Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 42 2/3 Man.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 42 2/3 Man., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 42 2/3 Man.

Schoenmaat

42.5

Geslacht

Mannen

Kleur

Wit

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 42 2/3 Man.

Deze adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 42 2/3 Man zijn de perfecte keuze als je op zoek bent naar comfort en stijl. Het bovenwerk van deze schoenen is gemaakt van licht en luchtig mesh, wat koelte biedt en een uitstekende ventilatie. Daarnaast zit er een Cloudfoam-tussenzool in die je veerkracht geeft. De rubberen buitenzool biedt grip op verschillende oppervlakken, zodat je in vrijwel elke omgeving kunt lopen. Deze adidas hardloopschoenen maken ook deel uit van het gerecyclede materiaalprogramma van de fabrikant. Het bovenwerk is gemaakt van gerecyclede materialen en bevat ten minste 50% gerecycled materiaal. Het OrthoLite®-voetbed en de textiel voering maken het geheel af, waardoor de schoenen zowel comfortabel als duurzaam zijn. Perfect voor dagelijks gebruik en de perfecte keuze voor iedereen die milieubewust wil zijn.

Veelgestelde vragen over de Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 42 2/3 Man.

De Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 42 2/3 Man. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 42 2/3 Man. zijn verkrijgbaar in Wit. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 42 2/3 Man. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 42 2/3 Man. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 42 2/3 Man. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen