Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 38 Vrouw.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 38 Vrouw., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 38 Vrouw.

Schoenmaat

38

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Zwart

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 38 Vrouw.

Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 38 Vrouw bieden de ultieme vrijheid om te zwerven. Deze licht gewicht, duurzame en comfortabele schoenen zijn gemaakt van een reeks gerecyclede materialen, waarvan ten minste 50% gerecycled materiaal. Het ademende bovenwerk van mesh biedt een goede luchtcirculatie en slijtvaste overlays zorgen ervoor dat de schoenen bestand zijn tegen de uitdagingen van grote avonturen. De robuuste Traxion buitenzool biedt maximale grip in alle richtingen, zelfs op ruig terrein. De EVA-tussenzool en textiel voering zorgen voor extra comfort, voor een ontspannen en soepele wandeling. Geniet van de vrijheid om te zwerven met deze adidas wandelschoenen.

Veelgestelde vragen over de Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 38 Vrouw.

De Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 38 Vrouw. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 38 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 38 Vrouw. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 38 Vrouw. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Adidas Terrex Eastrail 2 Wandelschoenen EU 38 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen