ADIDAS Terrex Ax4 Wandelschoenen Grey Heren EU 40 2/3.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze ADIDAS Terrex Ax4 Wandelschoenen Grey Heren EU 40 2/3., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties ADIDAS Terrex Ax4 Wandelschoenen Grey Heren EU 40 2/3.

Schoenmaat

40.5

Geslacht

Mannen

Kleur

Grijs

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de ADIDAS Terrex Ax4 Wandelschoenen Grey Heren EU 40 2/3.

De ADIDAS Terrex Ax4 Wandelschoenen voor heren biedt een uitstekende pasvorm, comfort en stabiliteit. De hoogwaardige functionaliteit is ontworpen om u te helpen snel door het gevarieerde terrein te bewegen. Gemaakt met een ademende mesh bovenste laag, wordt je voeten constant bevochtigd en verkoelend. De mesh bovenste laag is ook ontworpen om je voeten te beschermen tegen scherpe stenen, stokken of ander terrein. De schoenen zijn voorzien van een stevige enkelsteun en een sterke hielkap die je voeten ondersteunen en beschermen tegen onverwachte bewegingen. De EVA tussenzool biedt extra demping en ondersteuning om je voeten te beschermen. Bovendien, de Contagrip zool biedt een uitstekende grip om je voeten te helpen bij het navigeren op glad of oneffen terrein. Deze schoenen bieden een uitstekende combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. In combinatie met de kleur grijs creëren deze schoenen een mode-statement waarmee je kunt pronken. Kortom, deze ADIDAS Terrex Ax4 Wandelschoenen voor heren zijn de perfecte keuze voor je volgende avontuur. De ADIDAS Terrex Ax4 Wandelschoenen voor heren zijn ontworpen om je voeten te beschermen en te ondersteunen tijdens het wandelen. Gemaakt met hoogwaardige materialen, zoals ademende mesh en stevige enkelsteun, bieden deze schoen.

Veelgestelde vragen over de ADIDAS Terrex Ax4 Wandelschoenen Grey Heren EU 40 2/3.

De ADIDAS Terrex Ax4 Wandelschoenen Grey Heren EU 40 2/3. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De ADIDAS Terrex Ax4 Wandelschoenen Grey Heren EU 40 2/3. zijn verkrijgbaar in Grijs. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De ADIDAS Terrex Ax4 Wandelschoenen Grey Heren EU 40 2/3. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De ADIDAS Terrex Ax4 Wandelschoenen Grey Heren EU 40 2/3. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De ADIDAS Terrex Ax4 Wandelschoenen Grey Heren EU 40 2/3. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen