvoudig met behulp van onze top 10 en review.

Voordat je zo een camera set koopt, moet je eerst van tevoren plannen waar je ze wilt plaatsen. Je moet eerst weten of je ze buiten of binnen wilt plaatsen want je kunt geen camera, die bedoelt is om binnen te plaatsen, buiten monteren. Ze zijn dan niet waterdicht en kunnen dus beschadigt raken. Een buitencamera mag binnen wel geplaatst worden. Zo een systeem kan best wat geld kosten, maar als het om de veiligheid gaat is het zeker wel een goede aankoop. Vele mensen zijn eerder geneigd om een goedkope systeem te kopen, maar uiteindelijk is een duurdere systeem de betere keus. Een goedkoop systeem zal misschien niet lang meegaan en dan moet je meer geld uitgeven om het te laten maken of om een ander systeem te kopen. Hopelijk heeft nze top 10 beveiligingscamera sets review u een handje geholpen.

Ook interessant voor jou:

Welke beveiligingscamera set is het beste?

Om nou echt te zeggen welk product de beste camerasysteem is, is eigenlijk niet te doen. Sommige mensen gaan liever voor een goedkope beveiligingscamera set, terwijl andere een beste beveiligingscamera set buiten willen aanschaffen. Om deze reden hebben wij verschillende reviews en product specificaties vergeleken om deze top 10 beste bewakingscamera samen te stellen.

Wat zegt de consumenten bond over beveiligingscamera sets?

De consumentenbond beste koop beveiligingscamera set is afgewogen in onze beoordeling. We hebben op de website gekeken hoe deze producten zijn beoordeeld. Vervolgens hebben wij dit verwerkt in onze eigen conclusie. We hopen dat dit jou helpt om een keuze te maken voor de aanschaf van het product.