Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Nederlands/Engels/Frans/Duits PC Download.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Nederlands/Engels/Frans/Duits PC Download., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Nederlands/Engels/Frans/Duits PC Download.

Merk

Adobe

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

en

EAN nummer

655887486104

Systeemeisen

Omschrijving van de Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Nederlands/Engels/Frans/Duits PC Download.

Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 biedt een enorme selectie aan tools en functies voor fotografen en video-editors. Met deze software kun je eenvoudig je foto's en video's bewerken en aanpassen. Je kunt de kleuren aanpassen, lagen maken en veranderen, foto's en video's combineren, effecten toevoegen, animaties maken, muziek toevoegen en nog veel meer. De software helpt je bij het verbeteren van de kleuren, contrasten, en helderheid van je foto's en video's, waardoor ze er professioneler uitzien. Bovendien kun je met Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 ook kiezen uit vele verschillende stijlen, zoals fotokunst, zwart-wit, kleuromzetting, vintage, en meer. Met deze verschillende stijlen kun je de foto's of video's een persoonlijke touch geven. De software is beschikbaar in vier verschillende talen (Nederlands/Engels/Frans/Duits) en is verkrijgbaar als een downloadbare versie voor PC's. Je kunt bovendien ook je eigen foto's en video's uploaden en delen met anderen via social media of een website. *Adobe Sensei is een technologie waarmee AI-mogelijkheden worden geïntegreerd in Adobe-producten.

Veelgestelde vragen over de Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Nederlands/Engels/Frans/Duits PC Download.

De Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Nederlands/Engels/Frans/Duits PC Download. heeft de volgende systeemeisen: .

De Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Nederlands/Engels/Frans/Duits PC Download. is geschikt voor apparaten. 

De Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Nederlands/Engels/Frans/Duits PC Download. is beschikbaar in het en.

De Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Nederlands/Engels/Frans/Duits PC Download. heeft het volgende EAN nummer: 655887486104.

De Adobe Photoshop Premiere Elements 2023 Nederlands/Engels/Frans/Duits PC Download. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's