Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen Beige EU 42 2/3 Man.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen Beige EU 42 2/3 Man., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen Beige EU 42 2/3 Man.

Schoenmaat

42 2/3

Geslacht

Mannen

Kleur

Beige

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen Beige EU 42 2/3 Man.

De Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen bieden een ultieme outdoorervaring. Gemaakt met een lichtgewicht en opvouwbaar ontwerp, past de schoen gemakkelijk in je rugzak of plunjezak. Daarnaast hebben ze een trail-ready Traxion buitenzool die een stevige grip biedt, overal waar je voeten je ook vinden. Bovendien is de schoen voorzien van WARMTE.RDY-technologie, die je voeten koel houdt. Het bovenwerk is gemaakt met een reeks gerecyclede materialen, waarvan ten minste 50% gerecycled materiaal is. Daarnaast is het product ontworpen om een einde te maken aan plastic afval. De schoenen zijn voorzien van een elastische vetersluiting en hebben een open mesh bovenwerk voor luchtigheid. Verder hebben ze een EVA tussenzool en een textiel voering voor extra comfort. Kortom, met de Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen ben je klaar om te ontdekken.

Veelgestelde vragen over de Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen Beige EU 42 2/3 Man.

De Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen Beige EU 42 2/3 Man. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen Beige EU 42 2/3 Man. zijn verkrijgbaar in Beige. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen Beige EU 42 2/3 Man. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen Beige EU 42 2/3 Man. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Adidas Terrex Voyager 21 Slipon H.rdy Wandelschoenen Beige EU 42 2/3 Man. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen