adidas Performance Duramo Sl Hardloopschoenen Vrouw Witte 40.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze adidas Performance Duramo Sl Hardloopschoenen Vrouw Witte 40., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties adidas Performance Duramo Sl Hardloopschoenen Vrouw Witte 40.

Schoenmaat

40

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Wit

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Textiel

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de adidas Performance Duramo Sl Hardloopschoenen Vrouw Witte 40.

Adidas Performance heeft de Duramo Sl hardloopschoenen voor vrouwen ontworpen, waardoor je in stijl en comfort kunt genieten. Deze hardloopschoenen zijn gemaakt van een ademend mesh bovenwerk met een comfortabele neopreen hak. De vetersluitingen zorgen ervoor dat je schoenen precies passen en dat je goed beweegt. Het lichte ontwerp zorgt ervoor dat je schoenen gemakkelijk te dragen zijn, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over extra gewicht. Met de adidas Performance Duramo Sl hardloopschoenen voor vrouwen kun je genieten van comfort en stijl. De schoenen zijn gemaakt met een ademend mesh bovenwerk en een neopreen hak, waardoor ze comfortabel zijn. De vetersluitingen zorgen voor een perfecte pasvorm en het lichte ontwerp zorgt ervoor dat je schoenen gemakkelijk te dragen zijn. Deze schoenen zullen je hardloopervaring verbeteren en je helpen om je prestaties te verbeteren.

Veelgestelde vragen over de adidas Performance Duramo Sl Hardloopschoenen Vrouw Witte 40.

De adidas Performance Duramo Sl Hardloopschoenen Vrouw Witte 40. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De adidas Performance Duramo Sl Hardloopschoenen Vrouw Witte 40. zijn verkrijgbaar in Wit. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De adidas Performance Duramo Sl Hardloopschoenen Vrouw Witte 40. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De adidas Performance Duramo Sl Hardloopschoenen Vrouw Witte 40. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De adidas Performance Duramo Sl Hardloopschoenen Vrouw Witte 40. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen