Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 39 1/3 Vrouw.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 39 1/3 Vrouw., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 39 1/3 Vrouw.

Schoenmaat

39.5

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Paars

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Synthetisch

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 39 1/3 Vrouw.

Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 39 1/3 Vrouw zijn een perfecte combinatie van lichtgewicht comfort en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van een slijtvast bovenwerk van mesh met synthetische overlays en een geplooide tong. Deze schoenen hebben een normale pasvorm en een vetersluiting, zodat je de schoenen zo comfortabel mogelijk kunt dragen. De EVA-tussenzool zorgt voor extra demping en comfort, terwijl de textiel voering voorkomt dat je voeten oververhit raken. Wat deze schoenen extra bijzonder maakt, is dat ze gedeeltelijk zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Hierdoor draag je niet alleen bij aan het milieu, maar ben je ook verzekerd van een duurzame schoen die jouw avontuurlijke tochten een stuk aangenamer maakt.

Veelgestelde vragen over de Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 39 1/3 Vrouw.

De Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 39 1/3 Vrouw. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 39 1/3 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Paars. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 39 1/3 Vrouw. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 39 1/3 Vrouw. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 39 1/3 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen