[vc_row][vc_column][vc_column_text]De beste activity tracker vind je hier. Deze top 10 activity trackers is speciaal samengesteld op basis van bestverkocht, prijs en kwaliteit. Vele mensen willen graag een gezonder levensstijl lijden. Bij sommige mensen lukt het wel om zich aan een routine te houden, maar anderen hebben misschien wat problemen daarmee of hebben meer nauwkeurigheid nodig. Een goede Activity Tracker is hiervoor de juiste oplossing. Zo’n tracker geeft je informatie over je lichaam, zodat je actiever wordt en beter op je gezondheid kunt concentreren. Hier hebben we de 10 beste Activity Trackers van 2019. Deze beste activity tracker review geeft jou meer duidelijkheid tijdens de aankoop. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Beste activity tracker top 10

NaamSensorenAccuduurMeer informatie
Fitbit Charge 2hartslagmeter, afstandsmeter , caloriemeter en bewegingssensor5 dagen
Samsung Gear Fit2hartslagmeter, afstandsmeter , caloriemeter, hoogtemeter, snelheidsmeter en bewegingssensor5 dagen
Fitbit Alta HRhartslagmeter, afstandsmeter , caloriemeter, snelheidsmeter en bewegingssensor7 dagen
Garmin Vivosmart HR+hartslagmeter, gecodeerde hartslagsensor, afstandsmeter , caloriemeter, snelheidsmeter en bewegingssensor5 dagen
Polar A360hartslagmeter, gecodeerde hartslagsensor, afstandsmeter , caloriemeter, en bewegingssensor6 dagen
Xiaomi Mi Band 2hartslagmeter, caloriemeter, snelheidsmeter en bewegingssensor21 dagen
Fitbit Charge HRhartslagmeter, caloriemeter, afstandsmeter en bewegingssensor5 dagen
Gamin Vívofit 3caloriemeter365 dagen
Fitbit Flex 2afstandsmeter, caloriemeter en bewegingssensor5 dagen
Nokia Pulse O2hartslagmeter, gecodeerde hartslagsensor, afstandsmeter , caloriemeter en bewegingssensor8 dagen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fitbit Charge 2

De eerste op de lijst is een Tracker van Fitbit. De Fitbit Charge 2 is de opvolger van de Fitbit Charge HR.

De Fitbit Charge 2 volgt je activiteiten niet alleen wanneer je aan het sporten bent, maar het volgt ook je dagelijkse handelingen. Je mag het dus de hele dag aanhouden.

De Purepulse hartslagmeting zorgt ervoor dat je je calorieverbranding beter onder controle hebt, je een betere beeld van je cardio fitness level krijgt en dat je de uiterste uit je oefeningen kunt halen. Verder helpt de Tracker ook om je ademhaling onder controle te houden. Her helpt je met ademhalingsoefeningen van 2 en 5 minuten. Fitbit Charge 2 een prima tracker voor jou.

Wanneer je het de hele dag aanhebt volgt het hoeveel stappen je in totaal neemt, de afstand die je aflegt, de trappen die je neemt en hoeveel minuten je actief bent. het motiveert je dus om de hele dag te blijven bewegen. Wanneer je te lang op een plek gezeten hebt geeft het je meldingen zodat je meer beweegt.

Daarnaast komt het ook met een slaap tracker die bijhoudt hoe je nachtrust geweest is. Je kan het ook als alarm gebruiken. Het wekt je door te trillen om je pols.

Je kan de Tracker met een smartphone verbinden zodat je alle informatie op de bijbehorende app kunt krijgen. De Fitbit krijgt ook notificaties van je smartphone. Zo weet je wanneer iemand je gebeld heeft of wanneer je een nieuwe sms gekregen hebt.

De Fitbit Charge 2 is niet waterbestendig. Het kan alleen waterdruppels verdragen. De Tracker komt zonder een dongel en die heb je nodig als je de Fitbit met een computer of laptop via Bluetooth wilt koppelen. Verder komt het zonder een Nederlandse handleiding.

Het heeft een zwarte kleur, heeft een siliconen band en weegt 290 gram. Het is schokbestendig en heeft een OLED scherm met touchscreen. De batterij kan 5 dagen meegaan. Het komt met GPS en is stof- en sparwaterdicht.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer Informatie & Bekijk Prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FFitbit-Charge-2||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Samsung Gear fit 2

De Gear fit 2 van Samsung was voorheen niet te verbinden met iOS apparaten, maar dat is nu gelukkig wel mogelijk. Samsung Gear fit 2 is misschien wel de beste activity tracker voor jou.

Wanneer je gaat joggen hoef je je smartphone niet mee te nemen. Dankzij de ingebouwde GPS kan de Gear fit 2 je route zonder problemen registreren. Als je wilt kun je het ook gebruiken om naar muziek te luisteren terwijl je rent.

Deze mag je ook de hele dag aanhouden. Het houdt bij hoeveel stappen je per dag neemt, hoeveel trappen je op en neer gaat, hoeveel calorieën je verbrandt en het volgt ook nog je hartslag. Het geeft je ook een melding wanneer je te lang gezeten hebt zodat je wat meer beweegt. Ook ’s nachts kun je het aanhouden zodat het gaan nagaan hoe je nachtrust geweest is en ’s morgens maakt de wekker je stilletjes wakker.

Je kunt ook de bijbehorende app downloaden zodat je je resultaten met vrienden op facebook kunt delen. Natuurlijk krijg je ook notiicaties van je smartphone of je Gear Fit zodat je precies kunt zien wie je gebeld of gesmst heeft.

Het komt ook met andere opties zoals een kalender zodat je je dagelijkse afspraken kunt nakomen en je hebt ook de mogelijkheid om mensen te bellen om een afspraak te bevestigen.

Het is jammer genoeg niet schokbestendig.

Dankzij de ergonomische grip zul je geen discomfort merken wanneer je de Gear Fit de hele dag aanhebt. Het komt met een touchscreen display van 1.5 inch. Het weegt 30 gram en is in 3 kleuren te krijgen: grijs, zwart en blauw. De batterij gaat 5 dagen mee en het heeft een opslagcapaciteit van 4GB. Het is waterdicht tot 1,5 meter en 30 minuten.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer Informatie & Bekijk Prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FSamsung-Gear-Fit2||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fitbit Alta

We hebben hier nog een Activity Tracker van Fitbit en dit keer is het de Fitbit Alta.

Ook deze komt met diverse functionaliteiten die je zeker handig zult vinden. Het meet de aantal stappen die je neemt, hoeveel afstand je aflegt en hoeveel calorieën je verbrandt. De hartslagmeter zorgt voor een meer accurate meting van je verbrande calorieën. Fitbit Alta is een activity tracker geschikt voor jou.

Het komt met een SmartTrack die automatisch aanvoelt wat voor een sport je aan het uitoefenen bent. Daarna zal de hartslagfunctie nagaan hoe goed jouw conditie is. ’s nachts kun je het aanhouden zodat het na kan gaan hoe effectief je slaap geweest is. Het geeft je een melding wanneer je te lang op een plek gezeten hebt zodat je een beetje meer gaat bewegen.

De Fitbit Alta krijgt ook notificaties van je smartphone zodat je geen telefoontjes of smsjes gaat missen. Daarnaast kun je ook meldingen van agenda items krijgen.

Het kan jammer genoeg niet meten hoeveel trappen je op en neer gaat. Het meet alleen jouw aantal stappen. Het is niet helemaal waterdicht, dus je kunt niet gaan zwemmen ermee. Daarnaast heeft deze geen ingebouwde GPS.

Het heeft een gewicht van 240 gram en de band is gemaakt van elastomeer. Het is wel schokbestendig. De batterij kan 7 dagen meegaan. Het is verder spatwater- en stofbestendig. De afmetingen ervan zijn (b x h x d) 1010 x 40 x 205 mm.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer Informatie & Bekijk Prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FFitbit-Alta-HR||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Garmin Vivosmart HR+

De Vivosmart HR+ van Garmin zit ook boordevol handige functionaliteiten.

Het is de ideale partner voor wanneer je aan het trainen bent. De Intensity Minutes-functie houdt bij hoe lang je intensief traint Verder houdt de Tracker bij hoeveel calorieën je verbrandt en hoeveel stappen je per dag neemt. Het komt met een ingebouwde GPS, dus het registreert hoe ver je jogt en op welk tempo je dat doet. Ook houdt het bij welke activiteiten je doet zowel binnenshuis als buitenshuis. Je kunt ook naar muziek luisteren terwijl je bezig bent.

De hartslagmeter meet je hartslag via je pols en je kan het dus de hele dag aanhouden zodat het continue je activiteiten kan volgen. Je krijgt verder ook meldingen binnen vanuit je smartphone zodat je geen telefoontjes, e-mails, sms’jes en andere berichten mist.

Je kunt al je gegevens in de online community opslaan en delen met anderen. Gebaseerd op al je gegevens krijg je ook nog bewegingswaarschuwingen en gezondheidstips. Je kunt ook contact maken met andere gebruikers. Garmin Vivosmart HR+ is één van de beste activity trackers.

Een borstband kan je hartslag nauwkeuriger meten dan een polsband. Het geeft je geen meldingen door de dag heen wanneer je te lang gezeten hebt.

De batterij kan 5 dagen meegaan. De Tracker is helemaal waterdicht en kan 50 meter en 100 minuten onder water blijven. Het weegt 157 gram en heeft een rubberen band. Verder heeft het een touchscreen scherm en een wekker.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer Informatie & Bekijk Prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FGarmin-Vivosmart-HR%2B||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Polar A360

Ook de Polar A360 volgt je dagelijkse activiteiten om een gezonder levensstijl te stimuleren. Polar A360 is een tracker, welke tegen een scherpe prijs wordt aangeboden.

De hartslagmeter zal tijdens het sporten je hartslag meten. De caloriemeter houdt bij hoeveel calorieën je eigenlijk verbrandt. Dit wordt berekend door je gewicht, lengte, leeftijd en geslacht te combineren met je dagelijkse activiteiten en harstalgtrainingen.

Ook tijdens het slapen werkt het door. Het gaat na hoe kwalitatief je slaap eigenlijk is. in de app zul je alle informatie tegenkomen over je slaappatroon. De Activity Tracker krijgt ook alle smartphone notificaties zodat je die niet meer mist.

De ingebouwde GPS werkt in combinatie met je smartphone. Het volgt hoeveel stappen je neemt, maar niet hoeveel traptreden je op en neer gaat. De Polar A360 is te koppelen met de Polar H7 borstband.

Het is jammer genoeg niet stofdicht.

Het weegt 33.7 gram en heeft een siliconen band. De 100 mAh batterij kan wel 6 dagen meegaan. Het is schokbestendig en volledig waterdicht. Het mag tot een diepte van 30m gaan. Verder heeft het een touchscreen scherm en komt het met een wekker.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer Informatie & Bekijk Prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FPolar-A360||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Xiaomi Mi Band 2

De Xiaomi Mi Band 2 is een Activity Tracker die niet onderschat moet worden ondanks zijn lage prijs.

Het heeft een OLED scherm die je 3 dingen wijst: de tijd, hoeveel stappen je neemt en je hartslagmeting. Dit regel je door de handige aanraak functie knop te gebruiken. Het komt met een energiezuinige acceleratie sensor en een foto-elektrische hartslagsensor.

Ook tijdens het slapen kun je het aanhouden om te zien hoe je slaappatroon is. In de ochtenduren zal de wekker je wakker maken. De nabijheidsfunctie die het heeft kan ervoor zorgen dat je je smartphone kan unlocken zonder dat je de password moet intoetsen. Natuurlijk krijg je ook diverse notificaties van je smartphone op je Mi Band 2.

Dankzij de handige app kun je al je informatie daar terugvinden. De Mi Band 2 is voorzien van een siliconen bandje die meer ademend is en anti-zweet is.

Jammer genoeg heeft het geen ingebouwde GPS. Xiaomi Mi Band 2 activity tracker is eenvoudig en voordelig in de aanschaf.

Het weegt maar 7 gram en is gemaakt van siliconen en plastic materiaal. Het is waterdicht tot een diepte van 1 meter en 30 minuten. de batterijduur is met zijn 21 dagen lekker lang.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer Informatie & Bekijk Prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FXiaomi-Mi-Band-2||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fitbit Charge HR

Deze Fitbit Charge HR heeft veel gemeen met de Fitbit Charge HR+.

Het komt met PurePulse en dat betekent dat het continue je hartslag en de vereenvoudigde hartslagzones volgt. Het volgt al je dagelijkse activiteiten waaronder workouts, je verbrande calorieën, de aantal stappen die je neemt, hoe lang je actief bent en de aantal verdiepingen die je loopt.

De automatische slaapanalyse volgt je slaappatroon door de nacht heen en je wordt de volgende ochtend wakkergemaakt door de bijbehorende alarm. Op het OLED scherm krijg je de tijd, dagelijkse statistieken en notificaties van je smartphone te zien.

Met de Tracking Workouts kun je gemakkelijk workouts opnemen en de statistieken ervan zien. Je kunt het ook met anderen delen. Fitbit Charge HR misschien wel de beste activity tracker voor jou.

Het komt zonder Nederlandse gebruiksaanwijzingen. De Tracker is niet waterdicht, dus je mag niet zwemmen ermee. Het is wel spatwaterdicht.

Het weegt 146 gram en heeft een siliconen band. De accu kan 5 dagen meegaan. Het komt ook met een GPS.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer Informatie & Bekijk Prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FFitbit-Charge-HR||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Garmin Vivofit 3

De Garmin Vivofit 3 houdt niet alleen je stappen bij wanneer je het gebruikt. Garmin Vivofit 3 activity tracker bestellen? Dat kan eenvoudig hieronder.

Als je van zwemmen en hardlopen houdt en dat regelmatig doet, dan is deze Activity Tracker precies wat je nodig hebt. het legt diverse activiteiten vast zoals wandelen, hardlopen, fietsen en zwemmen. Natuurlijk volgt het de rest van je dag ook. Al dit info vindt je weer in de App terug.

Wanneer het vindt dat je niet genoeg beweegt dan laat hij je dit weten door middel van een rode balk. Ook ’s nachts kun je het aanhouden zodat het je slaappatroon kan volgen. Het is helemaal waterdicht dus je kunt ermee gaan zwemmen en je hoeft het niet uit te trekken wanneer je gaat douchen.

Het komt jammer genoeg niet met een GPS en het is niet stofdicht.

Het weegt 26 gram en is gemaakt van kunststof. Omdat het waterdicht is kan het dieptes van wel 50m halen. De batterij gaat een jaar lang mee, dus continue opladen is niet nodig.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer Informatie & Bekijk Prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FGamin-V%25C3%25ADvofit-3||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fitbit Flex 2

De Flex 2 hoef je niet alleen aan je pols vast te maken. Je kunt het van de band halen en het als een hanger dragen.

De Tracker volgt de aantal stappen die je zet, hoeveel calorieën je verbrandt en de aantal minuten die je actief bent. De Smarttrack herkent automatisch de workouts die je doet. Wanneer je slaapt meet het automatisch je slaappatronen en maakt het je ’s morgens stilletjes wakker.

Het heeft een LED scherm dat oplicht wanneer je notificaties krijgt en wanneer je signalen krijgt om te bewegen. Je kan de band van je Tracker ook verwisselen zodat je niet dezelfde band of kleur aanhebt. De Tracker is helemaal waterdicht dus je kunt ermee gaan zwemmen en ook ermee douchen.

Alle informatie kun je op de App terugvinden en kunnen in statistieken aangegeven worden. Fitbit Flex 2 behoort ook tot de beste activity trackers verkrijgbaar.

Jammer genoeg heeft het geen hartslagmeter of GPS.

De Tracker weegt 175 gram en de band is gemaakt van silicone. Het kan dieptes van wel 50m bereiken wanneer je gaat zwemmen. Verder is het ook nog schokbestendig. De accu kan 5 dagen meegaan.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer Informatie & Bekijk Prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FFitbit-Flex2||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nokia Pulse O2

De laatste Activity Tracker op de lijst is de Nokia Pulse O2.

Het komt met een activiteiten- en gezondheidsmeter die de hele dag je lichaamsbewegingen bijhouden. Verder meet het je hartslag en de zuurstofgehalte van je bloed. Je hoeft deze ook niet alleen aan je pols te dragen. Je kan het ook op je kleding of in je broekzak plaatsen.

De tracker volgt de aantal stappen die je neemt, de gelopen afstand, hoeveel calorieën je verloren hebt en de geklommen hoogte. Het voelt automatisch aan wanneer je met hardlopen begint. Via Bluetooth kun je de Tracker met de Health Mate App op je smartphone verbinden.

De startanalyse volgt je slaappatronen en de meting van je hartslag geeft je een goede indicatie van je conditie. Nokia Pulse O2 is een tracker geschikt voor jou.

De Pulse O2 is jammer genoeg niet waterdicht, niet stofdicht en heeft ook geen GPS.

De 155 gram wegende tracker heeft een accuduur van wel 8 dagen. Het komt met een touchscreen display.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer Informatie & Bekijk Prijs” color=”warning” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.10beste.com%2FNokia-Pulse-O2||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Conclusie: wat is de beste activity tracker?

Je ziet dus dat er diverse Activity Trackers zijn en dat ze om en bij dezelfde eigenschappen hebben. Ze kunnen bijna allemaal je hartslag, workouts en bewegingen gedurende de hele dag volgen. Tevens werken ze s’ nachts door om de kwaliteit van je slaap te kunnen natrekken. Wanneer je zo een tracker gaat kopen moet je eentje kiezen die past bij je dagelijks leven. Wil je niet met je smartphone joggen? Kies dan voor een tracker die een ingebouwde GPS heeft en die alleenstaand de route die je aflegt kan volgen. Als je de hele dag door trappen gebruikt dan is het ook handig om een tracker te nemen die dat ook kan registreren. Hou je van zwemmen en doe je dat vaker? Dat geldt ook als beweging en een waterproof tracker zal hier ook te pas komen. Voordat je een tracker koopt moet je ook nagaan of het compatibel is met je smartphone, want niet sommige trackers kunnen je wat problemen geven op dat gebied. Gebruikersgemak is ook heel belangrijk. Het scherm moet goed leesbaar zijn. Als je op deze kenmerken let dan zul je geen problemen hebben om een goede tracker uit te kiezen. De beste activity tracker is zo gevonden met onze review.

Een Activity Tracker is een heel handig apparaat. Zo weet je hoe je conditie eigenlijk is en hoeveel je meer moet bewegen om een zo gezond mogelijke levensstijl te lijden. Het geeft je hartslag aan, hoeveel je per dag beweegt en geeft je ook meldingen wanneer je beweging nodig hebt. Want soms kun je je door je werk of andere activiteiten laten meeslepen en gaat de dag voorbij zonder dat je aan je gezondheid gedacht hebt. De tracker geeft je een seintje dat je ook wat aan je lichaam moet doen. Het is ook een handig apparaat te hebben wanneer je smartphone niet in de buurt is, want het geeft je notificaties van telefoontjes en berichten. Zo weet je tijdens een vergadering dat je een belangrijk telefoontje gehad hebt. Er zijn dus genoeg redenen waarom zo een Activity Tracker een must is. Een activity tracker kopen is niet heel lastig met behulp van onze top 10 activity trackers. Bestel deze voordelig online.

Relevant voor jou:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]