adidas Performance Lite Racer 2.0 Hardloopschoenen Man Witte 42 2/3.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze adidas Performance Lite Racer 2.0 Hardloopschoenen Man Witte 42 2/3., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties adidas Performance Lite Racer 2.0 Hardloopschoenen Man Witte 42 2/3.

Schoenmaat

42.5

Geslacht

Mannen

Kleur

Wit

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Textiel

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de adidas Performance Lite Racer 2.0 Hardloopschoenen Man Witte 42 2/3.

Met de adidas Performance Lite Racer 2.0 hardloopschoenen voor mannen krijg je een stijlvolle look en een comfortabel gevoel. In de schoenen zit een gaas staaf, waardoor de schoenen ademend en licht in gewicht zijn. De OrthoLite® binnenzool, tussenzool en EVA buitenzool zorgen ervoor dat je het gevoel hebt alsof je op wolken loopt. De schoenen zijn makkelijk aan te trekken dankzij de kanten sluiting. De adidas Performance Lite Racer 2.0 hardloopschoenen zijn ideaal als je je vrij beweegt. De schoenen bieden je stabiliteit en ondersteuning, waardoor je je zelfverzekerd voelt tijdens het lopen. De schoenen kunnen ook gebruikt worden als casual schoenen, je kunt ze combineren met verschillende outfits. Ze zijn verkrijgbaar in een witte kleur, maat 42 2/3.

Veelgestelde vragen over de adidas Performance Lite Racer 2.0 Hardloopschoenen Man Witte 42 2/3.

De adidas Performance Lite Racer 2.0 Hardloopschoenen Man Witte 42 2/3. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De adidas Performance Lite Racer 2.0 Hardloopschoenen Man Witte 42 2/3. zijn verkrijgbaar in Wit. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De adidas Performance Lite Racer 2.0 Hardloopschoenen Man Witte 42 2/3. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De adidas Performance Lite Racer 2.0 Hardloopschoenen Man Witte 42 2/3. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De adidas Performance Lite Racer 2.0 Hardloopschoenen Man Witte 42 2/3. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen