Adidas Terrex Boat H.rdy Wandelschoenen EU 40 Man.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Adidas Terrex Boat H.rdy Wandelschoenen EU 40 Man., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Adidas Terrex Boat H.rdy Wandelschoenen EU 40 Man.

Schoenmaat

40

Geslacht

Mannen

Kleur

Zwart

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Adidas Terrex Boat H.rdy Wandelschoenen EU 40 Man.

De Adidas Terrex Boat H.rdy Wandelschoenen EU 40 Man zijn lichtgewicht en ademend. Ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen, waarmee minimaal 50% wordt gerecycled. Deze schoenen zijn ontworpen voor comfort en grip rond het water, zodat je je voeten stevig houdt op natte of gladde oppervlakken. Ze hebben een sneldrogend bovenwerk en een loopzool met grip. De veterluiting en het open mesh bovenwerk zorgen voor extra comfort. Deze schoenen zijn ook voorzien van een EVA-tussenzool en een textiel voering, waardoor ze warm en comfortabel aanvoelen, zelfs in natte omstandigheden. De Adidas Terrex Boat H.rdy Wandelschoenen EU 40 Man is een duurzaam product dat bijdraagt aan het verminderen van plastic afval.

Veelgestelde vragen over de Adidas Terrex Boat H.rdy Wandelschoenen EU 40 Man.

De Adidas Terrex Boat H.rdy Wandelschoenen EU 40 Man. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Adidas Terrex Boat H.rdy Wandelschoenen EU 40 Man. zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Adidas Terrex Boat H.rdy Wandelschoenen EU 40 Man. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Adidas Terrex Boat H.rdy Wandelschoenen EU 40 Man. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Adidas Terrex Boat H.rdy Wandelschoenen EU 40 Man. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen