Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen EU 44 Man.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen EU 44 Man., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen EU 44 Man.

Schoenmaat

44

Geslacht

Mannen

Kleur

Paars

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen EU 44 Man.

Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen EU 44 Man bieden de perfecte uitrusting voor avontuurlijke reizigers. Deze lichtgewicht en opvouwbare schoenen passen gemakkelijk in je plunjezak of rugzak en zijn klaar om te verkennen zodra je ze aantrekt. De buitenzool met Traxion-technologie biedt een optimale grip op alle oppervlakken en de WARMTE.RDY-technologie zorgt ervoor dat je voeten koel blijven. Bovendien is het bovenwerk gemaakt van een reeks gerecyclede materialen, waaronder ten minste 50% gerecycled materiaal. Het elastische vetersluitingssysteem maakt het aantrekken van de schoen gemakkelijk en comfortabel, zodat je je kunt concentreren op de avonturen die voor je liggen. De Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen EU 44 Man zijn de perfecte keuze voor iedereen die de wereld wil verkennen.

Veelgestelde vragen over de Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen EU 44 Man.

De Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen EU 44 Man. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen EU 44 Man. zijn verkrijgbaar in Paars. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen EU 44 Man. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen EU 44 Man. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen EU 44 Man. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen