Leuke moppen, wie kent ze niet? Of je nu online een lijstje met 100 leuke moppen opzoekt of aan iemand vraagt, een leuke mop is er altijd wel te vinden. Daarom hebben wij een lijstje met 10 leuke moppen voor je samengesteld, waarvan we zeker weten dat je de mensen daarmee aan het lachen krijgt.

De grappige papegaai

Er was eens een man die een papegaai had die altijd heel grappig was. De papegaai kon allerlei grapjes maken en iedereen in de buurt aan het lachen maken. Op een dag besloot de man om zijn papegaai mee te nemen naar een feest. Hij dacht dat de papegaai daar vast veel mensen blij zou maken met zijn grappen. Dus nam hij de papegaai onder zijn arm en ging op weg naar het feest.

De slimme kip

Er was eens een boer die een hele slimme kip had. Deze kip kon niet alleen eieren leggen, maar ook rekenen! Op een dag kwam er een man langs die hoorde over de slimme kip. Hij besloot om de kip eens op de proef te stellen en vroeg aan de kip: “Hoeveel is 2+2?” Tot zijn verbazing antwoordde de kip: “Vier!” De man kon zijn oren niet geloven en vroeg nog een moeilijke som.

De verstrooide professor

Er was eens een professor die ontzettend verstrooid was. Hij vergat altijd waar hij zijn bril had gelaten en stootte regelmatig zijn hoofd tegen deuren. Op een dag gaf de professor college aan zijn studenten, maar hij vergat steeds wat hij daadwerkelijk wilde vertellen. De studenten waren in de war en wisten niet goed wat ze met de verstrooide professor aan moesten.

De vliegende koe

Er was eens een boerderij waar een koe woonde die kon vliegen. Elke dag vloog deze koe een rondje over de boerderij en de omgeving. De mensen in het dorp keken altijd vol verbazing naar de vliegende koe. Op een dag besloot de boer om de koe mee te nemen naar een talentenshow. Hij dacht dat de vliegende koe vast de hoofdprijs zou winnen.

De dansende aap

Er was eens een circus waarin een aap optrad die ontzettend goed kon dansen. Hij deed allerlei coole moves en maakte iedereen aan het lachen. Op een dag kwam er een talentenjager langs het circus en zag de dansende aap. Hij was zo onder de indruk van de aap dat hij hem meteen wilde meenemen naar Hollywood.

De pratende hond

Er was eens een hond die kon praten. Hij kon hele gesprekken voeren met zijn baasje en zelfs moppen vertellen. Op een dag ging het baasje van de hond naar een talkshow om te laten zien hoe bijzonder zijn hond was. De presentator kon zijn oren niet geloven toen de hond begon te praten. Het publiek applaudisseerde hard voor de pratende hond.

De slimme kat

Er was eens een kat die ontzettend slim was. Hij kon trucjes doen en zelfs rekenen! Op een dag besloot de kat om zijn kunsten te laten zien in een televisieshow. Het publiek keek vol verbazing toe terwijl de slimme kat allerlei trucjes uitvoerde. De juryleden waren zo onder de indruk dat ze de kat de eerste prijs gaven.

De grappige clown

Er was eens een clown die altijd grappen maakte. Hij kon jong en oud aan het lachen maken met zijn grappige acts. Op een dag stond de clown op het podium in een groot theater. Het publiek schaterde van het lachen om de grappen van de clown. Na afloop kreeg hij een staande ovatie en werd hij uitgenodigd voor nog meer optredens.

De goochelende konijn

Er was eens een konijn dat ontzettend goed kon goochelen. Hij toverde de meest spectaculaire trucs tevoorschijn en maakte iedereen verbaasd. Op een dag besloot het konijn om op te treden in Las Vegas, de stad van entertainment. Het publiek keek ademloos toe terwijl het goochelende konijn zijn kunsten vertoonde.

De lachende zon

Er was eens een zon die altijd vrolijk was. Elke ochtend kwam de zon op en begon te stralen. Mensen werden blij van de warmte en het licht van de zon. Op een dag besloot de zon om een grap uit te halen met de mensen. Hij liet zichzelf even achter een wolk verdwijnen, waardoor iedereen in paniek raakte. Maar al snel verscheen de zon weer en begonnen de mensen te lachen. Vind je dit lijstje nu leuk en wil je eigenlijk nog veel meer leuke lijstjes lezen? Neem dan eens een kijkje op dekleurrijketop100.nl voor nog veel meer top 100 lijstjes.