Adobe Acrobat 2020 Pro Nederlands Engels Frans Mac download.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Adobe Acrobat 2020 Pro Nederlands Engels Frans Mac download., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Adobe Acrobat 2020 Pro Nederlands Engels Frans Mac download.

Merk

Adobe

Voor hoeveel apparaten

Platform

MAC

Beschikbare talen

en

EAN nummer

655887477133

Systeemeisen

- Intel-processor - macOS v10.13, macOS v10.14 of macOS v10.15‡ - Safari 10.0 of 11.0 (browserplug-in voor Safari wordt alleen ondersteund op Intel-processor met 64 bits) - 2 GB RAM - 2,75 GB beschikbare ruimte op de harde schijf - Schermresolutie van 1024 x 768 - Deze software werkt niet zonder activering. Een internetverbinding en registratie zijn benodigd om software te activeren, abonnementen te valideren en voor toegang tot online services. * Activering via telefoon is niet beschikbaar. ‡ Raadpleeg De compatibiliteit van Acrobat met macOS 10.15 Catalina. * Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden ("Online services"). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. De gebruikers dienen akkoord te gaan met extra gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (www.adobe.com/go/terms_nl). Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.

Omschrijving van de Adobe Acrobat 2020 Pro Nederlands Engels Frans Mac download.

Adobe Acrobat 2020 Pro levert u de beste oplossingen voor documentbeheer en PDF-bestanden. Het is een krachtige en gebruiksvriendelijke suite die het maken, bewerken en delen van PDF-documenten mogelijk maakt. Met Adobe Acrobat 2020 Pro kunt u PDF-bestanden maken vanuit bijna elk bestandstype, waaronder Microsoft Office-documenten, webpagina's, afbeeldingen, tekstbestanden en meer. Het bevat ook een aantal geavanceerde functies voor het beheren en bewerken van PDF-bestanden, zoals het toevoegen van annotaties, beveiligingsvoorzieningen, documentvergelijking en batchverwerking. Deze Adobe Acrobat 2020 Pro-versie is beschikbaar in Nederlands, Engels en Frans, waardoor u de interface en de documenten in de taal van uw keuze kunt bekijken. U kunt deze downloaden voor Mac, en het is eenvoudig te installeren. Nadat u de installatie hebt voltooid, zult u zien dat Adobe Acrobat 2020 Pro u helpt om productiever en efficiënter te werken. U kunt de bestanden die u maakt en bewerkt veilig opslaan, delen met anderen en beveiligde back-ups maken. Dit product biedt u ook de mogelijkheid om formulieren te maken en te beheren, en het bevat ook een aantal andere leuke extra's, zoals documentinvoer, PDF-optimalisatie en meer.

Veelgestelde vragen over de Adobe Acrobat 2020 Pro Nederlands Engels Frans Mac download.

De Adobe Acrobat 2020 Pro Nederlands Engels Frans Mac download. heeft de volgende systeemeisen: - Intel-processor - macOS v10.13, macOS v10.14 of macOS v10.15‡ - Safari 10.0 of 11.0 (browserplug-in voor Safari wordt alleen ondersteund op Intel-processor met 64 bits) - 2 GB RAM - 2,75 GB beschikbare ruimte op de harde schijf - Schermresolutie van 1024 x 768 - Deze software werkt niet zonder activering. Een internetverbinding en registratie zijn benodigd om software te activeren, abonnementen te valideren en voor toegang tot online services. * Activering via telefoon is niet beschikbaar. ‡ Raadpleeg De compatibiliteit van Acrobat met macOS 10.15 Catalina. * Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden ("Online services"). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. De gebruikers dienen akkoord te gaan met extra gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (www.adobe.com/go/terms_nl). Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht..

De Adobe Acrobat 2020 Pro Nederlands Engels Frans Mac download. is geschikt voor apparaten. 

De Adobe Acrobat 2020 Pro Nederlands Engels Frans Mac download. is beschikbaar in het en.

De Adobe Acrobat 2020 Pro Nederlands Engels Frans Mac download. heeft het volgende EAN nummer: 655887477133.

De Adobe Acrobat 2020 Pro Nederlands Engels Frans Mac download. draait op MAC.

Bekijk nog meer softwareprogramma's