Adidas Terrex Daroga Plus Canvas Wandelschoenen EU 43 1/3 Man.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Adidas Terrex Daroga Plus Canvas Wandelschoenen EU 43 1/3 Man., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Adidas Terrex Daroga Plus Canvas Wandelschoenen EU 43 1/3 Man.

Schoenmaat

43.5

Geslacht

Mannen

Kleur

Black

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Adidas Terrex Daroga Plus Canvas Wandelschoenen EU 43 1/3 Man.

Deze adidas Terrex Daroga Plus Canvas wandelschoenen zijn uitgerust met de nieuwste technologie om je voeten koel en droog te houden, zelfs bij warm weer. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van verschillende gerecyclede materialen, waarvan ten minste 50% gerecycled materiaal. Ook is er een vetersluiting aanwezig, een textiel voering en het adidas Drainagesysteem om je voeten langer fris te houden. Maar het beste van deze schoenen is dat ze zo licht zijn. Zo kun je met vertrouwen op pad, van trottoir naar rivierpad en terug. Of je nu wandelt in de stad, in het bos of een andere groene omgeving, je bent altijd comfortabel en stijlvol gekleed. Bovendien draag je met deze schoenen een steentje bij aan het verminderen van het gebruik van plastic.

Veelgestelde vragen over de Adidas Terrex Daroga Plus Canvas Wandelschoenen EU 43 1/3 Man.

De Adidas Terrex Daroga Plus Canvas Wandelschoenen EU 43 1/3 Man. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Adidas Terrex Daroga Plus Canvas Wandelschoenen EU 43 1/3 Man. zijn verkrijgbaar in Black. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Adidas Terrex Daroga Plus Canvas Wandelschoenen EU 43 1/3 Man. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Adidas Terrex Daroga Plus Canvas Wandelschoenen EU 43 1/3 Man. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Adidas Terrex Daroga Plus Canvas Wandelschoenen EU 43 1/3 Man. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen