Adidas Terrex Agravic Boa Rain.rdy Wandelschoenen EU 33 1/2.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Adidas Terrex Agravic Boa Rain.rdy Wandelschoenen EU 33 1/2., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Adidas Terrex Agravic Boa Rain.rdy Wandelschoenen EU 33 1/2.

Schoenmaat

33.5

Geslacht

Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes

Kleur

Core Black / Footwear White / Grey Three

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Adidas Terrex Agravic Boa Rain.rdy Wandelschoenen EU 33 1/2.

Deze Adidas Terrex Agravic Boa Rain.rdy wandelschoenen bieden kinderen de betrouwbaarheid die ze nodig hebben voor het rijden op slordige, doorweekte paden. Een waterdicht membraan beschermt tegen sijpelen en spatten, terwijl het BOA® Fit-systeem de pasvorm met één hand aanpast. Daarnaast heeft de schoen een Traxion-buitenzool, die een optimale grip biedt in alle richtingen. Voor extra comfort en duurzaamheid is de schoen voorzien van een sokachtige constructie, een reflecterende print, een Ortholite-inlegzool met antimicrobiële bescherming en een lichtgewicht EVA-middenzool. Samen bieden deze eigenschappen een ongeëvenaard comfort, waardoor kinderen meer kunnen genieten van hun avonturen. De schoen is verder voorzien van een Boa® Fit-systeem, dat een aangepaste pasvorm biedt, en een licht gewicht EVA-middenzool voor extra demping en flexibiliteit. Deze schoenen zijn een perfecte keuze voor kinderen die willen genieten van hun avonturen in alle omstandigheden.

Veelgestelde vragen over de Adidas Terrex Agravic Boa Rain.rdy Wandelschoenen EU 33 1/2.

De Adidas Terrex Agravic Boa Rain.rdy Wandelschoenen EU 33 1/2. zijn geschikt voor Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes en voor de doelgroep Kinderen. 

De Adidas Terrex Agravic Boa Rain.rdy Wandelschoenen EU 33 1/2. zijn verkrijgbaar in Core Black / Footwear White / Grey Three. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Adidas Terrex Agravic Boa Rain.rdy Wandelschoenen EU 33 1/2. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Adidas Terrex Agravic Boa Rain.rdy Wandelschoenen EU 33 1/2. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Adidas Terrex Agravic Boa Rain.rdy Wandelschoenen EU 33 1/2. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen