Selecteer een pagina

Beste Auto verhuurders

Kies de beste autoverhuurder, door diverse autoverhuurders met elkaar te gaan vergelijken. Het huren van een auto is helemaal geen luxe meer en is het vaker noodzakelijk om te kunnen voorzien in een tijdelijke behoefte aan een transportmiddel. Een taxi pakken is namelijk niet altijd even handig, vooral niet wanneer jezelf wil bepalen waar je naartoe wilt gaan in alle vrijheid. Met een huurauto beschik je over alle privileges die je zou hebben met jouw eigen auto en soms zelfs wat meer. Je kunt jezelf ook eens een keertje verwennen en kiezen voor een luxe auto of een leuke klassieker. Kies vandaag nog de beste autoverhuurder met behulp van deze review.

Extra diensten door grote autoverhuurders

Je wilt als huurder altijd mobiel zijn en bieden sommige autoverhuurders soms ook een luchthaven- en hotelservice aan. Hierbij wordt je geheel gratis opgehaald bij aankomst en naar het hotel vervoerd. Daar kun je gelijk instappen in de huurauto of wordt je vervoerd naar het bedrijf. Na afloop van de huurperiode is het vaak ook mogelijk de auto op jou aangekomen bestemming achter te laten en hoef je dus helemaal niet terug te rijden om de auto weer in te leveren. Dat is wel handig wanneer je op doorreis bent. Een goede autoverhuurder is daarom altijd van belang.

Waar heb je de huurauto voor nodig?

Alle grote autoverhuurbedrijven beschikken over een ruime collectie aan auto’s en kan je er de keuze maken tussen een ruime sedan of een stoere terreinauto. De tarieven verschillen echter wel per categorie en kan dat, vooral wanneer het gaat om een langere periode, een aardig verschil uitmaken in het te betalen eindbedrag. Kies daarom een passende auto en zorg er zo ook voor dat je het optimaal zal kunnen benutten. Speciaal voor degenen die op zoek zijn naar een bijzondere auto zoals een trouwauto, zijn er gelukkig ook mogelijkheden. Dit allemaal kun je regelen bij een autoverhuurder, bij jou in de buurt.Bij het kiezen voor de juiste autoverhuurder dien je er voor te zorgen dat er wel op let dat alle voorwaarden duidelijk zijn. Bij nagenoeg alle bedrijven is het mogelijk de betalingen met je creditcard te verrichten en hoef je nooit met veel contant geld rond te lopen. Vaker dient er ook nog een borg betaald te worden en dient die bij het afhalen van de auto voldaan te worden. Na het inleveren van de auto krijg je het bedrag volledig terugbetaald indien er geen sprake is van schade aan de auto.

Beste Auto verhuurders 2020

Naam verhuurderVerhuurlocatiesOnline reserveren mogelijkBeschikbaarheid helpdeskMeer informatie
sunnycarswereldwijdja1x24u
snappcarNederlandjaonline
happycarwereldwijdja1x24u
rentalcarswereldwijdja1x24u
cardelmarwereldwijdjaalleen tussen maandag en vrijdag
europcarwereldwijdja1x24u
sixtwereldwijdja1x24u
abcarrentalBonaireja1x24u
autoeuropewereldwijdja1x24u
jouwtrouwautoNederlandjaonline
01

Sunnycars autoverhuurder

Deze autoverhuurder is actief in bijna alle landen van de wereld en is de keuze er ruim om een geschikte auto te vinden. De service begint al bij het reserveren waarbij je 14 dagen de tijd hebt om nog wijzigingen aan te brengen. Het reserveren kan je trouwens helemaal online doen en kun je ook direct al jouw wensen aangegeven. Het kan namelijk gebeuren dat er veranderingen kunnen komen in jouw reis- of zakenplannen en is het daarom altijd wel leuk om te weten dat de wijzingen zonder enige meerkosten kunnen worden aangebracht. Bij Sunny cars is er ook geen limiet op het aantal verreden kilometers en betaal je gewoon het normale tarief, ongeacht de afstand welke afgelegd is. Mocht je onderweg in problemen raken met de auto (aanrijding, diefstal, autopech), dan is er een speciaal noodnummer waar je eenmaal 24 uur per dag op kunt bellen en vraagt om assistentie. Dat is wel handig in situaties waarbij je niet bekend bent met de lokale werkwijze en een helpende hand altijd welkom is. Alle auto van Sunny cars zijn verzekerd tegen diefstal en schade waardoor je er zeker van bent dat je niet voor onverwachte kosten zal komen te staan.
Voordelen
 • Premium service
 • 14 dagen tijd om te wijzigen
 • Gratis wijzigen autohuur
Nadelen
 • Geen extra rijder zonder bijbetaling
 • Geen noodlijn
 • Ontbrekende klantenservice 
Voordelen
 • Professionele organisatie
 • Geen borg
 • All risk verzekering gaat nooit ten koste van je no claim
Nadelen
 • Oude auto’s
 • Geen duidelijke prijzen
 • Afhandeling hagelschade
02

Snappcar

Een auto huren doe je wanneer er een behoefte is voor het transport van A naar B. Speciaal hiervoor zijn er verhuurbedrijven waar je voor zo een auto terecht kunt. Maar hoe zit het dan met auto eigenaren die niet zo vaak op de weg te vinden zijn en de auto vaker geparkeerd is? Speciaal voor die groep biedt Snappcar een uitkomst waarbij de eigenaren hun auto te huur kunnen aanbieden. Snappcar treedt in deze op als bemiddelaar tussen de eigenaar en de huurder en zorgt er ook voor dat alle papierwerk in orde is. Indien je dus een auto huurt via Snappcar ben je er dus verzekerd van dat er geen verborgen kosten bij zitten en dat er ook duidelijke afspraken zijn gemaakt over de verschillende aansprakelijkheden. Het voordeel van Snappcar is dat de tarieven er relatief lager liggen dan die van de overige verhuurbedrijven. De aangeboden auto’s zijn wel vaker van een minder hoog bouwjaar en ontbreken accessoires zoals een airco er ook vaak. Voor degenen die op zoek zijn naar een “no-nonsense” auto is het wel een goede manier om goedkoop over een huurauto te kunnen beschikken. Ook zijn er een ruim aantal aanbiedingen en vindt je bijna altijd wel iemand in jouw buurt die zijn auto wilt verhuren.
03

Happycar auto huren

Een van de belangrijkste punten waar een ieder op let bij het zoeken naar een huurauto is het tarief dat betaald zal moeten worden. Er zijn echter een groot aantal bedrijven te vinden en bieden ze allemaal vaker een verschillend pakket aan. Happy cars vergelijkt alle aanbiedingen en zoekt daar de voordeligste voor jou uit. Je hoeft dus niet meer zelf een vergelijking te gaan maken, maar boekt gewoon jouw huurauto bij Happy cars. De besparingen kunnen aardig oplopen, vooral wanneer er sprake is van kortingenacties. Happy cars houdt ook rekening met het type auto waar je naar op zoek bent en wordt de gewenste afhaallocatie zeker ook meegenomen. Je kunt het allemaal compleet maken door al vroeg te boeken en hierdoor te genieten van de “early bird” kortingen. Als er zich iets mag gebeuren waarbij je gedwongen zal zijn de reservering af te zeggen, geldt er gelukkig wel een ruime opzegperiode. Met Happy cars ben je dus altijd wel voordelig op weg. Indien er onduidelijkheden zijn kan je altijd gebruik maken van de helpdesk en krijg je een antwoord op al jouw vragen. Kortom één van de beste autoverhuurders in zijn segment.
Voordelen
 • Goede deals
 • Klantvriendelijk
 • Snelle en correcte afhandeling
Nadelen
 • Onduidelijke huurvoorwaarden
 • Geen telefooncomunicatie mogelijk.
 • Slechte communicatie
Voordelen
 • Snel te boeken
 • Overzichtelijk
 • Klantenservice
Nadelen
 • Slechte service
 • Bijkomende kosten
 • Bereikbaarheid 
04

Rentalcars

Wie ooit eens op zoek is gegaan naar een huurauto zal zeker wel hebben gehoord van Rentalcars. Ze zijn namelijk het grootste autoverhuurbedrijf ter wereld en werken samen met meer dan 900 bedrijven in 163 landen. Er is dus altijd wel een bedrijf te vinden op de plaats welke je wenst te bezoeken en waar je graag over een huurauto wilt beschikken. Dankzij de samenwerking met lokale bedrijven krijg je ook altijd de beschikking over een auto welke op maat is gesneden voor de plaatselijke omstandigheden en zijn de tarieven ook heel voordelig. Op de website van Rentalcars zijn er ook meer dan 3 miljoen beoordelingen te vinden van personen die gebruik hebben gemaakt van de diensten van het bedrijf. Dit geeft ook direct aan dat Rentalcars er zeker van is dat de service er naar alle tevredenheid zal zijn. Immers, anders zal het toch direct op de website worden aangegeven? Zo’n betrouwbare autoverhuurder kom je in ieder geval niet snel tegen.Het voordeel van het boeken van een huurauto bij het grootste verhuurbedrijf ter wereld is dat er altijd wel kortingen kunnen worden gegeven. Rentalcars hanteert wel een minimum leeftijd voor het kunnen huren van auto’s en dien je vooraf wel goed hiernaar te informeren.
05

Car del mar auto verhuur

Een huurauto dient altijd afgestemd te zijn met de plaatselijke omstandigheden en is het wel prettig als je daarbij ook nog kunt kiezen uit een ruime collectie aan beschikbare auto’s. Bij Car del mar wordt er met een groot aantal partners gewerkt welke over een ruime ervaring beschikken binnen de branche. Dankzij de samenwerking is er ook sprake van concurrende tarieven en staat de klantenservice altijd klaar om je van dienst te zijn. Het is bij Car del mar mogelijk jouw auto al bij de luchthaven af te halen en ben je dus direct mobiel en kun je al gelijk beginnen met jouw geplande activiteiten. Mocht er wat tussenin gekomen zijn en dient de boeking te worden geannuleerd, dan kan dat geheel gratis gebeuren. Ook het eigen risicobedrag krijg je gelijk teruggestort en zijn er bij Car del mar ook geen verborgen kosten in de vorm van creditcardtoeslagen. Indien je vaker op stap gaat en daarbij steeds een auto moet huren kan je gebruik maken van de korting van maar liefst 5% indien je een abonnement neemt op hun nieuwsbrief. Zo ben je altijd goed geinformeerd over de vele aanbiedingen die er zijn en kan je zo altijd snel en voordelig een auto reserveren.Car del mar autoverhuurder is niet alleen voordelig, maar heeft ook een groot assortiment aan huurauto’s. Je bent met deze voordelige autoverhuurder dus stukken goedkoper uit, dan bij andere autoverhuurbedrijven.
Voordelen
 • Voordelige prijzen
 • Vergelijkt meerdere aanbieders
 • Snel online te huren
Nadelen
 • Slechte klachtenregeling
 • Communicatie uitsluitend in het engels
 • Hotline alleen tijdens kantooruren geopend
Voordelen
 • Nette auto’s
 • Weinig kilometers 
 • Soepele overdracht en teruggaaf auto
Nadelen
 • Beschadigde auto
 • Niet klantvriendelijk
 • Alles is engelstalig
06

Europcar autoverhuur

Europcar autoverhuur behoort tot één van de grootste verhuurbedrijven ter wereld en doet de naam soms vermoeden dat het bedrijf alleen in Europa actief is. Niets is dus minder waar en is het bedrijf al 60 jaar actief in de autoverhuurbranche. Dankzij de ruime ervaring is het aanbod van auto’s er ruim, van een familieauto tot een sportieve cabriolet. Er is dus rekening gehouden met alle wensen van de klant en biedt autoverhuurder Europcar ook nog de mogelijkheid om een auto te huren met chauffeur. Dit is echt wel een unieke ervaring en kan je er zo voor kiezen jezelf eens goed te verwennen. Ook voor bedrijven is deze optie heel handig omdat ze er zo voor kunnen kiezen hun zakenpartners op te laten halen en te vervoeren naar hun plaats van bestemming. Alle reserveringen zijn natuurlijk online te boeken en is er een speciale helpdesk aanwezig in het geval er onduidelijkheden mochten zijn. Speciaal voor bedrijven is er FitRent waar er aantrekkelijke kortingen worden gegeven aan zakelijke huurders. Er is dus aan alle doelgroepen gedacht, zakelijk of privé, en vindt je altijd wel een geschikte auto via één van de vele samenwerkende partners van Europcar.
07

Sixt

Als het erop aankomt om een verhuurbedrijf uit te kiezen met een ruime ervaring en met een wereldwijd netwerk van samenwerkende partners, is Sixt zeker wel aan te raden. Het bedrijf werd in 1912 opgericht en heeft dus meer dan 100 jaar ervaring. Het bedrijf was ook het eerste autoverhuurbedrijf dat over een eigen website beschikte en waar er ook online een boeking kon worden gedaan. De ruim 4000 locaties waar er huurauto’s van het bedrijf te vinden zijn zorgen ervoor dat er niet alleen in de nabijheid van hotels of luchthavens huurauto’s te vinden zijn van het bedrijf, maar ook bij grote zeehavens en treinstations. Door deze ruime beschikbaarheid op verschillende locaties maakt het makkelijker een auto te huren die af te halen is op de verschillende bestemmingen die je aan zult doen. Zo ben je ook niet altijd verplicht de auto weer af te geven bij de afhaallocatie, maar laat je het gewoon achter bij één van de overige samenwerkende partners.Met een huurauto van Sixt kan je verder ook nog kiezen voor aanvullende opties op de auto zoals een GPS of kinderstoel. Deze luxe vind je maar bij weinig autoverhuurders.
Voordelen
 • Snel ophalen en afleveren
 • Goede auto’s
 • Beleefd personeel
Nadelen
 • Prijzig
 • Kleine lettertjes
 • Weinig vestigingen
Voordelen
 • Grote selectie auto’s
 • Geen extra kosten
 • Diverse extra diensten
Nadelen
 • Prijzig
 • Klantenservice kan beter
 • Auto’s zijn een beetje oud
08

AB car rental

Wie op vakantie gaat naar Bonaire zal zeker wel van AB car rental hebben gehoord. Dit bedrijf is namelijk hét toonaangevend autoverhuurbedrijf op het zonnig eiland. Omdat het hier om een bedrijf gaat dat zich speciaal heeft toegelegd op de vele bezoekers van het eiland wordt er alles aangedaan om het gemak voor de toerist te vergroten. Zo wordt je al bij de aankomst geheel gratis naar het kantoor vervoerd en kun je binnen korte tijd over jouw eigen voertuig beschikken. Eenmaal op stap met de auto ben je geheel verzekerd en is er aan elke auto een 24 uurs road call service pakket verbonden. Dit houdt in dat zelfs in het geval van een lekke band er een speciaal service team beschikbaar is dat alle werkzaamheden zal verrichten. Je hoeft daarbij ook nooit lang te wachten en is deze dienst geheel gratis. Ook gratis is het beschikbaar zijn van een kinderzitje indien ernaar gevraagd wordt. Met haar helderblauwe wateren is Bonaire zeer intrek bij personen die er graag een duikje in willen nemen en biedt AB car rental in samenwerking met AB dive voordelige pakketten aan. Eén van de beste autoverhuurders die je maar kunt krijgen.
09

Auto Europe

Voor een geschikte huurauto in heel Europa beschikt Auto Europe, dankzij haar partners verspreidt over alle grote steden in het continent, altijd wel over de juiste lokale partners om je een auto aan te bieden die bij jouw vakantie past. De partners hebben zich namelijk gespecialiseerd naar de wensen van de klanten en zorgt dit voor een gevarieerd aanbod aan auto’s, van een felrode Ferrari in Rome tot een dikke Mercedes in Duitsland. Er is natuurlijk ook een helpdesk beschikbaar waar je voor alle vragen terecht kunt, zelfs voor pech onderweg. Je kunt altijd dus met een gerust gevoel op weg naar jouw bestemming(en) en zorgt Auto Europe ervoor dat er uitsluitend wordt samengewerkt met partners die voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld door het bedrijf.Niet alleen in Europa is het bedrijf actief en heeft het wereldwijd maar liefst over 20,000 locaties waar de huurauto’s kunnen worden opgehaald. Indien je een auto hebt gereserveerd bij Auto Europe en die nog op het laatste moment wilt afzeggen (48 uur) dan kan dat geheel kosteloos gebeuren. Om deze goede service staat deze autoverhuurder daarom ook om bekend. Auto Europe autoverhuur is daarom een betrouwbare partner als het om een auto huren gaat.
Voordelen
 • Goedkoop
 • Vriendelijk personeel
 • Snelle reacties
Nadelen
 • Bereikbaarheid
 • Lange wachttijden
 • Extra kosten
Voordelen
 • Grote collectie trouwauto’s
 • Optie voor een chauffeur
 • Particuliere aanbieders
Nadelen
 • Auto’s alleen beschikbaar voor huwelijken
10

Jouwtrouwauto.nl

Een trouwauto huren is zeker wel één van de belangrijkste punten van het organiseren van een huwelijk. Alle ogen zullen namelijk gericht zijn op het gelukkig paar wanneer deze aan zullen komen rijden en bepaald de uitgekozen auto in een grote mate deze eerste indruk. Smaken verschillen natuurlijk en is het belangrijk te kiezen voor een verhuurbedrijf waar er een ruime keuze is aan beschikbare trouwauto’s. Bij Jouwtrouwauto.nl wordt er gewerkt met een uniek concept waarbij iedereen die de beschikking heeft over een apart uitziende auto instaat wordt gesteld deze te verhuren voor een huwelijk. Zo is er een gegarandeerd ruim aanbod en is er de keuze tussen klassiekers of juist een gave cabriolet. Je dient wel goede afspraken te maken met de verhuurder omdat het soms alleen mogelijk is de auto met een chauffeur te huren. Dat moet in principe geen struikelblok zijn omdat het er juist voor zorgt dat het kersverse echtpaar niet zelf op zoek hoeft te gaan naar een chauffeur en zij zich dus in alle luxe kunnen laten vervoeren. Omdat Jouwtrouwauto.nl de mogelijkheid biedt aan auto eigenaren om hun auto te verhuren als trouwauto is het ook een uitkomst voor die groep van eigenaren wat bij te verdienen en kunnen ze met de inkomsten tenminste voor een deel zorg dragen voor het onderhoud van hun auto. 

Conclusie: welke autoverhuurder is de beste?

Er zijn dus genoeg autoverhuurders te vinden als het erop aankomt een geschikte auto te vinden. Het verschil zit er in de verschillende diensten welke aangeboden worden en zijn er ook verhuurbedrijven te vinden die zich erop hebben toegelegd om een bepaalde doelgroep te dienen. Jouwtrouwauto.nl is daar een goed voorbeeld van en vindt je er zeker een geschikte auto voor een onvergetelijk huwelijk. Wie gewoon op zoek is naar een huurauto tijdens een vakantie of zakenreis heeft de keuze om te kiezen uit bijvoorbeeld Rentalcars of Sixt. Deze behoren tot de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld en beschikken daarom over een uitgebreid netwerk van samenwerkende partners in bijna alle landen ter wereld. De beste autoverhuurder zit hier daarom vast en zeker tussen.Je vindt ook bijna altijd een verhuurlocatie van deze twee bedrijven in de nabijheid van jouw hotel of plaats van aankomst (luchthaven, treinstation). Maar natuurlijk zijn er meer autoverhuurbedrijven en heeft Happy car het speciaal gemunt op huurders die op zoek zijn naar het voordeligste tarief. Dit bedrijf maakt namelijk steeds een analyse van de laagste tarieven die er aangeboden worden door haar partners en biedt die aan haar klanten aan.Zo is het altijd mogelijk om heel voordelig over een huurauto te kunnen beschikken. Wie op vakantie gaat naar Bonaire zal bij AB Car rental zeker wel een geschikte auto vinden en kan het huren van een auto ook nog combineren met een duikvakantie. Autoverhuurders zijn daarom zo gek nog niet.De aangeboden specialiteiten van elk verhuurbedrijf zorgt ervoor dat er altijd een geschikte huurauto gevonden zal worden. Je hoeft daarbij gelukkig ook nooit met contant geld rond te lopen en betaal je gewoon met jouw creditcard.Niet hetgeen gevonden wat je zocht? Bezoek dan eens de volgende pagina’s: