Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Student/Docent Editie Engels/Frans/Duits/Japans Mac Download.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Student/Docent Editie Engels/Frans/Duits/Japans Mac Download., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Student/Docent Editie Engels/Frans/Duits/Japans Mac Download.

Merk

Adobe

Voor hoeveel apparaten

Platform

Mac

Beschikbare talen

en

EAN nummer

655887486159

Systeemeisen

Omschrijving van de Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Student/Docent Editie Engels/Frans/Duits/Japans Mac Download.

Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Student/Docent Editie Engels/Frans/Duits/Japans Mac Download maakt het makkelijker dan ooit om mooie, indrukwekkende foto's en video's te maken. Met de krachtige AI van Adobe Sensei* kun je je foto's een magisch tintje geven door bepaalde elementen te laten bewegen of je video's transformeren met één klik effecten die zijn geïnspireerd op beroemde kunstwerken of populaire kunststijlen. Voeg doorkijk-overlays toe om de illusie van diepte aan je foto's toe te voegen en gebruik de nieuwe bewerkingsinstructies om je door de stappen te leiden. Maak gebruik van nieuwe audiotracks om de gewenste sfeer in je films te creëren. Toon je herinneringen op leuke manieren met behulp van nieuwe sjablonen voor fotocollages en multimediapresentaties, plus vernieuwde creatieve content zoals fotoachtergronden, patronen en luchten. Met de nieuwe partnerapps voor het web en mobiele apparaten heb je ook buiten je desktop toegang tot je foto's en kun je meer met je foto's doen. Daarnaast biedt het een snellere installatie, snellere prestaties én ondersteuning voor de Apple M1-chip. Laat je creativiteit de vrije loop met Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Student/Docent Editie Engels/Frans/Duits/Japans Mac Download. Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Student/Docent Editie Engels/Frans/Duits/Japans Mac Download maakt het makkelijker dan ooit om prachtige, indrukwekkende foto's en video's te maken. Met de AI van Adobe Sensei* kun je bepaalde elementen laten bewegen of effecten toepassen die zijn geïnspireerd op beroemde kunstwerken of populaire kunststijlen. Breng de illusie van diepte aan je foto's toe door doorkijk-overlays toe te voegen, gebruik nieuwe audiotracks om de gewenste sfeer in je films te creëren en maak gebruik van nieuwe sjablonen voor fotocollages en multimediapresentaties. Daarnaast bieden de nieuwe partnerapps voor het web en mobiele apparaten toegang tot je foto's buiten je desktop en heb je ook meer mogelijkheden met je foto's. Met Adobe Photoshop Premiere Elements 20.

Veelgestelde vragen over de Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Student/Docent Editie Engels/Frans/Duits/Japans Mac Download.

De Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Student/Docent Editie Engels/Frans/Duits/Japans Mac Download. heeft de volgende systeemeisen: .

De Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Student/Docent Editie Engels/Frans/Duits/Japans Mac Download. is geschikt voor apparaten. 

De Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Student/Docent Editie Engels/Frans/Duits/Japans Mac Download. is beschikbaar in het en.

De Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Student/Docent Editie Engels/Frans/Duits/Japans Mac Download. heeft het volgende EAN nummer: 655887486159.

De Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Student/Docent Editie Engels/Frans/Duits/Japans Mac Download. draait op Mac.

Bekijk nog meer softwareprogramma's