Selecteer een pagina

Horoscopen staan voor onze belangrijkste persoonlijkheidstrekjes en kunnen een goede inschatting zijn hoe wij als persoon zijn. Maar dit geldt ook voor onze partners en hoe goed wij uiteindelijk met onze partners zullen matchen. Voor veel Nederlanders is de horoscoop dan ook een belangrijk onderdeel wanneer zij met een nieuwe partner te maken krijgen.

Er zijn in totaal 12 verschillende horoscopen en iedere horoscoop heeft weer eigen kenmerken. Dit gaat zelfs zover dat er ook voor iedere dag per horoscoop een andere voorspelling mogelijk is. Zo kan een kreeft bijvoorbeeld morgen een ontzettend goede dag hebben, terwijl een Maagd daarentegen juist met tegenslagen te maken kan hebben. Uiteindelijk kunnen horoscopen voor veel mensen dan ook de manier waarop zij de dag beleven bepalen.

Van de 12 horoscopen zijn er in totaal 10 die ontzettend veel voorkomen. Dit is gebaseerd op de maand waarin iemand geboren is, waarbij mensen die tussen 21 maart en 20 april geboren zijn bijvoorbeeld als Ram worden gezien. Hoe meer mensen binnen een bepaalde periode worden geboren, hoe vaker die horoscoop dus ook voorkomt. Daarom staan hieronder de 10 meest voorkomende horoscopen op een rijtje.

1. Leeuw

De Leeuw staat vooral bekend om de dominante factor en heeft daarbij ook een ontzettend krachtige ambitie. Dit zorgt ervoor dat Leeuwen vaak hun levensdoelen behalen en zich ook niet schamen voor de krachtige motivatie die zij hebben om dit te bereiken.

2. Kreeft

Kreeften zijn ontzettend liefdevol en kunnen zich emotioneel gemakkelijk openstellen. Zij proberen de mensen om hen heen altijd goed te beschermen en zorgen er op deze manier voor dat iedereen rondom de Kreeft altijd een ontzettend warm gevoel heeft.

3. Maagd

Maagden zijn ontzettend bescheiden maar juist ook ontzettend intelligent. Je kunt dit goed zien aan de Maagd, welke vaak niet graag in het middelpunt van de aandacht staat maar wel altijd de juiste onderdelen van een gesprek weet te observeren.

4. Weegschaal

De romantische Weegschaal staat bekend om zijn of haar charme en kan op allerlei manieren uit de hoek komen als de romanticus die het is. Deze liefdevolle persoon houdt ervan om de mensen om zich heen te verrassen en leuke dingen te doen met de mensen waar hij/zij om geeft.

5. Tweelingen

Tweelingen zijn ontzettend jeugdig en continu op zoek naar een leuk avontuur. Zij zijn niet bang om zich over een onderwerp te uiten en kunnen vaak met nieuwe en unieke argumenten komen. Dit maakt hen een ontzettend prettige gesprekspartner.

6. Boogschutter

De Boogschutter is ontzettend optimistisch en vrij. Zij vinden het heerlijk om te dromen en altijd het beste uit de situatie te halen. Je zult hen niet vaak zomaar ergens in een hoekje afwezig zien zitten, maar zij mengen zich juist graag en zeer positief in gesprekken.

7. Vissen

Vissen zijn ontzettend aardig en ook sympathiek. Zij begrijpen als geen ander dat het soms even niet meezit, maar proberen zich altijd volledig in de ander te verplaatsen zodat zij goed begrijpen hoe de situatie in elkaar zit.

8. Waterman

De vriendelijke Waterman kan het met een hoop mensen goed voelen en dat zie je direct. De vindingrijkheid van deze personen past perfect bij de unieke manier waarop zij problemen oplossen.

9. Stier

Een Stier is ontzettend geduldig en betrouwbaar, je kunt er dan ook altijd van op aan dat deze zijn of haar beloften nakomt. De vastberadenheid van deze personen is uniek en kan in situaties uitpakken tot de ideale factor om problemen op te lossen.

10. Schorpioen

De Schorpioen is vastberaden en doelgericht. Dankzij zijn/haar ambities komen er altijd fantastische idee├źn naar boven. Een Schorpioen deinst er niet voor terug om in deze situaties volledig zijn hart ergens in te storten.