Adidas Duramo 10 Brede Hardloopschoenen EU 40 2/3 Vrouw.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Adidas Duramo 10 Brede Hardloopschoenen EU 40 2/3 Vrouw., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Adidas Duramo 10 Brede Hardloopschoenen EU 40 2/3 Vrouw.

Schoenmaat

40.5

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Zwart

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Adidas Duramo 10 Brede Hardloopschoenen EU 40 2/3 Vrouw.

De adidas Duramo 10 Brede Hardloopschoenen EU 40 2/3 Vrouw bieden een optimaal comfort en stijl. De bovenkant is gemaakt van een sandwich-mesh, waardoor je voeten koel blijven. Niet-naai-overlays zorgen voor extra ondersteuning bij elke stap die je zet. Daarnaast zijn de schoenen uitgerust met een zachte hiel en LIGHTMOTION-demping voor extra comfort. Bovendien is de bovenkant gemaakt van een reeks gerecyclede materialen en bevat ten minste 50% gerecycled materiaal. Zo draag je bij aan het einde van plastic afval. De schoenen sluiten door middel van vetersluiting. Geniet van lange wandelingen of avonden uit met deze adidas brede-fit schoenen.

Veelgestelde vragen over de Adidas Duramo 10 Brede Hardloopschoenen EU 40 2/3 Vrouw.

De Adidas Duramo 10 Brede Hardloopschoenen EU 40 2/3 Vrouw. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Adidas Duramo 10 Brede Hardloopschoenen EU 40 2/3 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Adidas Duramo 10 Brede Hardloopschoenen EU 40 2/3 Vrouw. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Adidas Duramo 10 Brede Hardloopschoenen EU 40 2/3 Vrouw. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Adidas Duramo 10 Brede Hardloopschoenen EU 40 2/3 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen