Adidas Terrex Ax4 Wandelschoenen Beige EU 41 1/3 Vrouw.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Adidas Terrex Ax4 Wandelschoenen Beige EU 41 1/3 Vrouw., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Adidas Terrex Ax4 Wandelschoenen Beige EU 41 1/3 Vrouw.

Schoenmaat

41.5

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Beige

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Adidas Terrex Ax4 Wandelschoenen Beige EU 41 1/3 Vrouw.

De Adidas Terrex Ax4 Wandelschoenen Beige EU 41 1/3 Vrouw is een veelzijdige schoen die gedeeltelijk is gemaakt van gerecyclede materialen. Het bovenwerk bestaat uit mesh met synthetische overlays en een verstevigde tong, waardoor de schoen krasbestendig is. De inlegzool en voering zijn van textiel gemaakt. Deze schoen heeft een normale pasvorm met een vetersluiting. De Adidas Terrex Ax4 Wandelschoenen Beige EU 41 1/3 Vrouw is een perfecte keuze voor zowel dagelijks gebruik als meer intense activiteiten. De schoen is licht en comfortabel, waardoor je optimaal kunt genieten van je outdoor avonturen. Daarnaast is de schoen gemaakt van gerecyclede materialen, wat helpt bij het verminderen van de afvalberg.

Veelgestelde vragen over de Adidas Terrex Ax4 Wandelschoenen Beige EU 41 1/3 Vrouw.

De Adidas Terrex Ax4 Wandelschoenen Beige EU 41 1/3 Vrouw. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Adidas Terrex Ax4 Wandelschoenen Beige EU 41 1/3 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Beige. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Adidas Terrex Ax4 Wandelschoenen Beige EU 41 1/3 Vrouw. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Adidas Terrex Ax4 Wandelschoenen Beige EU 41 1/3 Vrouw. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Adidas Terrex Ax4 Wandelschoenen Beige EU 41 1/3 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen