Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 37 1/3 Vrouw.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 37 1/3 Vrouw., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 37 1/3 Vrouw.

Schoenmaat

37.5

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Oranje

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 37 1/3 Vrouw.

Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen voor dames in EU 37 1/3 zijn schoenen die optimaal comfort bieden. De lichtgewicht mesh bovenzijde en de Cloudfoam-middenzool geven je voeten optimale ondersteuning en comfort. De schoenen hebben een normale pasvorm en zijn voorzien van een vetersluiting. De voering is gemaakt van textiel en de OrthoLite®-inlegzool zorgt ervoor dat je voeten goed ondersteund worden. De schoenen worden gemaakt van gerecyclede materialen, waarvan ten minste 50% gerecycled materiaal is. Dit product is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Ze zijn goed voor het milieu en bieden je voeten de beste ondersteuning en comfort.

Veelgestelde vragen over de Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 37 1/3 Vrouw.

De Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 37 1/3 Vrouw. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 37 1/3 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Oranje. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 37 1/3 Vrouw. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 37 1/3 Vrouw. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Adidas Galaxy 6 Hardloopschoenen EU 37 1/3 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen